Teepaidoista uusi lupaus

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » Teepaidoista uusi lupaus « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Sunnuntaina, 5. tammikuuta, 2003 - klo 7.44:   
Amiga Inc on lisännyt sivulleen lyhyen ilmoituksen jossa pääpiirteissään pyydetään anteeksi paitojen kohtuutonta viipymistä ja luvataan koetttaa järjestää asia muutamassa viikossa.

http://os.amiga.com/

Sinällään tuo ei ole uutisen arvoinen mutta minulla kiinnitti huomiota myös tuo samalla sivulla oleva joulu-toivotus .. Jotain on ilmiselvästi tekeillä, ilmiselvästi joku uusi taho on ottanut talon sisällä (tai ulkona?) suitset käsiin ja alkanut karsia sitä iänkaikkista hypeä ja ennakkomainontaa.

Siis Joulu-sanoma olisi voinut olla sattuma, mutta kahdesti peräkkäin tiedoite joka on hypevapaa, likimain rehellinen (OK. jos ne paidat saapuvat) ja muutenkin uskottavan tuntuinen.

Tietenkin ilkeämpi voisi epäillä että se on se vastahankitun isoveljen ääni ja maksava käsi joka pistää hommaa kuriin. No sillä ei sinällään ainakaan minulle ole niin väliä miksi muutos tapahtuu. Pääasia on että he kykenevät muutoksiin.

 

KimmoK
Sunnuntaina, 5. tammikuuta, 2003 - klo 14.57:   
Jees... vähemmän ylisanoja ja suitsutusta on ihan tervetullut trendi. Erehtyminen on inhimillistä joten en ylläty edelleenkään jos taas seuraava virallinen tiedoite on täynnä sontaa/lantaa/p*skaa hypetyksen muodossa.

Arvelen että ovat Amiga Inc:llä melkoisen paineen alla kaiken aikaa, siitä aiheutuu kaikenmoista ...

 

T-paitoja joskus teettänyt.
Sunnuntaina, 5. tammikuuta, 2003 - klo 22.45:   
Valitettavaa sanoa, mutta hiukan pelottaa firma, joka ei saa edes T-paitoja teetettyä. Ja me viellä odottelemme uutta käyttistä ja jopa koneita :(

 

Janne
Maanantaina, 6. tammikuuta, 2003 - klo 10.31:   
Joanna: No, sanotaan näin - ottaen huomioon mitä Bill McEwen on päästellyt hiljattain suustaan Extreme Techin ja Microsoftin kaltaisilla saiteilla, en panisi päätäni pantiksi että siellä on mitään johtoa kunnolla uudistettu. Samaa ylisanahypeä se on edelleen ulkomaailman suuntaan. Yhteisöä kohtaan homma on mennyt niin överiksi aiemmin, että hullujahan he olisivat jos yrittäisivät samaa hypeä jatkuvasti tännepäin...

Given that, yhdyn KimmoK:n kommenttiin siitä että vähemmän ylisanoja ja suitsutusta on tervetullut trendi. Kiitin aikoinaan Bill McEweniä hänen anteeksipyynnöistään olikos se nyt AmiWestin vai Gateway Amiga Shown jälkeen... Ne tuntuivat silloin viimeinkin rehellisiltä. Mailaisin silloin että keep it up. No kaikkea muuta, sen jälkeen on pahimmat hypehöpöt tullut ulos.

Me not holding my breath.

Ja tekivät mitä tekivät, uuden luottamuksen luominen vaatii aikaa ja sen ansaitsemista. Ei sitä missään tapauksessa yhden virheen korjaus edes korjaa - katsotaan uudestaan sitten kun virheet on korjattu ja vähän aikaa uudetkin asiat hoidettu hyvin. Sen verran monta "second chancea" nuokin saaneet että ei se fiilis ihan yhdessä yössä muutu.

 

Joanna
Maanantaina, 6. tammikuuta, 2003 - klo 16.29:   
Janne. Siis ei tuo sitä tarkoita että minä uskoisin niiden mitään ihmeparannusta kokeneen, mutta ainakin tekstityylin muutos on ollut oikeaan suuntaan.

Tosin kuten on sanottua se on kumminkin vain lupaus hoitaa vanha lupaus pois piakkoin. Eli ennenkuin jotain oikeasti tapahtuu ennenkuin minä heistä sen suuremmin innostun.

 

Joanna
Sunnuntaina, 2. helmikuuta, 2003 - klo 8.30:   
Ihan Pakko Olla Ilkeä :)

Tuosta ilmoituksesta on nytkohta kuukausi... Onkos kukaan kuullut Amiga incistä mitään sen jälkeen? Eli esim huhuja että joku olisi saanut semmoisen paidan tai vastaavaa?

 

Janne
Sunnuntaina, 2. helmikuuta, 2003 - klo 14.53:   
Joanna: Odottiko kukaan oikeasti kuulevansa Amiga Incistä mitään ton jälkeen? En usko että se oli todellinen "no niin, nyt asia ratkaistaan heti!" -ilmoitus vaan väline jolla ostettiin aikaa hieman lisää (tosin huonolla menestyksellä - klubin jäsenetkin alkaa nähdä sen melkoisena vitsinä). T-paidat tulee joskus kun heillä on rahaa jos tulee.

Se voi olla viikon päästä tai puolen vuoden päästä. Oma arvioni voisi olla pari kuukautta? Tosin en olisi uskonut että alkujaan hommaan menee anyway yli puoli vuotta!

 

Markus
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 18.34:   
Onko kukaan tilannut puolen vuoden sisällä mitään vaatteita Amiga Mall'sta? Clubin t-paitojen viivästyessä alan miettimään, että onko Mall'n vaatteita olemassa...

 

JPQ
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 18.46:   
Markus: Oikein hyvä kysymys ? minusta kuitenkin joku foorumilainen oli joskus minusta sieltä jotain tilannut vai muistanko väärin, ja saanut sen?

 

Thoriel
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 18.50:   
Jaah, omasta tilauksestani on tasan kaksi vuotta aikaa, mutta silloin tavara tuli luvatussa ajassa ja hyvässä kunnossa. Lisää voi lueskella Saku #36:n Sekalaiset-osastolta.

 

JPQ
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 18.57:   
Thoriel: sinua muistelinkin ja tilannehan voinut tosiaan muuttua.
PS. En vain sano suoria nimi jos en muista 100% varmaksi ja toiseksi en tiedä miten olisit suhtautunut.

 

Markus
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 19.41:   
Amiga-termosmuksi olis kiva. Saispa Suomesta. GE:ltä olen ostanut Aminet-mukin. :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: