Uusi peli AmigaDE:lle

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 06/2003 » Uusi peli AmigaDE:lle « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Markus
Lauantaina, 14. kesäkuuta, 2003 - klo 23.39:   
Uutinen ANN:ssa. Kyseessä on Word Me Up -niminen peli, minkä on tehnyt Boing Attitude -niminen tiimi.

Screenshotteja pelistä.

Tämä näyttää pirteältä Amiga-henkiseltä tiimiltä. Hyvä niin.

 

Markus
Lauantaina, 14. kesäkuuta, 2003 - klo 23.50:   
Lisäisin mielelläni vielä, että jostain luin Matthew Killen haastattelun (eikai vain ollut kyseessä CAM silloin, kun CAM:it olivat jokaisen nettiyhteyden omistajan ulottuvilla), mistä kävi ilmi, että ZeoNeoltakin on tulossa AmigaDE:lle ainakin yksi uusi peli. Oli jokin hyvin värikäs Space invaders -tyylinen peli lisäaseilla.

Elkää nyt suuttuko jos tuli paljastettua CAM-materiaalia (en ole clubin jäsen)... ZeoNeon sivuilta voi itse todeta, että Invasion-niminen peli on tulossa. ...ja näyttää sieltä CrossWord Evolution -niminenkin peli olevan tulossa... Mieleen muistuukin, että tästäkin luin, ja kyllä se CAM oli...

 

Joanna
Lauantaina, 14. kesäkuuta, 2003 - klo 23.59:   
Nuo Zeoneon space invaders ja ristisana on olleet tulossa pitkän aikaa ainakin heidän omien sivujensa mukaan. Kai se Crosssword puzzle oli jo jollain Gamepackillakin?

Mielenkiintoisin tässä uudessa pelissä on se että miten ja mistä tuota peliä sitten saa. Jos he ovat tehneet levityssopimuksen (SDA) Amigaincin kanssa se on ihan AmigaIncistä kiinni tuleeko sitä koskaan missään muodossa.

 

KimmoK
Sunnuntaina, 15. kesäkuuta, 2003 - klo 9.11:   
Niinpä. Mielenkiintoista miten jakelu tapahtuu.

@Joanna

Se SDA ei liene niin sitova mitä joskus on annettu ymmärtää tai sitten siinä on jokin raukeamispykälä jos AI ei tuotetta saa pihalle/myytyä. On meinaan useampikin AmigaDE peli saatavana suoraan WinCE härveleille.

 

KimmoK
Sunnuntaina, 15. kesäkuuta, 2003 - klo 9.12:   
"On meinaan useampikin AmigaDE peli saatavana suoraan WinCE härveleille. "

Siis ilman mitää AmigaDE juttuja.

 

Joanna
Sunnuntaina, 15. kesäkuuta, 2003 - klo 11.20:   
Uhm? SIis AmigaDE peli ilman AmigaDE juttuja? Eli tarkoitatko oikeasti Amiga DE:llä tehtyjä pelejä vai semmoisia joiden alla on TAO intent/elate?

 

Markus
Sunnuntaina, 15. kesäkuuta, 2003 - klo 23.04:   
Laitetaanpas vielä suora linkki Invasion-pelin screenshotteihin. Näyttää värikkäältä. Vielä jos on miellyttävä musiikki, niin saattaisi junassa istuessa mielikseen pelata... :-)

 

KimmoK
Maanantaina, 16. kesäkuuta, 2003 - klo 10.21:   
@Joanna

Heh. Siis AmigaDE:lle tehtyjä pelejä joka nykyisin on saatavana suoraan .NET käännöksenä, ilman mitään "Amiga" kytkentää.

 

KimmoK
Maanantaina, 16. kesäkuuta, 2003 - klo 10.24:   
Esim. Huomasin että Piles-O-Tiles on netissä myynnissä suorana .NET versiona, vaikka se on myös amiga-anywhere.com:ssakin edelleen...

 

Joanna
Maanantaina, 16. kesäkuuta, 2003 - klo 12.17:   
KimmoK. okei. tuo selittää.. SDA ei sentään kiellä firmaa tekemästä porttia samasta pelistä jollekkin muulle kuin AmigaDE ympäristölle tahi rajoita sen levitystä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: