Miten tehokas poweri AmigaOneen riitt...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » Miten tehokas poweri AmigaOneen riittäisi ? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Tiistaina, 25. maaliskuuta, 2003 - klo 21.13:   
Miten tehokas poweri AmigaOneen riittäisi ?

 

Pekka Nissinen
Tiistaina, 25. maaliskuuta, 2003 - klo 22.21:   
No mulla on 300 wattinen, varmaankin 250W riittäisi...en ole aivan varma...?

 

JPQ
Tiistaina, 25. maaliskuuta, 2003 - klo 22.34:   
Pekka Nissinen: niinpä ja gentle eyeltä samaassani lapussa luki tehokas poweri 350W XL mallin kanssa tosin eli pitää odottaa mitä muut sanoo eikä muun takia mutta mitä tehokkaampi poweri sitä kalliimpi... vaikka tuntuu siltä AmigaOneen/Pegasos säästäminen tuntuu turhauttavalta.

 

Pekka Nissinen
Keskiviikkona, 26. maaliskuuta, 2003 - klo 10.52:   
Ymmärtääkseni PPC:t eivät ole sellaisia virtasyöppöjä kuten esim AMD:t ja Intelit, joten uskoisin kyllä, että pienemmälläkin pärjää. Yhdellä tyypillä oli (muistaakseni) liian(?) iso virtalähde ja koko kone ei edes suostunut käynnistymään ennen kuin virtalähteelle lisättiin tarpeeksi kuormaa (tai jotain semmosta?)...

 

KimmoK
Keskiviikkona, 26. maaliskuuta, 2003 - klo 15.04:   
Jees... Kyllä minunkin mielestä A1 pitäis toimia varsin pienellä virtalähteellä... ja todellakin voi olla mahdollista että joku typerä PC poweri ei edes lähde käyntiin ennen kuin kuormaa on kylliksi.

Toisaalta... minusta tuntuu että Nvidian järjettömimmät näytönohjaimet saattavat kuluttaa jopa yli sata wattia tehoa!! Ja lisäksi kun lappaa kotelon täyteen CDRW asemia ja 10000rpm kovalevyjä yms., voi (hatti)vatteja kertyä jo aikas paljon.

(esim. 300W poweri luulis olevan kuitenni ihan riittävä... ylimitoituksesta voi olla ehkä semmoisia etuja että käyttöjännite on tasaisempi kuormituksen vaidellessa ja että poweri toimii viileänpänä... (joku elektroniikan guru saa vapaasti korjata tätä päätelmää, jos on tarpeen))

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: