Waynen kommentteja

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 12/2002 asti » Waynen kommentteja « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Eki
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 0.27:   
Amiga kerää suosiota maailmalla...

No one involved in Amiga, or their cheerleader squad is interested any more in reality. I was just removed from the private mailing list for trying to bring up your concerns and force them to face reality. I was shouted down and told that my concerns are "as meaningless as ANN.lu" [quote Ben Hermans].

To Amiga Inc, Ben "I'm Important" Hermans, and the rest of the blind, blond cheerleader squadron [accm list], everything is "fine". "There are no problems.", "Amiga is going to survive". Just keep telling yourself that.
_________________
Wayne Hunt
Webhamster
Amiga.org


I now understand how Kevin Hisel felt before he shut down the AWD. At least he had the common sense to shut it down when he did.

My justified speculation on the future :
Expect fully within the next year that the DE/AA aspect of Amiga Inc including BillCo. to be absorbed by Microsoft as a Microsoft company, while the "desktop aspect" is left to the likes of Hyperion.

Not a happy prospect for the future of the platform.
_________________
Wayne Hunt
Webhamster
Amiga.org

 

KimmoK
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 8.02:   
Tässä linkki joka ehkä toimii paremmin. Jokin aika sitten sain AmigaInc:ltä viestin että he voimallisesti tukevat Amiga.org:n toimintaa ... taisi olla kusetusta sekin. (Tai sitten vain ajat muuttuvat, seuraavassa Wayne:n kommentti about tuolta ajanhetkeltä.)

13.7.2002:
I think sedate would be a much better word than optimistic. I've had a couple of people give me what I consider to be honest answers about the Amiga and it's current status, so I'm far more positive on the subject than I was say about three weeks ago.
...
_________________
Wayne Hunt
Webhamster
Amiga.org

Anyway... hyvä ettei OS4 ole turhan tiukkaan naitettu AmigaInc:n... ja sitten on vielä se suunnitelma B.

 

Joanna
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 17.48:   
No, jos AmigaInc menee putoaa OS4 kuin tarjottimella B.Hermanssille joten asian paranemisesta voi olla ainakin kahta mieltä. No, eikai se johtajisto ole mikään erityinen syy välttää tiettyä OS:aa ???

Mutta muuten tuo koko touhu on aikamoista sählää. Joku saisi kasata tuosta jonkinlaisen yhteenvedon että pysyisi kärryllä mitä on milloinkin luvattu ja mitä on tulossa milläkin viikolla?

 

-
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 20.05:   
Nyt Bill McEwenin väitetään kirjoittaneen Moo Bunnyssa että ovat kaikki lomalla - ja ilmeisesti siksi puhelinlinjat on lopetettu. No, uskokoot ken tahtoo.

 

KimmoK
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 21.32:   
Ja Gary Peake kertoi porukan paiskivan töitä peräsuoli pitkällä niin tiiviisti etteivät kerkiä huhuja metsästämään&tappamaan... (näköjään eivät kerkiä toimistolleenkaan, saatikka puhelinlaskuja maksamaan... sopisivat edes keskenään ovatko "lomalla" vai "töissä", ei menis jutut ristiin... juu, ei ota selvää.)

Nauroin tuossa pari tuntia sitten vatsani tärviölle ... ei siinä että hauskaa olisi ... hysteeristä naurua pikemminkin.

 

JPQ
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 23.40:   
Pelottaa. Mitähän tämä lopulta meinaa ? siis kaikki.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 7.43:   
Huonolla laskutaidolla voisi sanoa että AI:llä tulleepi hengähdystauon jälkeen profiilin nosto kun mikkisofta pistää uudet puhelimensa myyntiin parin seuraavan viikon aikana... two more weeks, heh hee.

Juu, ei mitään todellista hajua mitä kaikki meinaa. Sisäpiiriläiset näkyvät olevan aika cool asian suhteen... omituista.

 

Joanna
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 9.05:   
Yksi looginen vaihtoehto on että koko AmigaInc on myyty Microsoftille ja siitä tulee joku osa niiden tuotestrategiaa..

Siis onhan ne ennekin ostaneet vaikka mitä.. Siis esim IE, M$C++ ja Visio on kaikki ulkopuolisten valmiita ohjelmia. :)

 

KimmoK
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 9.47:   
Joanna: aivan .... kylmiä väristyksiä!

 

KimmoK
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 10.12:   
Ihmetyttää myös ocpa:n touhut...
Löysin yks päivä ihan vahingossa OIKEAT ocpan englannin kieliset sivut ( http://www.ocpa.jp/english/press.html yms.)

Mutta niitäpä ei enään ole. On vain http://www.ocpa.jp/eng/press.html yms. joissa ei ole promilleakaan siitä tietomäärästä joka löytyi /english/ -osastosta.

 

miksuh
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 14.42:   
MooBunnyyn en kyllä luottas tipankaan vertaa. Henkilökohtasesti en laske sitä minkäöänarvoseksi uutissivuksi. Koko site täynnä pahempaa roskaa kun ANN:ssa pahimmillaan :P

 

Jon
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 17.05:   
Hmm.. Bill on kuulemma vahvistanut että ei ole kirjoittanut MooBunnyyn. Ota tästä nyt selvää. Itkisikö vai nauraisko tänään?

 

miksuh
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 17.16:   
MooBunnystä kun kyse niin en olis yllättynyt jos olis fake :P

 

Teemu I. Yliselä
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 20.46:   
/me hakee jääkaapista oluen, ottaa mukavan asennon ja jatkaa show'n seuraamista

 

Janne
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 20.51:   
Hauskaa tämä kieltämättä on. :-)

Joku sanoi ANN.lu:ssa että Amiga on väliaikaisesti luopunut toimistostaan. Kenties muuttavat pienempiin / halvempiin tms... Mutta se on tietysti huhu vain.

Minustakin Microsoftin puhelin kuulostaa aika potentiaaliselta jutulta Amigan seuraavaksi julkistukseksi. Toivottavasti ei ole yhtä "great success" kuin aiemmat julkistukset.

 

Joanna
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 22.35:   
Hauskaa? No, joskus tuntuu että kauniit ja rohkeat olsi täyspäisempää seurattavaa kuin tämä Amigan touhu.

Muuttoa vastaan puhuu mm. se että yleensä firmat jos muuttavat niin uusi osoite ja puhelinnumero annetaan esim webbisivuilla ja yleensäkkin muutosta mainitaan etukäteen mahdollisimman laajalti että kaikki tietää jos tulee katkoksia. Tai jos puhelinnumerot muuttuvat niin vanhoissa on siirto edes kuukauden ajan. No, eihän AmigaInc muutenkaan ole kuin firmat yleensä että ei se mitään todista tietenkään :)

Se olisi vielä temppu kun ne saisi ajettua M$ konkurssiin jollain yhteisellä utopistisella liiketoimella. Ilmeisesti tuo Sendo ei vielä ole ollut ihan riittävästi siihen vaikka onkin venynyt ja vanunut kuin projektien kuuluukin.

 

KimmoK
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 7.55:   
"Minustakin Microsoftin puhelin kuulostaa aika potentiaaliselta jutulta Amigan seuraavaksi julkistukseksi. Toivottavasti ei ole yhtä "great success" kuin aiemmat julkistukset. "

Kommentoisikohan tuohon kuluttajana, Amigistina, Nokialaisena vaiko ehkä anti-Microsoft näkökulmasta... meni syteen tai saveen niin ei maailma siihen kaadu...

Hmm.. tässähän olisi veikkauksen paikka, se ken veikkaa seuraavan Amiga Inc:n pressiriliisin tai seuraavan Amiga Inc uutisen sisällön lähimmäksi oikein saisi jonkin palkinnon ... voisin sponssata vaikkapa yhden Mika Häkkisen postimerkin palkinnoksi. ;)

 

Matti Kuuva
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 11.07:   
KimmoK: Luitko laittamastani linkistä Hesarin artikkelin? Olemme tosiaan siinä mielessä hyvässä asemassa, että tuo yritysten yhteistyöverkko on koht. sekava ja kävi miten kävi, jotain hyvää siinä todennäköisesti on.

Joanna: M$:n ajo konkkaan.. aivan oikein mainitsit tuon utopistisen liiketoimen. Aloin nimittäin miettimään, M$:llä on tietysti reilusti rahkeitakin, mutta eivät yleensä lähde ottamaankaan mitään hirmu riskejä, siksi eivät koe juuri tappioitakaan. M$:n porskutus on tylsää kuin mennyt F1-kausi konsanaan. Kuka onkaan schumi? Ei kai AI ole se Häkkinen, jonka näemme enää vain postimerkissä, Kimmo? Vai onko AI talli niin moneen kertaan konkannut ja uudistunut, että on Räkä Räikkösen aika - siis AmigaOnen?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: