3D wareja OS4:lle?

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 06/2005 asti » 3D wareja OS4:lle? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Gimme Five
Keskiviikkona, 6. huhtikuuta, 2005 - klo 6.16:   
Onko mitään hajua siitä, että OS4:lle olisi olemassa jonkin sortin 3D-softaa, tai edes jossain vaiheessa kehitteillä? LW5 pelittää vain osaksi, kuten varmaan kaikki OS4:sta räplänneet ovat jo huomanneet, eikä Imagine 3D:en viitsi koskea edes pitkällä tikulla (poloinen kun ei kykene laskemaan edes lasiakaan oikein, rassukka parka). LW7 tai uudempi olisi kyllä todella helmi, mutta vaatii, piru vie, sen kirotun Windowsin alleen pyöriäkseen (rupeapa sellaista zydeemiä AmigaOneesi tunkemaan, sillä tuskinpa kyseistä Winsua edes AmigaOneen saa asennettua). Siispä, mikäli jollakulla on asiasta edes jotain infoa annettavana, kuuntelen (lueskelen) kyllä kernaasti.

 

Jon
Keskiviikkona, 6. huhtikuuta, 2005 - klo 9.20:   
http://amigaworld.net/modules/news/article.php?storyid=2203%3Ca%20class=

Hyperion on porttaamassa RealSoft 3D:tä...

 

C128
Keskiviikkona, 6. huhtikuuta, 2005 - klo 9.44:   
Gimme Five: Real 3D on EHKÄ tulossa Ossi Neloselle. Siis täh? Windows Amy Onee?! Kyllä ainakin oman käsitykseni mukaan sen siihen saa sorvattua, mutta MIKSI HITOSSA PITÄISI? (enpä ainakaan minä sitä lähtisi omaan A1:een tunkemaan) Tietysti mikäli aivan välttämättä on sun päästävä sitä Wavea käyttelemään, niin sitten... Tai, no, niin... Kyllähän A1:seen ymmärtääkseni saa myös MAC OS:in, mutta enpä siitä asiasta uskalla lähteä mitään sen enempää arvailemaan tai kommentoimaan, koska en ole siihen perehtynyt (eikä mieleeni ole tullut edes aikomusta koittaa).

 

Jupp3
Keskiviikkona, 6. huhtikuuta, 2005 - klo 10.57:   
>OS4:lle olisi olemassa jonkin sortin 3D-softaa,

No, tällä hetkellä yhtenä vaihtoehtoina taitavat olla Classic Amigan softat emulaatiolla. Ainakin Cinema4D toiminee hyvin (ainakin morphos:illa, muistelen lukeneeni että myös OS4:llä) mutta se ei mielestäni ole kovinkaan hyvä ohjelma...

Ja onhan noita ilmaisiakin (mm. Povray) jos joku jaksaa / on jo jaksanut portata.

Niin, ja Tornado3D tuskin toiminee sekään, valittaa morphosilla hw-dongelin puutetta, mutta mihinkäs sen tunkisi...

>eikä Imagine 3D:en viitsi koskea edes pitkällä tikulla

Jos jonkun ohjelman huono toimivuus morphosilla harmittaa, niin Imaginen :( Mielestäni amigan 3D-ohjelmien parhaimmistoa.

 

Jon
Keskiviikkona, 6. huhtikuuta, 2005 - klo 11.11:   
GimmeFive: pikkulintu vikersi korvaan että LW5:n ongelmat on tiedossa ja emulaatio korjauksesa.

 

Miikka
Keskiviikkona, 6. huhtikuuta, 2005 - klo 15.57:   
C128:

Mitä ihmettä ... on tarkoitus portata Realworld3D amigaan, ei wintoosaa. Itse asiassa se realword porttaus on aloitettu jo jonkin aikaa sitten, etenemisestä ei kyllä ole mitään hajua.

Imagine portista on myös ollut juttua, tosin ei ole tietoa, miten etenee.

Nyt on mun mielestä hyvä tilaisuus. Kaikki ainakin voisivat ryhtyä käyttämään realtime previkkaa tuon warp3d/novan kautta. Nopeuttaa aika paljon tekemistä.

No C4D toimii kohtuullisesti. Tosin sekin bugaa joissain asioissa ja fpu emu aiheuttaa päänvaivaa, mutta ei kyllä pahasti. Lähinnä laskuvirheitä tulee kuviin, mutta nekin on helppo ohittaa.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: