Huhuja

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 12/2002 asti » Huhuja « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Eki
Sunnuntaina, 13. lokakuuta, 2002 - klo 16.11:   
http://amiga.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3508&forum=1

 

Anu Seilonen
Maanantaina, 14. lokakuuta, 2002 - klo 2.27:   
Hohhoi. Ettekös te tiedä vielä että Amiga kuoli ainakin kymmenen vuotta sitten!

(:

 

Joanna
Maanantaina, 14. lokakuuta, 2002 - klo 3.19:   
Hmm.. Ei kai se niin helpolla lopu. Kyllä sieltä vielä joku uusi idea tulee. Tosin se Sendo ja niiden puhelin (jossa on muuten toinen Javatulkki nykyään) ei näytä olevan se pelastava oljenkorsi.

Tosin minä en enää keksi mitä ne voisi myydä.. Niiden partypackkien ja Clubikuponkien jälkeen ei enää paljon ole jäljellä.

 

KimmoK
Maanantaina, 14. lokakuuta, 2002 - klo 8.48:   
En pysty muutamaan päivään lukemaan sähköpostiani jonne tulee AInc:n meilit, joten jos joku saa viralliselta taholta jotain selvitystä, niin pistäös vaikka tähän threadiin.

 

KimmoK
Tiistaina, 15. lokakuuta, 2002 - klo 7.39:   
Forumeilta:

"No worry, things seem to be going ok and the plans for the AmigaONE seem to be moving.

I received an email from Fleecy and he sounded very up beat in his message to me and his reply back.

I'm sure that, with the way things are going they have had to cut back a bit. If only everything was ready to hit the market this Christmas! "

 

Janne
Tiistaina, 15. lokakuuta, 2002 - klo 15.46:   
Koska Fleecy ei kuulosta up-beatilta maileissaan? :-)

 

Hooligan/DCS
Perjantaina, 18. lokakuuta, 2002 - klo 6.41:   
henk koht musta tuntuu että se jätkä on aina aineissa

 

Joanna
Perjantaina, 18. lokakuuta, 2002 - klo 14.01:   
Niin.. no mietin että mitä tuohon voi sanoa :)

 

KimmoK
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 14.08:   
Täysin vahvistamaton juttu:

"I noticed a great deal of comment about our status. I can't place an update right now to the corporate website, but I can post here.

Basically we have enforced a vacation on all staff. This was done so that our full compliment of staff would be ready in the very near future for some pretty heavy work we have lined up. It was also done to save some of us from burn out.

You'll be very pleased when you see it, but bear with us, no-one here has taken any holiday in recent times and I merely ask for your patience.

We'll be back in the office shortly, please keep your knickers on folks.

As ever, until you see official comment on the corporate website all other comment should be avoided.

Best Wishes
Bill McEwen CEO amiga"


Postaus on varmaankin väärennös, kaikki lienee edelleenkin mahdollista.
(Postattu MooBunny:n aamuyöstä yhdysvaltain aikaa, joten varmaankin ihan pilailujuttu.)
http://flyingmice.com/squid/cgi/moobunnythread.pl/amiga?flat=78385

 

KimmoK
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 15.25:   
Heheh... lomalla ... ei lomalla ... päättäisivät jo pikkuhiljaa.... ;-)

">Rumours are rumours, and the best way to kill them is with facts. So are you
>still around?

Yes, we are working very hard on some serious projects that have us
seriously overworked right now.

We are not going to respond to silly web site reports from people who
have no clue as to what is really happening.

--

Respectfully,

Gary Peake
Amiga Inc.
http://www.amigadev.net
http://www.amiga.com
"
Lähde: ann.lu

 

KimmoK
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 15.31:   
Juu, näkyy myös Vince olevan edelleen remmissä mukana:

"Vince Pfeifer
Joined: Mar 13, 2002
Posts: 8
From: Amiga
Posted: 2002-10-18 12:57
--------------------------------------------------------------------------------
Developer support information can be found at http://www.amigadev.net. It is full of information about developing to the Amiga Anywhere platform. Additionally, contacting Gary Peake, as mentioned before, can help get you started developing on the platform."

 

KimmoK
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 7.51:   
Mike Bouma:
"Yes, I know about the behind the scenes stuff happenings at Amiga Inc. FYI there wasn't a question of Amiga Inc bankrupting, but I can't inform either what did happen (that's not my place). Likely Amiga Inc will do this themselves during the coming week or so. Amiga Inc has many options and alot of things have been going on behind the scenes, all I can say is stay tuned and please people, stop misinterpret the little public "insider" information I can give to you. "
http://flyingmice.com/squid/cgi/moobunnythread.pl/amiga?flat=78385

 

Eki
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 1.46:   
KimmoK: Tyypillinen Amiga Inc. -tyyli hoitaa asia. Selvästikin taustalla on jotain ongelmia, mutta sen sijaan että he myöntäisivät asiaa, sieltä pesee juttua tyyliin:

"We are not going to respond to silly web site reports from people who have no clue as to what is really happening."

Joka vihjaa, kuten Fleecylle, Garylle ja Billille on ollut viimeisen kahden vuoden aikana niin tyypillistä, että kaikki on loistavasti ja huhut ovat väärässä ja vaikka mitä.

Ja yleensä huhut ovat olleet enemmän kuin oikeassa ja ongelmat suuria. Noh, "on schedule and rockin'" AmigaOne alkukesästä 2001... Lukekaa vain Eyetechin kannanotto lokakuussa 2001.

Laskeutuisivat jo sieltä korkealta hepaltaan ja olisivat rehellisiä. Luulin että McEwenin kommentit AmiWestissä olisivat olleet jo oikeaan suuntaan, mutta selvästikin katin kontit...

 

Joanna
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 2.01:   
No, kukapa sitä haluaisi myöntää että jotain on pielessä. Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka niillä oikeasti olisikin jotain tulossa (pian?). Tosin minun täytyy tunnustaa että enin usko heidän julkaisuihinsa ja tulevaisuuteensa visioihin on jo aikaa sitten mennyt.

 

KimmoK
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 8.15:   
"Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka niillä oikeasti olisikin jotain tulossa "

Tuo se rankkaa vasta onkin... esim viime joulu-tammikuussa: forumeilla saa kuulla että AmigaInc:llä on multibillion dollar set top box partneri ... ja juuri kun ajattelee että "niinpä niin" niin silloin tulee talon sisältä (siis Nokialla) info että ollaan yhteistyössä AmigaInc:n kanssa ... no nyt se kaikki on jo historiaa, mutta kuitenkin: AI:ltä on syytä odottaa mitä tahansa ja samalla pelätä pahinta....

 

-
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 23.20:   
Joanna: No, Amiga Inc. ei selvästi halua myöntää kun asiat ovat pielessä. Syitä tähän voi olla monia, mutta itseään saavat moittia siitä luottamuksen menetyksestä jonka nyt ovat kohdanneet. Ei ihme että MorphOS ja Pegasos herättävät niin paljon kiinnostusta - Amiga Inc. on pelannut heidän pussiinsa minkä kerkiää.

 

Eki
Torstaina, 24. lokakuuta, 2002 - klo 23.35:   
http://www.ann.lu/comments2.cgi?view=1035307259&category=news&start=1&30#message30

---

I make my triumphant return to ANN, no longer shackled by the NDA bs of 'the Name'!

I agree with you fully-and I shoud know, I worked there for 23 months! We all had to take an 'obligatory vaction' in June when the door was locked by the landlord. News like this gets four times the hits of RedHat 8.0's introduction on .org-then gets quietly pulled. Hmmm. At least ANN doesn't censor news that AI doesn't like them to post..

There is still no one home at AI's offices in Snoqualmie, I drove by today. Their phone number doesn't work either, I tried that at one point as well. Bummer.

---

Bill McEweniä lainatakseni, se pre-order-kamppis (I am Amiga) oli todellakin "just rent"...

 

Joanna
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 0.08:   
Kukahan tuonkin on oikeasti kirjoittanut?.. Siis tuntuu että AmigaIncin ympärillä liikkuu niin paljon kaikkea kummaa ettei kukaan enää tiedä missä mennään.

Keksin muuten hauskan idean, joka olisi ihan mielenkiintoinen JOS se toteutuisi.. En tiedä onko kukaan huomannut mutta maailmassa on myyty miljoonittain tehokkaita tietokoneita joissa ei ole minkäänlaista ohjelmointimahdollisuutta mukana. Tarkoitan nyt viimeisen polven pelikonsoleja.. Siis millekkään niistä ei ole mitään kohtuullisen järkevää ympäristöä joilla käyttäjä voisi itse koodata. (Linux ei sovi pelien tekemiseen konsolille).

Tietenkin on kahjo ajatus että DE tulisi joko Xboxille tai Sony PS2:lle mutta kummallekkin prosessorille on valmiit peruskirjastot olemassa TAO:silla ja kummassakin rautaan pääsy (tosin Xboxissa directX kautta) on paljon helpompaa ja tehokkaampaa kuin missään wintoosa/linuxPC:ssä.

Eli jos ne jotain hyödyllistä haluaisi julkaista niin tuossa olisi paikka .. Ja ainakin PS2:sia on markkinoilla miljoonia (20-30mil maailmanlaajuisesti luulen?) joten siitä saisi aika ison pohjan jossa olisi markkinoita.

Siis Pleikkaan saa sellaisenaan kiinni Usbihiiren/näppiksen, musitikorteilla on 8 megaa tilaa (vakiokortissa) joten sinne mahtuisi tavallisen kooderin tavaraa ihan hyvin.. Nettikorttia/modemia myydään jo jenkkilässä (olikohan jotain 40USD) jolla sille olisi helppo siirtää dataa kotikoneelta tahi verkosta.

 

JPQ
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 0.21:   
Joanna: Mielenkiintoiden kuuloista. Ja lisäksi ns. PS1.

 

Joanna
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 6.26:   
Ai.. Kas.. Jotain on ilmeisesti tulossa.. Tosin eikai tässä enää ole AmigaDe runtimeä vakiona?
http://www.theregister.co.uk/content/59/27766.html

 

KimmoK
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 10.02:   
"Tosin eikai tässä enää ole AmigaDe runtimeä vakiona?"

On kait, ainakin virallisen tiedon mukaan? (JAVA vaihtoehtoja siinä lienee kaksi...)

 

Joanna
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 10.24:   
Ideahan on se että se toinen Java ei tarvitse DE:tä eikä sen mukanaan tuomia lisessejä yms.. Ainakin aiemmin (kannattaa hakea Sendo sanalla TheRegister sivustoilta vanhoja uutisia) sanottiin että se on operaattorin valittavissa kumman ottaa siellä myytäviin puhelimiin.

Siis kannattaa muistaa että nuo Sendot ja muut alle %1 pikkumerkit ovat semmoisia nimettöminä myytäviä (= kytkykauppana ylihintaisen liittymän ostajalle mukaan annettavia) puhelimia.. Eivät mitään erikseen tietoisesti ostettavia laitteita.

 

KimmoK
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 13.59:   
Mistä tuon idean olet selvittänyt?

Francis Charingin jutuista kun sai sen käsityksen että AmigaDE ei olisi missään kytköksissä siihen mikä JAVA engine Sendon luurissa sattuisi olemaan.

 

Joanna
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 19.21:   
Tiedän että Amigan ympärillä ollaan kovia keksimään selityksiä sille kuinka asiat ovat aina erinomaisesti mutta valitettavasti juttu ei ole niin helppo kuin mitä he antavat ymmärtää. http://www.sendo.com/news/newsitem.asp?ID=60

Peruslähtökohta on se ettei DE:lle tehdyt ohjelmat toimi kuin Taosin runtimellä varustetuissa kännyköissä joten jos sitä ei ole koneessa niin siinä ei toimi DE pelit. Mutta sen näemme sitten kun /jos tämmösiä marginaalituotteita (sendon markkinaosuus lienee alle 0.1%) koskaan tulee suomeen saakka ja löytyy joku operaattori joka välittää niille tavaraa.

Jos muistan oikein niin se oli Operaattorin valittavissa kumpi Javaengine siihen tulee myytäessä. Joten sitten saattaa olla että osassa niistä toimii pelit ja osassa ei.

 

KimmoK
Perjantaina, 25. lokakuuta, 2002 - klo 21.03:   
"Peruslähtökohta on se ettei DE:lle tehdyt ohjelmat toimi kuin Taosin runtimellä varustetuissa kännyköissä joten jos sitä ei ole koneessa niin siinä ei toimi DE pelit."

Aivan. Mutta onko VP ja JAVA engine samaa taos runtime pakettia? Ymmärsin että toinen voi olla ladattuna kännykkään ilman toista. Eli intentistä voisi olla viritelmä jossa olisi vain VP ilman täyttä java engineä.

Mutta aivan sama. Aika sen näyttää mitä on mukana ja mitä ei.

 

Teemu I. Yliselä
Lauantaina, 26. lokakuuta, 2002 - klo 18.17:   
> Kukahan tuonkin on oikeasti kirjoittanut?

"Tron Man" ainakin on Bolton Peckin tunnetusti käyttämä nick. Peckhän palkattiin aikoinaan Bob Cosbyn (RIP) ohella Amigalle QA-hommiin. Se on tietysti sitten ihan toinen juttu, kirjoittiko Peck tosiaan tuon kyseisen kommentin... :)

 

KimmoK
Maanantaina, 28. lokakuuta, 2002 - klo 12.23:   
Huhumyllyä:

MikeB at amiga.org 27.10.2002:
And in a matter of a week they will see just how much of a still-birth the AmigaOne really is. IMO it is really sad to see Amiga companies, who have been "friends" in the past, choose sides, and backstab eachother with uncalled for FUD.

Coder at amiga.org 27.10.2002:
Ok, someone is going to kill me for this but there is really nothing to worry. This has a good reason. Not because they are broke or anything but for another reason. Please people, there is nothing wrong at all.
TRUST ME!!!!!

Kuulemma jollekin NDA listalle on taas tullut sisäpiirin tietoa.

 

KimmoK
Maanantaina, 28. lokakuuta, 2002 - klo 18.08:   
LÖYLYÄ LISSÄÄ! tämä ei tunnu vielä missään...

http://www.devicetop.com/site/news/detail?ID=1214&TYPE=2&DT=0&SCR=0&DT_C=0&SCR_C=0

http://www.devicetop.com/site/news/detail?ID=1216&TYPE=2&DT=0&SCR=0&DT_C=0&SCR_C=0

Yhteenveto: Dell:ltä on tulossa uusi PDA ja Sharpilta kännyköitä (joita on jo vuosi odoteltu) onkohan AACE siellä jossain...

 

KimmoK
Maanantaina, 28. lokakuuta, 2002 - klo 19.20:   
Huhuiluaikaa näyttäisi olevan noin ensi lauantaihin asti, sitten tulee viralliset PR:t WOASE messuilla.
(ilmeisesti entistä enemmän M$ kytköstä DE rintamalla (money talks) ja AmigaOne rintamalla lienee jotain pientä uutta taas valmiina)

 

RPM
Maanantaina, 28. lokakuuta, 2002 - klo 22.09:   
plaa plaa plaa kukaan ei tiedä mitään,ei voi sanoa muuta kuin että AI on aivan turha sanoa enää mitään ainoastaan jokin tuote voi tuoda tähän sotatilaan muutosta ja jos viikonloppuna tulee pelkästään puhetta niin edessä on armageddon jonka jälkeen tulee lopullinen hiljaisuus......

 

.
Tiistaina, 29. lokakuuta, 2002 - klo 0.45:   
http://www.worldofamiga.com/cgi-bin/woa.cgi?p=woa&s=exhib

WOASE esittelijälistaa kun katseleepi niin onhan siellä vaikka mitä:
"Exhibitors Confirmed to be attending the show are as follows.


100% Amiga Magazine
Amiga (Fleecy Moss) (Demonstrating OS4)
Cloanto
Eyetech (With the AmigaOne)
Forematt Home Computing
Kicksoft
Mediator Support Team
Thendic France (With the bplan Pegasos and MorphOS)
Total Amiga Magazine
Weird Science
Zeoneo
"

 

Joanna
Tiistaina, 29. lokakuuta, 2002 - klo 1.04:   
Näkisi vaan kuinka moni peruu.. Siis Fleecyn saamienn paikalle demoamaan jotain on semmoinen temppu että jää nähyäväksi onnistuuko. :)

Mutta muuten ihan kiva. Ei vaan herätä mitään innostusta enää.. (anteeksi.. lamaannus on purrut).

 

Janne
Tiistaina, 29. lokakuuta, 2002 - klo 1.04:   
RPM: ...kunnes jostain alkaa kuulua perhosen siiveniskuja? :-) En ota kantaa ovatko ne sateenkaaren vai sinisen väreissä...

Tokkopa tähän viikonloppuun mitään hirveästi loppuu tai alkaa, sen kummemin kuin muihinkaan vastaaviin. Se on aika joka tekee muutoksen, suuntaan tai toiseen.

 

q
Tiistaina, 29. lokakuuta, 2002 - klo 2.51:   
Onhan Fleecy sentään samalla saarella... :)

Miksei tuossa lue (Demonstrating OS4 -_Parts_) :)

 

KimmoK
Tiistaina, 29. lokakuuta, 2002 - klo 8.50:   
Voisiko olla että olisivat saaneet partsit integroitua epästabiiliksi mutta buuttaavaksi kokonaisuudeksi (alpha versio) AmigaOnen päälle.

 

Janne
Tiistaina, 29. lokakuuta, 2002 - klo 15.20:   
KimmoK: En pitäisi mahdottomana. Onhan heillä ollut jo aikaa... Se, että kauanko kestää sen kokonaisuuden hiominen valmiiksi - ken tietää.

 

miksuh
Keskiviikkona, 30. lokakuuta, 2002 - klo 15.07:   
Joanna: paitsi et Fleecy ei ilmeisesti ole se, joka OS4:n esittelystä vastaa vaan Ben Hermans :)

ANN:sta

Now, we are proud to announce that the last attendees will be:- Hyperion-Entertainment.
Yes, you read that right, the Hyperion Team are flying over from Germany to the UK not only to ensure you get your copies of Quake II, (very special delivery) but Ben Harmans will personally host the OS4 presentation with the rest of the Hyperion Team in support.

 

Joanna
Torstaina, 31. lokakuuta, 2002 - klo 0.17:   
Kas.. No on sekin onnistunut missaamaan luvattuja läsnäoloja tänä vuonna, joten ei se ihme olisi jos ei olisi paikalla. Mutta on tuo kumminkin lupaavampaa kuin se että Fleecy demoaisi jotain jota oikeasti voisi saadakkin jostain *PIAN* :)

Näkee sitten kun näkee.. On niin paljon muutakin ettei ehdi stressata siitä tuleeko OS4 vai ei...

 

KimmoK
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 11.48:   
Kohta saattaa joku yrittää levittää huhua että AACE olisi mukana uudessa Nokian Communikaattorissa, joka sopivasti julkistettaneen huhujen mukaan maanantaina:
http://www.theregister.co.uk/content/54/27880.html

Viikonloppuna tulevat Amiga uutiset eivät voine olla moisia, sillä Nokia ei antaisi Amigan hiiskua asiasta mitään edes paria päivää etukäteen.

(Lisäksi olisi luultavaa että olisin saanut vihjettä aiheesta Nokian sisällä.)

 

JPQ
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 15.05:   
KimmoK: nokian sisällä ? etkai ole nokialla töissä ?

 

KimmoK
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 15.17:   
Joo. :( :| ;)

(oonhan tuota jo vihjaillut moneen otteeseen)

 

miksuh
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 16.23:   
No hiiskuttiinhan siitä Nokian digiboksistakin amigan puolesta ennenkun Nokian sivulla oli siitä mitään :) No tosin kännykkä puoli on Nokialle hiukkasen tärkeempi kun jotkut digiboksit :)

Huoh pääsisimpä mäkin taas töihin Nokian puolelle :) Ens kesäksi viimestää yritän kyl taas sinne :)

 

KimmoK
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 17.10:   
Juu, siitä digiboxihommasta tuli jollain Amigan NDA listalla infoa ja sitten yksi DE developeri pisti mulle meiliä isoilla kirjaimilla että "nyt sinun kanstsis jo allekirjoittaa se NDA". Nakkasin meiliä digiboxin developereille että joko ovat tutustuneet AmigaDE:n jah ... heitinpä sitten muutaman kuperkeikan. 8D

 

Joanna
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 18.54:   
No, se boxi oli ja meni. Jotenkin tuntuu ettei Nokia lähtisi tuohon enää mukaan, vallankaan kun AmigaDE on niin tiukasti M$ talutusnuorassa.

Mutta... eihän sitä koskaan tiedä. Katsotaan mitä ne julkaisee.

 

JPQ
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 19.53:   
KimmoK: tässä mailissa on osoite johon voitsit jos haluat tai tänne palstallekkin kertoa mitä siellä teet. Vaikkei se minulle eikä muille kuullukkaan.

 

KimmoK
Perjantaina, 1. marraskuuta, 2002 - klo 21.57:   
Joanna: En valitettavasti usko että NMP olisi innokas raakiletta AmigaDE:tä ottamaan käyttöön. Nokian kännyt on jo kukkoja tunkiolla, mitään liian riskaabelia ei kannata tehdä... M$ kännyköillä ei taas ole mitään mainetta jonka voisi menettää. Ja kyllä NMP:llä on omiakin AmigaDE:n sukulais -softia... Amigalla pitäisi olla jotain todella laadukasta ja myyvää tarjolla ennen kuin se päätyisi Nokian kännykkään esiladattuna, ellei sitten pelipakettina nuorisokännykkään.

JPQ: Teen about kaikkea mahdollista 2G ja 3G tukiasemasoftiin liittyen. Tarkemmat detaljit ehkä paremmalla ajalla.

 

JPQ
Lauantaina, 2. marraskuuta, 2002 - klo 0.56:   
KimmoK: Tuo tarkkuus riittää varmaan ainakin minulle.

 

Cut & Paste
Maanantaina, 4. marraskuuta, 2002 - klo 16.34:   
Rumor killing... or not?
"Nokia brings mobility to the Games Industry by making Rich Games Mobile"
http://press.nokia.com/PR/200211/880085_5.html
"Nokia and Sega to take gamers to a new level of mobile interactive gaming "
http://press.nokia.com/PR/200211/880103_5.html

Is it a competitor of AmigaDE / Intent?
Or intent/AmigaDE package for SymbianOS?

(Sega is partner of tao-group...)

 

Joanna
Tiistaina, 12. marraskuuta, 2002 - klo 12.29:   
http://www.extremetech.com/

Haastattelu jossa McEven puhuu muunmuassa OS5 ja X86 tulevaisuudesta (in 12 months)... Okei uskoo kuka haluaa.

 

JPQ
Tiistaina, 12. marraskuuta, 2002 - klo 13.42:   
Joanna: Aivan. Minä en enään usko ennen mitään
kuin näen jotain mitä voi kosketella edes virtuaalisesti
hiirellä. Ketkäs meistä halusikaan X86:sen ? en minä ainakaan.

 

laalaa,pai
Tiistaina, 12. marraskuuta, 2002 - klo 19.08:   
Bill McEwen: EyeTech is one of the larger computer resellers in England, and they licensed the right to take the project over. The Amiga One is our spec,
our design, but they built it.
^^^

Tokihan se on.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: