Syyskuun Bill McEwen -tiedote saapui

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 09/2002 » Syyskuun Bill McEwen -tiedote saapui « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Perjantaina, 6. syyskuuta, 2002 - klo 5.53:   
Pitkään olikin AmigaIncin uutisalueet päivittämättä. Tässä on jotain uutta sentään.. Tai niin mitään oikeasti uutta mutta kumminkin luettavaa ajanvietteeksi parempia aikoja odotellessa.

http://os.amiga.com/corporate/090502-mcewen.shtml

Tuo Bill-McEvan:in uusin 'kuukausittainen tiedoite' (edellinen oli alkukeväältä) :) antaa ymmärtää että Amithlon2 (mikä sen nimi sitten tuleekaan olemaan) tulee piakkoin. Tosin emmeköhän me kaikki jo tiedä mikä se AmigaIncin piakkoin on. Eli, odotamme lisää.

Muuten se on likimain nolla-arvoista löpinää. Semmoista poliitikkomateriaalia, eli ei mitään oikeasti tuntuvaa asiaa, mutta paljon kivoja lupauksia tulevasta.

 

KimmoK
Perjantaina, 6. syyskuuta, 2002 - klo 20.45:   
"kahden viikon kuluessa" on seuraava kuuluisaksi tuleva slogani :(

Hienohko päätös jälleen yhdelle hupaisalle/naurettavalle PR viikolle.

(ihmettelen muuten jos ei H&P olen nro1 oikeuteen joutuvista ketkuista... nro2:sta ei sitten ehkä tulekaan...)

Mulla oli jotain henkevääkin / tärkeää asiaa, mutta senpä unohdin...

 

Hooligan/DCS
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 2.08:   
onneksi amithlonilla ei ole mitään tekemistä AI:n kanssa joten eiköhän se tule. ja ansaitseekin, minun seuraava softahankintani, suosittelen muille samaa ykkös versiota vuoden käyttäneenä. jonkin winuae:n suuntaan ei viitsi enää edes kusta saati pieraista.

 

KimmoK
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 23.30:   
Taitaa Amithlonilla olla kaikenmoista tekemistä AmigaInc:n kanssa, ei kylläkään ongelmia...

 

JoannaK
Sunnuntaina, 8. syyskuuta, 2002 - klo 0.50:   
Mikäs versio OS:ta Amithloniin mahtaa tulla? 3.1? Jos Amihtloniin tulee mukaan 3.9 päivitykset niin hyvä on, mutta kun tietää keiden tekemiä/teettämiä ne 3.5 ja 3.9 on niin se voi olla ettei yhteistyötä AmigaIncin kanssa tule ihan pienellä suostuttelulla.

Tavallaan olisi mielenkiintoista nähdä kuinka se toimisi ja vertaantuu Natiiviversioon PPC.llä, mutta Amithloniin tuskin ihan heti tulee PPC-emua ja OS4 kirjastoja?

En tiedä muista mutta minua ärsyttää että niitä oikeusjuttuja nyt pistetään syrjään ja koetetaan olla hiljaa. Siis siitä on niin paljon uhottu että on hieman huvittavaa nyt katsoa asian etenemistä. Ehkä se on niin että he ovat valaistyneet ja tajunneet mihin se johtaisi, sääli vaan että se tapahtuu noin myöhään.

 

Matti Kuuva
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 10.14:   
Jotenkin ihmetyttää miksi noita lonkeroita pitää joka suuntaan työntää. Ymmärrän toki jos esim M$ tekeekin kaikkea mahdollista mihin mahdollista monopolia tavoitella, mutta että meidän pikku Amiga Inc. yrittää "samoja" jalanjälkiä. Miksei tietysti siinä olekin mahdollisuuksien kirjo ja osa menestyy hyvinkin. Silti, pitäisi ehkä hieman kohdentaa kapeammin. Jippii teki Suomessa saman telemarkkinoilla ja kaatui omaan mahdottomuuteensa - alunperinhän heidän piti olla vain internetpalveluntarjoaja.

Toiseksi ärsyttää Billin käytös kuin olisi Euroopan omistaja (vaikka puhuukin aina dollareista). Janne Siren on aiheellisesti myös puuttunut mielipiteellään tiedottamiseen ko. firmassa.

Parasta oli communityn huomioiminen ja developerien leuanaluksen kutkuttaminen. Oikeastaan sen syvällinen viesti on "tehkää jotain odotellessa", koska se on tuottoisampaa kuin OS4:n kyttäily ja MOSOS4 riitely.

 

Joanna
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 13.16:   
Valitettavasti sitä McEvania kuunnellessa tulee mieleen että "tehkää jotain odotellessa" on yhtäkuin hankkia MOS/pegasos tai luovuttaa kokonaan haaveilu uudesta Amigasta. No Wintoosa(/linux)kone on jo.. Ja Pegasoksenkin saanti on kai kohta enää rahaongelma.

Jippii taas.. No, sanotaan että ne teki Sonerat.. tosin ei ihan yhtä pahasti, mutta samaan ulkomaiden valtaukseen nekin kai enimmäkseen sortui. Tietenkin älyttömällä laajentumisella kotimaassa on varmaan omat vaikutuksensa.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 16.35:   
Amithlon2 & 3.9 osat:

OS4:n neuvoteltiin OS3.9 lisukkeet uudelleen kyseisten lisukkeiden tekijöiden kanssa. Prosessi kesti kait kuukausia.

Samalla tavalla pitänee Bernien neuvotella Amithlon2:sta varten kyseiset lisukkeet sillä OS3.9 ja AmigaXL pakettissa (Amithlon1:n kera) olevat lisukkeet on neuvotellut ilmeisesti H&P itselleen.

Mitään H&P:n tekemää OS3.9 koodia Bernie ei voi käyttää. (en tiedä oliko sitä AmigaXL paketin Amithlon variantissa, arvaan että oli)


Oikeudenkäynnit:
Arvaan että H&P:n lisenssitön AmigaOS3.x myynti AmigaOSXL:ssä on ainoa oikeusjuttu johon AI on tosissaan ryhtymässä. MOS rähinöinnistä on vaahdottu, mutta niin pitkään kuin user versio ei ole myynnissä, ei laillisuus/laittomuus keskustelu liene oikeuteen vietävissä... ja senkin jälkeen todistaminen vaatii vaivannäköä + aikaa & rahaa.

Sonera:
Muistakaamme kiittää Soneraa hyvistä ilmoista. Meillä riitti auringonpaistetta, saksalaisille jäi vain sateet. ;-)

 

Joanna
Lauantaina, 14. syyskuuta, 2002 - klo 11.32:   
KimmoK.. Että homma menisi entistä sekavammaksi on kuulemma uusi AmithlonXL tulossa myyntiin. http://www.amiga-news.de/en/news/AN-2002-09-00126-EN.html

Mutta ann.lu:ssa olleiden kommenttien ja tämän:
http://www.amithlon.net/en/amithlonxl.txt
perusteella ainakaan tuolla tuotteella ei ole mitään tekemistä Bernd Meyer:in uuden amithlonin kanssa (jolla on AmigaIncin tuki). Paitsi ehkä pari pakolista lakijuttua suuntaan ja toiseen.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: