Audio Evolution 4.0 julkaistu

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 12/2004 asti » Audio Evolution 4.0 julkaistu « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

deeq/RNO
Maanantaina, 22. marraskuuta, 2004 - klo 11.17:   
Ei näyttänyt täällä olevan vielä uutisoitu tätä.. Ihan mukava että alkaa kaupallista softaa tulemaan enemmänkin uudelle käyttikselle.

"We are proud to announce that today, the audio harddisk recording and editing software Audio Evolution 4.0 has been released.

Since the last update about 3 years ago, Audio Evolution has undergone a significant amount of enhancements, besides the port to AmigaOS4 native. The most prominent are non-linear non-destructive editing, effect automation, automation recording, unlimited undo, MIDI remote control and updates to the GUI. Also smaller enhancements like a metronome, many grid options, track height adjustment, improved automation editing on the timeline and new effect plug-ins etc. are included. Audio Evolution 4.0 now also comes with a brand new manual in PDF format which is also used as online help.

For people who haven't seen Audio Evolution 4 yet, there is a demo on the OS4 pre CD, an updated demo (with bugfixes) on our website and you can find some screenshots here:
http://www.audio-evolution.com/AE4/Screenshots.html

You can order directly from the distributor Computer City (http://www.compcity.nl, mail to info@compcity.nl) or ask your local dealer. Registered users of Audio Evolution 3 will get a discount. Prices are 149 euro for new users and 70 euro for upgrades. A printed manual can be purchased separately for a small additional cost. Please ask your dealer for more information.

For more information please visit http://www.audio-evolution.com or contact us at info@audio-evolution.com.

Davy Wentzler"

 

JPQ
Maanantaina, 22. marraskuuta, 2004 - klo 11.45:   
deeq/RNO: Niin on mukava kuulla. Varsinkin kun kyse hommista johon ei hirveästi amigaos/morphos softaa ole. Selaimiahan esimeerkiksi riittää.:)

 

Jon
Maanantaina, 22. marraskuuta, 2004 - klo 12.17:   
Hyvä homma. Mainitaan nyt vielä, että Hyperion on jatkanut kaikessa hiljaisuudessa RealSoft 4:n (?) porttaamista.

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 22. marraskuuta, 2004 - klo 13.12:   
Olikos Real 3D v3.5 edellinen Amiga-versio? Muistan kun nysväsin aikanaan sillä v1.4 verssulla.. hauska lelu :)

 

KimmoK
Maanantaina, 22. marraskuuta, 2004 - klo 15.46:   
@JPQ

Näyttäisi siltä että tuo softa tukee mm. "Terratec Aureon Sky and Space" äänikorttia. Onko moinen semmoinen parempi äänikortti joille tukea kyselit pari päivää sitten?

AW threadi

 

JPQ
Maanantaina, 22. marraskuuta, 2004 - klo 17.00:   
KimmoK: en tiedä vielä löytäitäisi dynamiikka,kohinatasot yms. tietoa.
Ja vaikuttaa muuten oklta.

 

Ville
Tiistaina, 23. marraskuuta, 2004 - klo 8.54:   
Tulipa tässä mieleen, että HD-Rec:in voisivat portata PPC:lle, tuossa kun demoa koitin ni ei oikeen prossutehot riitä soitossa 68k:lla. Eivät Audio Evolutioniakaa meinaa classic Amigalle kehittää. Miten muuten nää 2 ohjelmaa eroavat toisistaan?

 

Esa Haapaniemi
Tiistaina, 23. marraskuuta, 2004 - klo 9.12:   
Ville: Minun tietääkseni HD-Rec on jo saatavana AOS4 yhteensopivana. Minulla on se ainakin omalla levylläni, vaikka en ole sitä juuri ehtinyt kokeilemaan.

Katsoin kuitenkin IntuitionBasen ja OS4-depotin sivuilta, enkä tuota nähnyt. En muista mistä olen sen saanut...

 

JPQ
Tiistaina, 23. marraskuuta, 2004 - klo 9.22:   
Ville: HD-Rec eroaa siinä että siinä midi sekvenseri itsessään jos perus eron sanon.
Esa Haapaniemi: jos HD-RECistä puhut niin www.hd-rec.de on sen kotisivu.
PS. saisivat vaan tehdä MorphOS (molemmista...) portin kömpelöä jos menee siihen että tarvii olla kaksi konetta kaikkien tärkeiden softien käyttöön. Ja kallistakin,ja tilaa vievää (ja vaikea saada ymmärtämään muita talossa miksi koneita on kolme kahdenkin kanssa lienee jo vaikeuksia...).

 

deeq/RNO
Tiistaina, 23. marraskuuta, 2004 - klo 18.21:   
HD-Recistä tuskin tulee koskaan natiiviversiota muulle kuin 68k:lle. Tekijä muistaakseni joskus tätä selitteli jollain foorumilla. Lisäpotkua tuo ohjelma tosiaan kaipaisi prosessorilta.. täytyy toivoa että joku innokas ottaa tehtäväkseen portata sen PPC:lle.

 

itix
Tiistaina, 23. marraskuuta, 2004 - klo 20.25:   
JIT JIT JIT...

 

JPQ
Tiistaina, 23. marraskuuta, 2004 - klo 20.27:   
deeq/RNO: harmi softan hienous kuoleekin siinä eli se mikä tuosta tekisi hyvän on modernius johon kuuluu toki powerpc tuki ja mielellään myös morphos tuki.:) Tekisi edes siitä valmiin tai jos haluaa lopettaa ilmais jakoon lähdekoodeineen.:)

 

deeq/RNO
Keskiviikkona, 24. marraskuuta, 2004 - klo 14.16:   
Juu.. JIT varmasti helpottaa tilannetta jonniinverran mutta parastahan tietty olisi ettei tarvitsisi tehoja tuhlata emulaatioon. :)

Davy Wentzler höpisi foorumeilla jotain uudesta audiosysteemistä joka ilmeisesti tulee korvaamaan ahi:n jossain määrin, näin ainakin ymmärsin. Siihen on suunnittelilla omat pluginit joka on mielestäni hyvä asia.

 

Joanna
Torstaina, 25. marraskuuta, 2004 - klo 10.50:   
Olisi kiva verrata tuota esim Applen GarageBand musiikkiohjelmaan joka tulee bundlattuna uusien Maccien mukana.

Tosin kun ei ole itsellä kumpaakaan koneista ja PC:lle on tullut vuosien varrella *ostettua* satojen Eurojen edestä musiikintekoohjelmistoa niin se ei ole minulla mikään ensimmäinen motivaatio vaihtaa musiikinteon systeemiä ainakana tässä välissä.

 

miksuh
Torstaina, 25. marraskuuta, 2004 - klo 15.50:   
Mulla on AudioEvolutionista vanhempi Classic Amigalla toimiva versio. Olikohan se nyt 3.5 tjsp versioltaan. Tuli kerran toi hankittua. AE on oikein kelpo softa. En kyllä pysty sitä vertaamaan esim mäkin vastaaviin, kun niistä ei ole kokemusta.

 

miksuh
Torstaina, 25. marraskuuta, 2004 - klo 15.53:   
3.20 on näköjään uusin AE3 versio, eli ei se versio sitten 3.5 ollu :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: