Amiga Incistä

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 09/2002 asti » Amiga Incistä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

eki
Lauantaina, 13. heinäkuuta, 2002 - klo 23.32:   
mietteitä tästä? ks. kommentit ja uutisen loppu.

http://www.ann.lu/comments2.cgi?view=1026197588&category=unmoderated&start=1&32

olisipa kärpäsenä katossa Amigan raha-asioissa :)

 

Tapsa
Lauantaina, 13. heinäkuuta, 2002 - klo 23.36:   
Tähän liittyi keskustelu Amiga.orgissa. Se tuntuu kadonneen. Yrittääköhän joku vaientaa asian? Kulissien takana tapahtuu kieltämättä kaikkee.

 

vainoharhainen : .
Lauantaina, 13. heinäkuuta, 2002 - klo 23.48:   
Eiku oli se keskustelu sittenkin tuolla.

http://amiga.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1909&forum=1&8

 

KimmoK
Maanantaina, 15. heinäkuuta, 2002 - klo 11.44:   
Jaa-a ... rappasin tuossa viikon päivät ostamaani pickupia ja palasin tsekkaamaan mitä tänne kuuluu... Ei helkkari, joka kesä sama konkurssivirsi?

Taidan kontata auton alle toiseksikin viikoksi...

(kiva oli havaita David Haynie asiallisena forumeilla)

 

JPQ
Maanantaina, 15. heinäkuuta, 2002 - klo 22.35:   
KimmoK: Pitääkö kaikkien maailman amigistien kohta suunnitella itselleen oma tietokone? open circuit - linsenssillä eli sähkölaiteiden open source idea?

 

Joanna
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 1.43:   
Jotenkin tuntuu että kannattaa hetki katsoa tuleeko mitään valmista pihalle. Siis kohtuullisen valmiita systeemejä olisi kaksi tekeillä ja kaikkien huhujen perusteella 'pian valmiita', sen lisäksi on ne Mai logicin referenssikortit joita ilmeisesti saa ostaa kohtuuhintaan kun keskustelee järkevän erän.

Tai sitten. Voisi tietenkin pitää PC-laitteen ja keksiä siihen jonkin käyttöjärjestelmän joka on jotenkinpäin siedettävä käyttää ja jonka lisenssit eivät ole kuin kthulhun kutsuoppaasta lainattuja.

Periaatteessa open circuit voisi toimia, mutta valitettavasti tuontasoisen laitteiston suunnittelu ja teettäminen on aika hirmuinen homma. Tietenkin suunnittelua voi jakaa, mutta se tuotanto on aika hankala..

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 13.58:   
*cough* Amithlon *cough*

 

JPQ
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 14.39:   
Joanna: Eikun kunnnon laatu emu PC:selle. Eli joku esim. Amithlon. Jonka uskoisin olevan paras ratkaisu. En tiedä jos nyky amiga lahoaa ja käytettyä ei saa sopivaan hintaa tuo on silloin toinen vaihto ehto , toinen osin ikävämpi osin parempi eli PowerMac.

 

Joanna
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 15.26:   
Nojuu. Itselläni on enemmän toiveen löytää jotain joka toimii tästä päivästä eteenpäin. Valitettavasti nämä emulaattoriratkaisut käyttävät enimmän ajan pitämään huolen siitä että vanhoja ohjelmia pystyy ajamaan mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. (*)

Amithlonissa on tätä vikaa kanssa, lisäksi sen ongelmana on se että sen lisenssi/copywright asiat on näemmä aika sekaisin. Tietenkään en tiedä todellisuutta kaiken julkisotkun takana mutta näyttää siltä että uuden Amitlonin tulo voi viipyä jonkin aikaa.

---

(*) Olen ollut niin kauan poissa Amigasta että kaikki omistamani ohjelmat ovat ikiantiikkisia.. Minulla ei esim ole omistuksessani yhtään ohjelmaa joka tarvitsisi AGA-emulaatiota tai muita hienouksia.

 

Jon
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 22.55:   
Mulle ei riitä turbotettu OS 3.x :) Haluan ajantasalla olevan AmigaOS-käyttiksen :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: