AmigaOne-kuponkikampanja

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 09/2002 asti » AmigaOne-kuponkikampanja « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Janne Sirén
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 11.51:   
Noh, kuka aikoo osallistua? :-)

http://www.amiga.com/corporate/062302-mcewen.shtml

 

JPQ
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 13.36:   
Ei oikein huvita olisi edes 50euron kumponki jolla saa 500euronalennuksen... :-)

 

KimmoK
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 15.31:   
t-paita 50 eurolla tai ilmaiseksi ...
Pahimmillaan hyvin kallis teepaita, kuten muukin Amiga luxus, mutta arvelenpa että osallistun kuitenkin, jälleen. Minun tuurillani ilmaista Havaijin matkaa on turha odotella...

Mieluusti lainaan Amigalle pari kymppiä kerran vuodessa... toivottavasti lainatut rahat tulee aikanaan takaisinkin. Ja jos ei tuu, niin onpahan edes jotain jäänyt käteen (party pack -leikkikalu + paita).

Pahin bugi tuossa systeemissä on se että läheskään kaikilla ostohalukkailla ei ole VISAa (tms.).

Mielestäni uusin executive update oli muutoin ihan hyvä. Mutta kuten tavallista kovaäänisimmät hörhöt löytää siitä tuhottomasti valitettavaa ... varmaan jopa Amithlon/x86 fanaatikot.

Hoh hoijjaa... onneksi on kesä ... vielä kun tuo keli lämpenis vähäsen...

 

Janne Sirén
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 15.49:   
No, miettikää millaisia McEwenin aikaisemmat executive updatet ovat olleet? Tota samaa hypeä. Aina ollaan "niin lähellä" ja silleen. Ei ihme jos jengiä kypsyttää.

 

KimmoK
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 16.18:   
Jees. Kaipa se PR imee kuten ennenkin, loppujen lopuksi. Ehkäpä sitä on oppinut olemaan välittämättä hypetyksestä tai näkemään metsän puilta tai jotain. Hommat raksuttaa samaa verkkaista ja epävarmaakin tahtiaan, no matter mitä AI:n PR vouhkaa.

 

miksuh
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 17.45:   
Musta tuntuu, kyllä että esim ann:ssa valitetaan vaan valittamisen takia. Asenne tuntuu olevan joka asiassa se, että väkipakolla pitää kaikesta etsiä rutisemista. Olen ihan varma, että sitten kun AmigaOne+OS4 lopulta on myynnissä, niin joukkoon mahtuu niitä jotka vaan vinkuu edelleen. Ymmärrän kyllä oikein hyvin ettei esim hyperionin äijät viitsi enää lainkaan lukea noita keskusteluja.

 

KimmoK
Maanantaina, 24. kesäkuuta, 2002 - klo 18.48:   
>Olen ihan varma, että sitten kun AmigaOne+OS4
>lopulta on myynnissä, niin joukkoon mahtuu niitä
>jotka vaan vinkuu edelleen.

Aivan. ;-)

Vaikka AmigaOne:ssa olisi 10Ghz prossu + kaksi matroxin Perhelia512:a vakiona sekä OS4:ssa kaikki OSX:n ja windowsin ominaisuudet sekä Linuxin stabiilisuus, valitettavaa löytisi. Liian kallis/liian halpa/liian pelikone/liian työkone/liian nätti/liian viileä/liian kuuma/liian äänekäs/liian hiljainen/ei aja A500 pelejä/ei aja windows sovelluksia.... ;-)

 

JPQ
Tiistaina, 25. kesäkuuta, 2002 - klo 13.49:   
KimmoK: löysit jo kaksi tärkeää puutetta Liian kallis/Liian Halpa. Tuota VISA juttua en huomannut en jaksanut kunnolla koko juttua edes lukea.

 

KimmoK
Tiistaina, 25. kesäkuuta, 2002 - klo 16.07:   
Täällä on jännää jappasua myytyjen kuponkien määrästä:
http://groups.yahoo.com/group/amigaone/message/17382

Tyyppi on jo onnellinen(?) AmigaOne:n omistaja, eikä siksi aio osallistua kuponkikampanjaan...

 

KimmoK
Tiistaina, 25. kesäkuuta, 2002 - klo 16.48:   
Täältä näkee kampanjan statuksen:
http://amiga-anywhere.com/shop.php?prod_id=41
"145 sold" vielä on paljon matkaa Havaijille... ;-)

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 25. kesäkuuta, 2002 - klo 19.37:   
Hieman on matkaa 50.000 myytyyn vielä. Juu... ja mä en lainaa rahaa tuntemattomille. Jos Bill asus naapurissa ja olis lyhyt matka rankomaan kun rahoja ei kuulu niin sitten ehkä, mutta ei näin. Mitään takuita ei ilmeisesti ole että saa rahojaan takasin jos homma kusee?

 

KimmoK
Tiistaina, 25. kesäkuuta, 2002 - klo 20.07:   
Hooligan, paita jäänee käteen... Kyseessä on about yhden tietokonepelin hintainen t-paita...

Ja maksaa paljon vähemmän kuin viime juhannus, ei tuu krapulaa ja käteen voi jäädä jopa enemmän... 8)

Juuei, kyllä se on jokaisen oma asia mihin rahansa hukkaa.

Saapa nähdä meneekö 300:n raja rikki. 200 rikkoutunee tällä vauhdilla about huomenna.

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 25. kesäkuuta, 2002 - klo 22.57:   
toivotaan että innokkaimmat EIVÄT ole ehtineet ostaa kuponkia ekoina päivinä :)

olis aika säälittävää nähdä että luku ei lisäänny tämän viikon jälkeen enää ollenkaan

 

Tohtori AivoTurmio
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 0.14:   
Kyselin tuon kupongin tilaamisesta kirjeitse ja itse Gary Peake vastasi seuraavaa:

- - - - - - -
Please pass the word that you can send the equivalent of $50.00 US via check, money order or cash (we do NOT recommend cash however) to:

Amiga Inc.
P.O. Box 887
Ravensdale, WA 98051

And a coupon will be sent to you. Please make sure you send all valid information so that we can get that coupon to you promptly. BTW, most banks around the world will do a conversion to an American Express Money Order which would work fine as well.
- - - - - - -

eli vapaasti suomennettuna:

- - - - - - -
Olkaatten hyvät ja levittäkäätten kaiken kansan tietoon että 50 US dollaria vastaavan summan (Kelpaa ilmeisesti myös muun maan valuutat, kuten Eurot... mitenköhän markat?...) voi antaa joko Shekillä, maksumääräyksellä tai Käteisellä, eli käytännössä kirjeitse lähettämällä (Eivät kuienkaan suosittele tätä vaihtoehtoa, eivätkä varmasti ota vastuuta matkalla kadonneesta kirjeestäkään.)

shekin, maksumääräyksen, käteisen vastaanottajaksi tulisi merkitä:

Amiga Inc.
P.O.BOX 887
Ravensdale, WA 98051

Ja kuponki lähetetään sinulle. Pitäkää huoli, että lähetystavassanne on myös kaikki tarvittavat tiedot kupongin teille lähettämiseksi. Ja lisäksi ohimennen. Suurimmaksi osaksi pankit ympäri maailman tekevät muutoksen American Express maksumääräykseksi, mikä siis sekin on ihan hyvä ja kelpo vaihtoehto.
- - - - - - -

siitä vain tietoa levittämään sinne missä ikinä kuljettekin. Minä ajattelin ottaa tuon kirjeriskin, kun sattuu sopivasti 39 US dollaria tuolla lojumaan ja lisään sitten sopivaksi katsomani määrän Euroja mukaan.

Kohta toivon mukaan on uusi T-Paita päälle pistettävänä.

 

Janne Sirén
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 3.14:   
>Olen ihan varma, että sitten kun AmigaOne+OS4
>lopulta on myynnissä, niin joukkoon mahtuu niitä
>jotka vaan vinkuu edelleen.

Ja tiedätkö mitä? Minä toivon että valittaa.

a) Joidenkin lupausten lunastaminen lopulta ei korjaa kaikkea tapahtunutta. On täysi harhaluulo että yksi oikea korjaa yhtäkkiä kaikki vanhat väärät. Luottamus vaatii aikaa.

b) Hyväkään asia ei ole täydellinen. Joistakin amigisteista on tullut oudon fokusoituneita siihen että saavat edes jotain. Vaikka se olisi täyttä roskaa, siitä pitää tykätä siksi että "tässä se jokin viimein on".

Näet minut kritisoimassa asioita paikalla varmasti myös em. tapahtumien jälkeen, jos jotain kritisoitavaa ilmenee. Yhtälailla näet minut kiittämässä niistä hyvistä asioista, jotka ovat menneet oikein.

Lukekaapa joskus niitä valituksia oikein avoimella mielellä. Siellä on usein paljonkin pointtia. Extremistipellejä mahtuu toki silti joka leiriin, eipä siinä mitään.

 

cAHVA
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 8.54:   
Jaahas... oli näköjään 200 ostajan raja mennyt rikki aamulla kun katsoin. Ajatelkaa, AI on saanut jo markoissa n.60 tonttua tuohta...
Pitäisiköhän munkin alkaa pitää netissä jotain arpajaisia? Mä en kyllä voi luvata kun sen T-paidan :-)

 

miksuh
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 10.06:   
"a) Joidenkin lupausten lunastaminen lopulta ei korjaa kaikkea tapahtunutta."

Joo ja jos AmigaInc+Hyperion+Eyetech onnistuu tavoitteissaan, niin se ei korjaa Commodoren mokia. Jos saadaan hyvä AmigaOne, niin mitä hiton väliä sillon on sillä mitä aiemmin tapahtui ? Minusta ainakin kaiken odotuksen ja kaikki pettymykset korvaa se, jos AmigaOne ja OS4 lopulta tulee myyntiin myynnissä ja mikäli ne on vähänkin semmoisia kuin on toivottu, Sillon on typerää hautoa jotain menneitä, parempi keskittyä tulevaan.

 

Juupo
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 12.40:   
Kysymys on varmaankin siitä, että ovatko AmigaOne ja OS4 riittävän hyviä. Ensiksimainitun yhteydessä on usein puhuttu hitaasta prosusta ilman kantaa, mutta paljon suurempi ongelma on, että siinä on emolevyn hintaan nähden epämääräisiä komponentteja, tarkoittaen north- ja southbridgeä. Ylipäätään, koko emolevyn arkkitehtuuri (ja komponentit verkkokorttia lukuunottamatta) ovat kuin halvasta PC:stä. Hintahan on se pääasiallisin syy tähän, mutta kyllä sitä olisi toivonut, että uusi Amiga on jotain muuta kuin tavanomainen PC erikoisella prosulla varustettuna.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 14.17:   
Pitäis muuten pistää pystyyn teknisenpi threadi AmigaOne:n ominaisuuksista/komponenteista. Itselläni kun ei oo vielä käsitystä onko levyllä ihan sekundakamaa vaiko ok komponentteja. Jostain sain semmoisen käsityksen että esim ethernetin toteuttava piiri olisi laadukkaampi kuin pegasos:ssa... mutta olikohan sekin päinvastoin.
(toisaalta kaikkein paskinmatkin north ja southbridget taitaa nykyään piestä turbotetut klassikkoamigat mennen tullen ja palatessa... joten liekö tuolla kamalan suurta merkitystä)

Täällä on muuten screenshoteja:
http://www.samfundet.no/~olegil/amiga/

muuten, onko tuo pari miljoonaa RC5 avainta sekunnissa nopeaa vaiko hidasta vauhtia?

 

miksuh
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 14.27:   
Joopo: No mikätahansa standardipiireilä ja komponenteilla toteutettu nykyaikainen tietokone on enemmän tai vähemmän PC:n tapainen. Olen ennenkin tämän sanonut, mutta se tekniikka ei ole mitenkään PC:n yksinoikeus, PC nyt sattuu olemaan yleisin kysyeistä tekniikkaa käyttävä konetyyppi. Mitä sitten tulee komponenttien laatuun, niin kuka todellisuudessa tietää tarkalleen mitä kaikkia piirejä siellä emolla on ? Niistä valokuvista ei oikein varmuudella voi sanoa mitään.

 

Juupo
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2002 - klo 16.05:   
Miksuh: A1 käyttää mm. north-/southbridge-arkkitehtuuria, mikä ei välttämättä ole kustannussyistä huono ratkaisu, mutta ei sitä mitenkään omaperäisenä voi pitää. Tämä ei ole varsinaisesti ongelma, mutta MAI:n northbridge on melkoinen kysymysmerkki, ja mitä tulee siihen VIA:n southbridgeen, se tiedetään bugiseksi. Tässäkin koneessa on ko. piiri, ja ongelmia päällekäisten IRQ:n kanssa on ollut.

 

miksuh
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 0.56:   
No mutta ehkäpä se on nimenomaan PC arkkitehtuurin ongelma ? Eihän Esim Amigan nykyisten PCI väyläkorttien kanssa tarvitse mistään IRQ asetuksista välittää toisin kun PC:llä :) Tuskin IRQ ja DMA asetusten knssa tarvitsee AmigaOnellakaan tapella :)

 

Juupo
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 11.06:   
Miksuh: Ongelma on siinä, että AmigaOne:ssahan on PC-arkkitehtuuri! Ainoa ero on prosussa; chipset on pitkälti sama. No ei sen puoleen, vaihtoehdot ovat olleet vähissä, mikäli laudan hinta halutaan pitää yhtään siedettävissä lukemissa.

 

Janne Sirén
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 11.24:   
>Joo ja jos AmigaInc+Hyperion+Eyetech onnistuu
>tavoitteissaan, niin se ei korjaa Commodoren
>mokia.

Ei tietenkään, mutta sillä on vähemmän väliä koska Commodore oli aivan eri yritys ja aivan eri ihmisten hallussa.

>Jos saadaan hyvä AmigaOne, niin mitä hiton
>väliä sillon on sillä mitä aiemmin tapahtui ?

No ensinnäkin, JOS AmigaOne on hyvä. Sitähän ei tässä kukaan tiedä. Premissi tuntuu olevan että tottakai se on ja jos joku kehtaa edes vähän valittaa niin hän on whine-trolli-traitor tms.

Jos AmigaOne kuitenkin on aivan loistava ja AmigaOS 4.x kuin toinen tuleminen, tottakai se ansaitsee asiaankuuluvan kiitoksen ja toivottavasti hyvän tulevaisuuden.

Olennaista kuitenkin on, että Amiga Inc. on menettänyt monien luottamuksen paljolti ottamalla riskejä PR:ssä jotka ovat menneet pahasti pieleen. On aivan turha luulo että se luottamus tulisi takaisin yhdellä osumalla.

Luottamus on ansaittava ajan kanssa. Ja toisaalta vaikka luottamuskin syntyisi, en näe miksi sen pitäisi hiljentää asiallista ja aiheeseen kohdistuvaa kritiikkiä.

Amiga Inc. ja monet sen sijaan puheissaan ovat leimanneet monet asiaa puhuvat kriitikot nay-sayereiksi ja yhteisöä repiviksi voimiksi eivätkä tunnu voivan myöntää että hei, suuri osa siitä on heidän aikaansaannostaan.

Tiedän että markkinat ovat koetelleet monia kaltoin. Sille Amiga Inc. ei ole mahtanut paljoakaan. Mutta tapa jolla he ovat jakaneet tietoa ja käyttäytyneet yhteisön suuntaan on ollut heidän valintansa.

Jopa Gary Peake myönsi vastauksessaan minulle että esim. AmigaOnen tuotanto-ongelmien pimitys viime vuonna oli riski, mutta kukaan siellä ei tunnu myöntävän tai ottavan mistään siitä vastuuta. Luottamus on mennyt heidän takiaan.

Yksi onnistunut tuote pääasiassa partnereilta ei sitä luottamusta tuo takaisin. Ei se silti tarkoita ettenkö toivo että sellainen tuote tulee, haluan vain kyseenalaistaa monesti sokealta vaikuttavaa Amiga Inc. -kuuliaisuutta.

Pointtini: On ihan ok kritisoida ketä vaan silloin kun siihen on aihetta. Kyllä meillä Suomessakin valtio tuo pöytäämme paljon ja meillä on sitä paljosta kiittäminen, mutta toivon silti ettei koskaan tule sitä päivää ettei valtiovaltaa saisi kritisoida...

Hei, olen minäkin siinä missä moni ollut hypen vallassa ja vuosien saatossa apologistina toiminut erinäisille Amigan emoyhtiöille kuten moni muukin. Vuosien jälkeen sitä on vaan harhaluulot aika tahtia rapisseet.

Merkittävä osa Amiga Inc.:n saamasta kritiikistä on nykyisin ihan aiheesta. Se on vilpitön mielipiteeni. En puhu nyt henkilöbashauksesta tai asiattomuuksista, vaan aiheellisista kiperistä kysymyksistä jne.

Amiga Inc. ei ole reagoinut niihin hyvin tai ottanut vastuuta julkisuudessa. Se voi olla heidän arvionsa mukaan hyvä business-valinta, sijoittajien takia tai whatever - tai sitten he eivät oikeasti tajua mogiaan - mutta kolikon toinen puoli on että "yhteisön" luottamus on kärsinyt pahasti. Ja syystä. IMHO.

>jos AmigaOne ja OS4 lopulta tulee myyntiin
>myynnissä ja mikäli ne on vähänkin semmoisia
>kuin on toivottu, Sillon on typerää hautoa
>jotain menneitä, parempi keskittyä tulevaan.

Mutta kritiikissähän keskitytään nimenomaan siihen. Sokea "hei jees, nyt on kaikki siistii" olisi kovin lyhytnäköistä.

 

Hooligan/DCS
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 16.36:   
Siinähän se tuli aika hyvin kerrottuna omakin kanta. Vuoden alussa oli hirveä hinku saada moinen kone, sen jälkeen on tullut sitä sun tätä hässäkkää, niitä ja näitä viivästyksiä, rikottuja lupauksia, ja viimeisempänä stunttina tämä kuponkikampanja joka alkaa olla yritysmaailmassa aika mielenkiintoinen rahan lainaus-operaatio. Viimeisen puolen vuoden aikana se pikkulapsen into ostaa Amiga1 kone on laantunut tasolle "no katsotaan mitä tapahtuu ja päätetään sitten" .. ja tästä en syytä ketään muuta kun Amigan johtoa ja public relations-politiikkaa.

Kritiikkiä pitää olla, sillä ilman kritiikkiä ei tapahdy myöskään parannuksia. Posketon haukkuminen asiasta kuin asiasta josta ivaajalla ei itselläänkään ole mitään hajua on turhaa ja muitten ajan haaskaamista.

 

Jon
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 16.39:   
Janne puhuu asiaa, valitettavasti täällä ei kukaan jota asia koskee, ole lukemassa :/

Tuntuu todellakin ettei kritiikki ole sallittua (esim. AmigaOne-lista), ja sitten maailma on mennyt niin mustavalkoiseksi että olet joko "Amiga-fani" tai sitten anti-vastaava, mahdollisesti MorphOS:n kannattaja..molemmat aiheet on kuin tulitikulla ihmittelsi ruutitynnyrin sisältöä - ANN.lu:ssa ainakin :)

 

miksuh
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 17.06:   
NoAsiallinen kritiikki ja ANN:n typpinen päätön valitus on kaki eriasiaa. Sitäpaitsi ei varmasti löydy yhtäainutta ATK alan firmaa, varsinkaan amigan kokoluokkaa jolla ei olisi tullut viivästyksiä, suunnitelman mutoksia, takaiskuja, rahan loppumista jne jne. Ei se Amiga Inc mikään poikkeus ole.

 

miksuh
Torstaina, 27. kesäkuuta, 2002 - klo 17.11:   
En minä vastusta kritiikiä, en vaan näe asioita niin älyttömän negatiivisesti kun suurin osa tuntuu nykyään tekevän. Sitäpaitsi minusta Amiga inc:lle jne pitäisi antaa tilaisuus tehdä työtään rauhassa eikä jatkuvasti ola lisäämässä painetta heidän niskaansa. Haluisin kyllä nähdä kuinka moni pystyisi noin pienillä resursseilla yhtään Amiga Inc:a paremmin selviämään siitä mitä he nyt yrittävät tehdä. Se on niin helppo sivusta kommentoida ja kritisoida muiden tekemisiä...

 

Joanna
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 1.12:   
Sori vaan kaikki vastaus on viipynyt.. Oli nettiongelmia... :(

Miksuh: rauhassa? Tehdä työtä? AmigaInc? Män.. ne on tehneet tätä samaa juttua kohta kaksi vuotta ja aina se on ollut melkein valmis. Ainut kerta kun "Amiga Commonityä" tarvitaan on silloin kun rahat on loppu.

Ihan lisätiedoksi asian tiimoilta ettei mene pelkiksi huhupuheiksi. Tämä kannattaa lukea:
http://groups.yahoo.com/group/amigaone/message/17609

Lainaan tähän luvatta koko tekstin mukaanlukien kysymyksen johon vastaus tuli.. Vastausteksti on Eyetehin Alanin kirjoittama.. Eli aika lähellä asian ydintä ollaan sentään:

"From: "Eyetech Group Ltd"
Date: Thu Jun 27, 2002 10:47 am
Subject: Re: [amigaone] System = A1 + OS4 + loaded HD

No this is not our promotion - and Bill will post the clarification details later. But we are shipping A1 boards + OS4-OEM to dealers (inc Amiga Inc) and that plus complete systems ourselves.

It is likely that you will probably be able to cash your voucher direct with dealers - but it is down to Amiga Inc to give out the details of how this will work. The main issue - as so many people have pointed out - is how to avoid the banks becoming the main beneficiaries of what was a well intentioned user support program (we pay euros15 ~USD15 on every receipt transaction for example).

Also the law is somewhat different in te US. In Europe you cannot (past Amiga-related companies excepted!) legally take money off consumers for a product that isn't yet on general availability. And, to me, $50 seeems an awful lot to charge for a T-shirt, with an non-legally enforcable right to an equivalent reduction on an AmigaOne. You will of course (somehow) get the $50 off - this is just really a problem of how consumer legislation is inconsistent - and bank charges are inevitable - across the Global Economy.

That may also go some way to explain why it is Amiga Inc who receieve the money and not us or Hyperion

Just a few facts to confuse the debate

Alan

----- Original Message -----
From: Paul Qureshi
To:
Sent: Thursday, June 27, 2002 4:25 PM
Subject: [amigaone] System = A1 + OS4 + loaded HD


> Hi.
>
> Well, this would appear to be confirmation of what some of us were dreading:
>
> http://www.amigart.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1238
>
> To quote Gary Peak:
>
> "This is for a pre-order of the AmigaOne "system" with OS4.0 already loaded on the hard drive for you. This coupon will be taken by all online AmigaOne dealers."
>
> Call me a synic, but how much extra will it cost to have OS4 loaded on a HD by the dealer? Also, I presume you will have to buy the HD itself from the dealer, and unfortunatly Amiga dealers just can't be as cheap as generic dealers :(
>
> Could Eyetech please confirm that this is the case, and that the coupon will not be redeemable against just a bare A1 mobo and OS4?"

Eli lyhyesti sanottuna.. Eyetech ei saa taalaakaan, eikä ilmeisesti Hyperionkaan. Se on yksinomaan Aincin rahanlainaus jonka takaisin maksaminen aikanaan on yksinomaan AmigaIncin harteilla sitten kun konepaketit tulee myyntiin.

Huom: Konepaketit. Tätä ei kuponkia vastaan ei saa alennusta esim Pelkästä Eytechin toimittamasta emolevystä vaan siinä pitää tulla ainakin AIncin esiasennettu kiintolevy.

Tämä on ensimmäinen kerta kun tiedän Eyetechin julkisesti arvostelleen AmigaInciä..

Arvatkaas tiesikö Boogie koko kampanjasta kun häneltä tuossa aiemmin viikolla asiaa kysyin? Oliko asiasta kerrottu?

 

KimmoK
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 10.44:   
Härdelli.

Ben Hermans puolestaan oli "vakuuttunut" että kyseessä olisi ollut AmigaOne+OS4CD, jota vastaan kuponki on validi, kuulemma missään muussa ei ole järkeä. (amiga.org)

Jos kyseessä loppujen lopuksi todellakin on yet another rahanlainausoperaatio, ei ne tällä systeemillä montaa kiloa taaloja saa. Vai olivatko niin idiootteja että kuvittelivat 50 000 ihmisen ostavan moisen kupongin.... huh huh.

(ja olisi kyllä rikollista lainata rahaa AmigaOnen ja OS4:n varjolla)

 

Kouri
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 10.58:   
Kysyin Amigalta, että koskeeko kuponki myös pelkkää AmigaOS4:ää ja vastaus oli, että kyllä:

Gary Peake [gary@amiga.com] wrote:

You will not be able to buy the AmigaOne without OS4.0

But, you will be able to buy JUST OS4.0

Gary

 

Janne Sirén
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 11.36:   
Kouri: Mielenkiinnosta - mikä oli kysymysesi tarkalleen? Garyn vastaus tuntuu geneeriseltä vastaukselta moneenkin kysymykseen.

 

Janne Sirén
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 11.45:   
miksuh: Moni meistä antoi Amiga Inc.:lle todella paljon joustoa ja tilaa tehdä työtään kun he aloittivat. Moni meistä myös uskoi heitä kun he kehuivat itseään verrattuna aiempiin omistajiin, kertoen kuinka juuri he eivät julkista mitään ennenkuin se on aivan varmaa, arvostelivat aiempia omistajia jne.

Ja mitä onkaan käynyt? Nykyinen Amiga Inc. on tehnyt melkeinpä kaikki ne mogat mitä aiemmatkin omistajat. Joitakin lähinnä uudelleenpakattuja tuotteita on saatu ulos, mutta yksikään niistä ei mielestäni edusta mitään mullistavaa saati sitten todella laadukasta tai Amiga-nimen arvoista. Silti julkisuudessa he jaksavat hypettää ja vältellä vastuuta mogistaan.

Esimerkiksi Amiga Anywhere on kaukana anywherestä edelleen (PocketPC:lle on saatavilla vain entertainment pack, ei playeria jolla ajaa muita ohjelmia, Windows/Linux playerilla voi ajaa vain softaa jonka Amiga Inc. on paketoinut, SDK:lla ei voi ajaa playerille paketoitua softaa). Ei hirveästi herätä viboja kun samantien voi sitten nauttia PocketPC:n laajoista apeista kooderina.

Jos Amiga Inc. ei odottaisi "yhteisöltä" mitään, työrauha olisi asiaa järkevästi ajatteleville paljon helpompi konsepti. Mutta Amiga Inc. ei sen enempää jätä meitä rauhaan. Koko ajan tulee jotain uutta hypeä, kampanjoita tuotteiden sijaan, pyyntöjä auttaa markkinoinnissa jne. Suhde on myös heidän toimestaan kaksipuolinen. He ovat itse pyytäneet tukeamme - se mitä kritisoin on että monien mielestä sen pitäisi olla sokeaa.

Olen itse näistä ajatuksista huolimatta ollut mukana välittämässä tietoa Amiga Inc.:n ja sen partnereiden tekemisestä suomalaiselle Amiga-yhteisölle Sakun sivuilla, amigafin.org:ssä ja muissakin lehdissä. Olen mielestäni tehnyt sen myös hyvässä uutisointihengessä jättäen mielipitenemuodostuksen muille. Amiga Inc. on saanut tukeni. En vain ole enää lainkaan vakuuttunut mitä se on tehnyt ansaitakseen sen.

Jos sinä olet, kerro ihmeessä?

 

Janne Sirén
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 11.47:   
miksuh: Minulla on ollut ilo ja kunnia tehdä töitä useiden pienten, suurempien ja Amigan kokoisten yritysten kanssa. Maailmaan mahtuu paljon tahoja jotka hoitavat asiansa vaikeista paikoista huolimatta paljon paremmin. Pyydän ystävällisesti ettet kommenteillasi vähättele heitä.

 

Kouri
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 12.01:   
Janne Sirén:

Kysymykseni lyhyesti ja ytimekkäästi:

"Is it 50$ off AmigaOne + AmigaOS4 or is it 50$ off AmigaOne or AmigaOS4 ?"

 

Jarski
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 14.39:   
Olisi ilmeisesti pitänyt tulla lukemaan tänne tuosta kuponkikampanjasta, ennen kuin lähetin oman tilaukseni :-)

Oma Amiga 4000/40 Tower on levännyt 3.9 käyttispäivityksen jälkeen kokonaan. Silti kiinnostus uusia Amiga-tuotteita kohtaan on kova. Nostalgia on kullannut Amiga-aikojen muistot. Pari päivää sitten laitoin Amyn päälle, ja kyllä se tuntui aika tahmaiselta. Kumma juttu, että silloin uutena se oli melkoinen tykki :-)

Kovasti on jäänyt hämäräksi, että jos/kun AmigaOne tulee myyntiin, niin mitä sillä sitten voi tehdä? Löytyykö ohjelmia? Onhan minulla liuta niitä 5 - 6 vuotta vanhoja Amiga-softia, mutta niitä käsittääkseni joudutaan AmigaOnessa pyörittämään emulaation avulla. Onko tuosta vanhasta tornitetusta A4000.sta lisäkortteineen enää mitään iloa? Onko AmigaOnessa vastinetta hinnalle vrt. normaali pc?

Tuollaisia epäilyttäviä asioita tulee mieleen, vaikka ihan sutena klikkailin itseni jo melkein AmigaOnen ostajaksi :-) Vaarallisen helppoa tämä nettikauppa...

 

Janne Sirén
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 16.13:   
Kouri: No sitten asia varmasti on niin kuten sanot. Kumma ettei Amiga Inc. vaivaudu selventämään tuota asiaa omilla sivuillaan. Homma on melkolailla epämääräisesti hoidettu.

 

KimmoK
Perjantaina, 28. kesäkuuta, 2002 - klo 17.47:   
"Homma on melkolailla epämääräisesti hoidettu"
No sehän se on Amigan PR osaston tuotemerkki...

Fiasko/farssi/murhenäytelmä/tragedia/... enpä tunnu löytävän oikeaa sanaa kuvaamaan tätä pirun riivaamaa hommaa ...

(ja ne 50 amerikan markkaa pysyy tiukasti taskussa, toistaiseksi)

 

Jarski
Sunnuntaina, 30. kesäkuuta, 2002 - klo 17.37:   
Kimmo K 25.6.: Saapa nähdä meneekö 300:n raja rikki. 200 rikkoutunee tällä vauhdilla about huomenna.

30.6. myytyjä kuponkeja 290. Ajatus, että myytyjen kuponkien määrällä voitaisiin ennakoida AmigaOne asiakkaiden määrää ei ole tuottanut toivottua tulosta. Visiot tuhansista myydyistä kupongeista (lupauksista ostaa AmigaOne) ovat valuneet hiekkaan. Nähdäänköhän koko laitetta ikinä?

 

Janne
Sunnuntaina, 30. kesäkuuta, 2002 - klo 21.37:   
Huhujen mukaan Amiga Inc. on myös ilmoittanut että kuponki kelpaa sekä AmigaOnen että pelkän AmigaOS:n ostoon. Miten silloin voitaisiin kuponkien ostamisella mitata mitään AmigaOnen tilaajien määrään liittyvää?

 

Joanna
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 1.20:   
Ainut mitä sillä minun mielestä voidaan enää mitata on sellaisten ihmisten määrä joile voi myydä mitä tahansa netissä ja jotka sokeasti edelleen uskovat AmigaInc:iin.

No, okei.. on siinä semmoisiakin muutama varmaan seassa jotka eivät ole tienneet tarpeeksi ennen tilaamista mutta semmoista sokeutta sattuu aina joskus. Kun tarjous kuulostaa niin hyvältä ettei tule mietittyä mitä tulee ostettua :)

Nimimerkillä: Yksi PartyPack omistajista.

 

Just
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 1.25:   
ja sitten Amiga Inc. ihmettelee että porukka ei usko tai luota heihin enää... Hohhoijaa.

 

Hooligan/DCS
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 1.32:   
Yksi posiitivinen pointti koko farssilla on: Amiga yhteisö on ilmiselvästi herännyt ja alkanut keskustelemaan asiasta. Ja ollaan realisteja.. tällaisen stuntin jälkeen voikin jo kyseenalaistaa kannattaa Amigaa edes jatkaa tuotemerkkinä vai olisiko paras panna hanskat naulaan kun edes ripaus kunnioituksesta on tallella. Itse liki viisitoista vuotta Amigaa käyttäneenä harmittaa edes kirjoittaa moista mutta ei jumalauta, (anteeksi rujo kielenkäyttöni) tämä ei ole enää ihmisjärjen käsitettävissä. Pahaa pelkään että tämäkin projekti päättyy erittäin tragikoomisesti. Ja sen tiedän että tämän jälkeen uutta omistajaa ei ole eikä tule.

joanna: hyvä pointti, on muuten pätenyt jo 6-7 vuotta mielestäni. Iso osa amigisteja on ostanut Amiga-tavaraa silkasta tuesta, itse lukeudun kyseiseen poppooseen. Silti, rajansa kaikella.

 

Janne Sirén
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 1.57:   
Hooligan: Niin. Jossainhan se ihmisten sietokyvyn raja menee. Edelleen tosin on paljon niitä jotka vain jaksavat uskoa. Mikäs minä olen sanomaan ettei saisi uskoa. Siitä vaan niille jotka niin kokevat.

Itse itseasiassa jopa uskon että kyllä sieltä jotain tuotteita vielä tulee. Ovatko ne hyviä tai menestyvät, on sitten asia erikseen. Sellainen soppa tuo Amigan PR ja R&D tuntuu olevan että ainakin minun tukeni on tiukassa.

Ristiriitaisia tunteita herättää tietysti se, että toisaalla tekee mieli tukea omia paikallisia tempauksia kuten Sakun touhuja. Ne vain ovat kaikesta huolimatta aina hitusen linkattuna sitten Amigan tukemiseen...

 

Hooligan/DCS
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 2.30:   
Saku taitaa olla enemmänkin yhteisön omaa juttua kun Amigaan itsessään liittyvää joten ihmeessä jaksa vaan muiden mukana. Tähän mennessä olen itse käynyt esim. kaikissa Saku-tapahtumissa ja mielelläni jatkan traditiota. Ei yhteisön tarvitse kärsiä jos jonkun yhtiön johto haluaa ryssiä kaiken ihmeellisillä tempuillaan, let the good times roll, kävi miten kävi.

Se paljon puhuttu "mies tekee mitä tahansa epätoivoisena tai nurkkaan ajettuna" taitaa päteä myös yritysmaailmaan :-)

 

KimmoK
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 11.06:   
Joanna, jos päätän osallistua tuohon 50 taalan kuponkihommaan, en osallistu mielestäni siksi että ostan mitä vaan tai että minule voi netissä myydä mitä vaan tai että sokeasti uskoisin Amiga Inc:n. Se $50 olisi vain pienen pieni taskuraha lahjoitettuna/lainattuna/whatever hyvään tarkoitukseen.

Ainoa jarru on nyt vaan sen "hyvän tarkoituksen" epävarmuus...

Toisaalta luulis riittävän että meilaan Amiga Inc:lle että minulla on edelleenkin se Party Pack kuponki ja mielelläni käytän sen AmigaOne:n / OS4:n.

siis: nimim. eräs toinen Party Pack:n omistaja

(mutta minua kyllä kiinnostaisi jokin todella tyylikäs Amiga -paita, ei taida olla kukaan nähnyt kuponkipaitaa)

 

Janne Sirén
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 11.38:   
Hooligan: Ei huolta, ei mun Saku-fiilarit riipu mitenkään Amiga Inc.:stä. :) Kiva kuulla että se koskettaa myös muitakin. Meillä on oma juttu täällä Suomessa.

 

Joanna
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 12.27:   
KimmoK: Kyllä minä ainakin olen kaikenlaiseen humpuukiin elämäni aikana laittanut paljon enemmän kuin tuon 50USD, mutta minulla tulee tässä hieman niinkuin periaatteet vastaan. Siis olen jo kerran maksanut ja tukenut (samalla tuli tuettua Boogieta) niin ei enää innosta noin vuoden kuluttua maksaa samasta tavarasta uutta rahaa uudella lupauksella. Vallankin kun tässä kuluneen vuoden aikana on selvinnyt miten hyvin ne edelliset lupaukset onnistuttiin pitämään ja kuinka projektin lipsuminen salattiin.

Sitäpaitsi se kuva siitä T-paidasta olisi kiva nähdä, näkisi edes mitä uskon puutteensa vuoksi missaa koska niitä tälläpäin kovin monella tulee koskaan näkemään päällä. 50USD on kumminkin senverran paljon rahaa että sillä saa useammankin paidan jännillä painatuksilla :)

Hooligan/Janne: Saku tuntuu näin niinkuin kerran osallistuneen ihmisen mielipiteellä ihan kivalta tapahtumalta, tosin minulle itselleni kyllä Fleecyn poisjäänti oli aika paha pettymys. Tietenkin olisi pitänyt arvata tilanne ja varautua paremmin DE.n demoamiseen, mutta minkäs sille voi jos haluaa uskoa.

 

KimmoK
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 15.20:   
Hmmm... paidan suunnitteluskaba voisi olla kiva, jos joku jaksais järkätä.
Saataisiin ehkä muutava hyvännäköinen kuvatus, jotka voisi pistää jakoon seuraavan Sakun mukana, jolloin kukin voi itse painattaa upeita Amiga-paitojaan... ;)

Moiseen suunitteluskabaan vois kerätä kolehdilla vaikkapa $50:n tai €50:n palkinnon... ;P

 

Kouri
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 15.26:   
Nyt vahvistavat myös Amigan sivuilla, että kuponki kelpaa myös pelkän AmigaOS4.0:n ostoon.

http://www.amiga-anywhere.com/shop.php?cat_id=22&prod_id=41

 

Joanna
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 16.32:   
Kas... Täytyy tunnustaa että tuo on jotain uutta. Hekin ovat ilmeisesti tajunneet viikon aikana ettei se alkuperäinen kuponki-idea toiminut käytännössä.

Noloa tietenkin on että nämä muutokset sivuille ja kilpailun sääntöihin se pitää tehdä kesken hienon kampanjan, eikä tuo tietenkään muuta sitä tosiasiaa että sen kupongin lunastaminen ei ole edelleenkäään mitenkään taattua.

Minusta kaikkein mielenkiintoisinta ilmeisesti on se että tälläkertaa he ovat jopa kuunnelleet Amigisteja kun muutos järkevään suuntaan tuli noinkin pian. Vai olsiiko se ollut kampanjan heikko saldo joka pakoitti ottamaan pari askelta sivulle?

Mutta... ainakin tuo näyttää minusta jo paljon paremmalta :)

 

mordicus
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 16.44:   
http://www.amiga.com/corporate/070102-mcewen.shtml:

"This promotion is far more than filling some nebulous coffers: it is about letting the developers and the world know that Amiga is a market, that the Amiga Community is viable and that it is one that is most certainly a market worth developing for, and a market and group of people worthy of recognition."

Jos tämän promootion tarkoitus on osoittaa kehittäjille, että Amiga-markkinat ovat tarpeeksi suuret, tilanne (jotain 300 myytyä kuponkia 1.7.) ei todellakaan näytä kovin lupaavalta. :-(

 

Anu Seilonen
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 16.45:   
Totta on, että Saku on "Meidän Oma Juttu". Siinä mielessä olemme kuitenkin sidoksissa Amigan puuhiin, että mahdollista uutta Saku-tapahtumaa/tapaamista varten olisi hyvä olla jotain uutta esiteltävääkin. Hieman heikolta näyttää, jos tänä vuonna pitäisi järjestää vuosikokouksen lisäksi jotain muutakin...

Vanhojen laitteistojen esittely tuli tavallaan tiensä päähän Saku 2001:ssä. Esittelylaitteistojen haaliminen oli työlästä, eikä vanha konekanta ole enää kovin luotettavassa iskussa (vrt. pykinyt IRC-kone ja OS3.9-esittelykoneen korjailu tapahtuma-aamuna). Uutta tapahtumaa emme halua enää pitää lämmiteltyjen tähteiden äärellä, vaan jotain tuoretta pitäisi lautaselle saada.

 

Jarski
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 17.13:   
Kuten aikaisemmin mainitsin, niin ostin kupongin perjantaina. Ehdin hommaa jo katumaankin, kun ymmärsin tekoni lupauksesi ostaa AmigaOne joskus tulevaisuudessa.

Yhtäkkiä tilanne onkin muuttunut. Minä ostinkin kupongillani kerhojäsenyyden, t-paidan, jäsenlehden ja vielä joskus mahdollisesti alennusta uudesta käyttiksestä. Tämähän ei kuulosta enää ollenkaan niin pahalta. :-)

“I am Amiga Club” Minä olen Amiga-klubi. Häh?

 

Joanna
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 18.24:   
Anu: Onhan tässä tänä vuonna sentään (taas?) toiveita ainakin siitä että jotain uutta tapahtuisi. Ja jotain joka on enemmän Amiga kuin tuo DE/AA koskaan on ollut.

Sen mitä olen ymmärtänyt niin MOS kehittyy pikkuhiljaa suojassa mediamyöhennökseltä ja suomalkaisilta irkkikanavilta löytyy ihmisiä jotka ovat sitä klasisilla(A1200+ppcturbo) systeemeillä testanneetkin. Toisaalta Bplanista/Pegasosksesta en ole kuullut mistään mitään aikoihin.

AOS4 kehitys ja jopa Aone kortin viivästykset ovat mukavasti jääneet tuon AmigaIncin sohlan taakse piiloon mutta on ainakin teoriassa mahdollista että ne joskus valmistuvat, vaikkei niistä tietenkään saa mitään pitävää tietoa mistään kautta. Olisi hirvittävän kiva että saisivat ne kortit edes siihen kuntoon että niitä saisi jälleenmyyjät esitellä luvan kanssa.


Jarski: Kuten kirjoitinkin, tuo mainos näyttää paremmalta selvästi. Mutta valitettavasti se että homma näyttää päältä paremmalta ei ole ainakaan aiempien kokemusten valossa mikään todiste siitä että jotain kanssa tapahtuisi.

Toisaalta. Olen ollut tuossa yhden amerikkalaisen huuhelon kanssa sähköpostivaihdossa ja hän uskoo että jotain oikeasti tapahtuu muutaman vuorokauden aikana. Tosin tämä tyyppi on pahempi ylikehuja kuin B5 kultistit joten se siitä... :)

 

JPQ
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 18.35:   
Mistä näkee myyntyjen kuponkien määrän katsoin ainakin kaksi kertaa enkä keksinyt.

 

Joanna
Maanantaina, 1. heinäkuuta, 2002 - klo 18.39:   
Suora linkki:
http://www.amiga-anywhere.com/main.php?PS=1

Se löytyy myös sen myyntisivun:
http://www.amiga-anywhere.com/shop.php?cat_id=22&prod_id=41
alalaidasta, katso tekstiä jossa lukee
"Click here to check on the status of this promotion."
Tuo HERE sana on linkki joka johtaa oikeaan paikkaan.

 

miksuh
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 8.56:   
Bill McEwen naputteli jälleen uuden Executive updaten, ja tuossa selvennetään tuota kuponkihommelia. Bill myöskin kertoi mikä tuon kuponki kampanjan todellinen syy on. En tiedä teistä muista, mutta minusta tossa on paljon asiallisia pointteja. Ei Bill kyllä minusta mitenkään väärässä tossa ole.

http://www.amiga.com/corporate/070102-mcewen.shtml

Billin mukaan noita kuponkeja saisi ostettua kohta paikallisilta Amiga-dealereilta eli mikäli Boogie noita saa, niin minä ainakin ostan ton.

 

Janne
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 12.34:   
miksuh: Selvennetään kuponkihommelia? Pah, siinähän kirjoitettiin sen säännöt suurelta osin uudestaan vaivautumatta edes myöntämään että ensimmäisellä kerralla olis paitsi mogattu laillisesta näkökulmasta niin muutenkin. Olin alkujaan jo ihan varma että aikataulua saa extensionin että sisään saadaan enemmän rahaa, niin tehtiin Party Packin kohdallakin (joka myi Bill McEwenin AmiWest-puheen mukaan 600 kpl).

Ja mielestäni on sangen epäilyttävää että Bill kertoo vasta viikkoa alkuperäisen kampanjan alkua "lisää syitä" kampanjalle. Eikös sen pitänyt olla alkujaan jo selvän sen syyn? Että tiedetään montako AmigaOne-emolevyä tilataan. Nyt kampanja on geneerinen "mielenkiintoa Amigaan" ja päälle liimataan yhtäkkiä joku kerho. Ei ihme että porukalla on vaikeuksia uskoa asiaan.

Mielestäni tämä on purkkaa purkan päälle ja jopa kyseenalaista PR:ää, mutta se on vain minun mielipiteeni.

 

Janne Sirén
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 12.57:   
Anu: Viisauden sanoja, kuten aina. Itseasiassa jopa Saku 99 oli tarkoitettu tavallaan viimeiseksi Classicin esittelyksi. Jotain markkinoista kertoo se että kaksi vuotta myöhemmin päädyttiin yrittämään samaa vielä kerran. Oli siellä tietysti ripaus DE:tä onneksi, mutta aika heikkoahan sen anti oli.

Nyt, melkein vuotta myöhemmin, ei olisi mitään sen ihmeempää esiteltävää. Okei, voisi esitellä iPaqilla Entertainment Packia, mutta ei sen ympärille tapahtumaa veivata. Puhumattakaan niistä taloudellisista ja väkimääräongelmista joista puhuin tammikuun pääkirjoituksessani. Olen aivan samaa mieltä siitä että Saku-tapahtumien osalta on fiksumpi odotella sitä että/jos jotain oikeasti merkittävää tapahtuu.

Uuden Amigan Suomen ensiesittelyn ympärille rakennettua tapahtumaa suunniteltiin jo keväälle 2000. :-) Suunnitellaan näemmä edelleen...

 

KimmoK
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 13.22:   
Veikkaan että kuponkien myynti jää alle party pack myynnin. Veikkaukseni on 555 kpl ja olen kovin iloinen jos tuo luku on positiivisesti väärin eli alakanttiin. ;)

(olen lukenut rivien välistä että OS4 ei valmistu vielä pitkään aikaan (esim. Alan Redhouse suunnittele luppoaikanaan päivittävänsä boot rommiin Amigalle tyypillisiä ominaisuuksia, ehkäpä korppu/romppuanimaatio, hehee), beta versioon kulunee kuukauden päivät ja siitä kuukausi-pari lopulliseen versioon... Missähän Hyperionin seuraava OS4 tilanneraportti viipyy...? Jos OS4:ssä intuition/workbench käynnistyy, veikkaan että saamme kuvankaappauksia ASAP sen jälkeen. Positiivista on että Suse Linux jo toimii siinä A1.5 emossa.)

 

miksuh
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 14.02:   
Janne: miltäkohdin ne muka kirjotettiin uusiksi ? Okei siihen lisättiin kupongin käyttömahdolisuus OS4:n ostoon ja lisättiin mahdollisuus käyttää euroja ja lisättiin mahdolisuus ostaa kuponki paikallisilta amigaliikkeiltä. Mutta pohjimmiltaan se idea miksi tuo kauponkikampanja aloitettiin ei ole muuttunut mihkään sen jälkeen kun se ekan kerran julkistettiin. Syynä on yhä se, että nähtäisiin paljonko potentiaalisia ostajia olisi. Sitähän tuo bill uusimassakin executive updatessa sanoo.

"Ja mielestäni on sangen epäilyttävää että Bill kertoo vasta viikkoa alkuperäisen kampanjan alkua "lisää syitä" kampanjalle. Eikös sen pitänyt olla alkujaan jo selvän sen syyn? Että tiedetään montako AmigaOne-emolevyä tilataan."

Vaivauduitko lainkaan lukemaan sitä executiveupdatea ? Kuten ylläsanoin niin juuri tuostahan Billi puhuu. Ei tuossa nyt minusta pahemmin "lisää syitä" tullut.

Eikä se kuponkihommelin syy kovin selvä ole tuntunut olevan useimmille amigisteille. Minusta tuo päivitys tietoihin oli ihan paikallaan, kun täälläkin on suunnikleen salaliittoteorioita rahan keräämiseksi haudottu.

Mutta jokainen tehköön päätöksensä itse.

 

miksuh
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 14.08:   
Sitäpaitsi myöntäähän se Bill ajatelleensa Amerikkalaisittain, joka tarkottaa luottokortin vaatimista ja sitä ettei tullut ajatelleeksi että tuo kuponkikampanja saattaisi ola laiton muualla kuin USA:ssa missä se on laillinen. Okei tuo oli moka, mutta se oli inhimillinen virhe kuitenkin ja kuka ei semmoisia tekisi. Tietenkin jonkun firman asemassa emmoisia ei saisi tulla, mutta kyllä tuomoista sattuu yhdelle jos toisellekin niistä ei vaan nosteta haloota.

 

miksuh
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 14.18:   
Henkilökohtasesti musta Bill McEwen ei ole mitenkään väärässä tuossa executiveupdatessa. Puheiden aika alkaa olla ohi, ja kyllä nyt tarvitaan myös amigan käyttäjiä näyttämään developereille, että me halutaan vielä uusi kone ja uutta softaa. Ihan turha kuvitella, että alkavat mitään tekemään jos näyttää ettei kukaan sitä edes halua. Mitä järkeä Eyetechinkään on maksaa AmigaOne emolevyjen valmistuksesta jos niille ei ole ostajia.

Eli kyllä nyt on aika lopettaa siitä AmigaOnen ostamisesta puhuminen ja tehdä jotain mikä näyttää että myös haluaa sen. Ja siihenhän tuo kuponkihommeli tähtää. Kukatahansa voi täyttää jonkin kyselyn webissä ja muka olla kiinnostunut sijoittamaan vielä Amigaan. Luulen kyllä että tuommoinen kuponkikampanja on luotettavampi mittari kiinnostuksesta kuin joku webbikysely johon kukatahansa voi vastata nimettlmänä ja ilman minkäänlaista nimellistäkään sitoutumista. Mutta kuten sanoin jokainen päättäköön puolestaan.

 

Joanna
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 15.04:   
miksuh: Se alkuperäinen kuponkikampanja oli selkeästi laiton jopa USA:n säännösten mukaan. Käy lukemassa Federal Trade Comissionin sivuja, minä kävin ja huomaisin ettei sielläkään vapaan yrittelijäisyyden luvatussa maassa saa ihan mitä tahansa tehdä kansalaisten rahojen huijaamiseksi.

Ja kas kummaa, kun ihmiset huomauttivat ääneen että se homma haisee niitä muutettiin.. Nyt he kertovat erittäin tarkkaan mistä kaikesta EI missään tapauksessa ole kyse.. Uskoo kuka uskoo.. Sama diili, eri nimi, pikkuisen laillisempi kulissi. Edelleen siinä on pohjimmiltaa kyse siitä että tuntemattomalle taholle pitää lainata 50USD ilman vakuuksia, tai muita takeita siitä että sitä koskaan saa takaisin.

Kannattaa tässä keskustelussa muistaa näiden Jäsenyys-kuponkien yms. kohdalla että ainut joka on millään tavoin sitoutunut niihin on Ainc.. kukaan muu ei ole luvannut maksaa mitään, tai luvannut toimittaa mitään. Eli jos Ainc menee nurin niin se on sen rahan menoa (Okei.. menee siinä se partyPack tarjouskin samalla.. ). Periaatteessa tietenkin joku maahantuoja tai ulkopuolinen laitevalmistaja voisi tulla vastaan mutta IMHO olisi väärin vaatia esimerkksi Boogieta tai Eyetechiä maksamaan Aincin höveleistä lupauksista..

Tietenkin voidaan sanoa että eihän 50USD ole iso summa vaikkei mitään sillä saisikaan. Ei se sinällään yhdeltä ihmiseltä iso olekaan. Mutta kyse on siitä mikä on oikein ja mikä ei. Sitäpaitsi he ilmeisesti toivoivat saavansa 50USD*20000 (kuponkia) => Mijoona USD helppoa rahaa siksi aikaa kunnes projekti valmistuu. Sen jälkeen olisi sitten pitänyt miettiä millä se raha (+ muut luvatut lahjukset) hyvitetään takaisin ihmisille.

----

"puheiden aika on ohi" totta, mutta miksi niin harva vaatii Aincciä aloittamaan tekemistä ja lopettamaan puhumista. Näitä "We are Exited,... with glorious future" puheita sieltä on tullut vuositolkulla. Kehoittaisinkin sinua lukemaan aiemmat McEvanin viralliset puheet ja katsomaan mikä on ollut niiden hehkutuksien onnistumisprosentti.

Valitettavasti minun näkemykseni on edelleen se ettei tuolla kampanjalla ole muuta todellista tarvetta kuin Ainc rahoittaminen (= oletan muiden rahojen loppuneen projektien pettäessä ja aikataulujen venyessä). Muutan mielipiteeni kun siihen on aihetta. Eli kunhan edes näkee niitä T-paitoja, sitten näkee ensimmäisenkin toimivan AOne koneen ja jonain päivänä Beta OS4. Sen jälkeen alan ehkä taas uskoa. Vaikkei noista ylläolevista kuin T-paita olekaan AIncin tekemä, muut ovat käsittääkseni hieman osaavimpien käsissä.

----

Seuraavaksi saan tietenkin kaikki syyt niskoilleni jos se AInc oikeasti kaatuu. No, jos niin käy niin lupaan seuraavaksi kohdistaa täyden tarmoni Mikrosoftiin :)

 

Janne
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 16.13:   
miksuh: Olen lukenut vuosia kaikki Amigan ja sen edeltäjien tiedotteet, executive updatet ja muut. Myös tämän. Heti kun se ilmestyi.

Olennainen ero, johon viittasin, on se että alunperin kuponkikampanja oli tarkoitettu - tai niin meille annettiin ymmärtää - mittaamaan kuinka monta AmigaOne-emolevyä pitäisi tilata. Nyt sama kuponki "uudistuksen" jälkeen käy myös pelkän AmigaOS 4.0:n ostamiseen (vanhoille Amigoille). Mitä tekemistä sillä on kuinka monta AmigaOne-emolevyä pitäisi tilata?

Tämä oli se ero josta puhun.

 

Janne
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 16.20:   
Lisäksi tietysti kampanja poikkeaa vanhasta siinä että sille on kehitetty uusi kulissi. Viiko sitten kyse oli vain alennuskupongista, nyt on kysymys jostain äkkisältä kyhätystä Amiga-kerhosta. Joanna taisikin jo kertoa mistä asiassa lienee kyse.

Se että McEwen ajatteli amerikkalaisittain jossain rahojenkeräystavassa on triviaalia, sellaisesta minä en jaksa naputtaa. Olennaisempaa on miten omituisia PR-tempauksia he tekevät, miten ajattelemattomia, ja miten taas kerran meidän pitäisi "tehdä jotain" eli maksaa etukäteen samalla kun Amigalle sallitaan pelkkä sanojen helisyttäminen.

Hiljasta on.

Jos ja kun niitä tuotteita tulee, sitten katsotaan ovatko ne ostamisen arvoisia. Niin se markkinatalous toimii. Amiga Inc. on jo nyt saanut niin paljon ilmaista tukea niin suurelta joukolta ihmisiä erinäisten käyttäjäryhmien yms. kautta, että on aika hurjaa mennä väittämään etteivät ihmiset vuosien saatossa olisi tehneet mitään muuta kuin valittaneet...

Amiga sen sijaan on lähinnä lupaillut suuria. Ne teot antavat odottaa itseään. Eiköhän se AmigaOne ja OS 4.0 sieltä tule (koska Eyetech ja Hyperion oikeasti ovat firmoja joilla on historiaa joka osoittaa heidän arvonsa), en minä sitä epäile, mutta katsotaan sitten onko niistä rahoille vastinetta.

Eiköhän tässä ole tarpeeksi monta vuotta sokeasti uskottu Amigan omistajien lupauksiin (ja kyllä, myös nykyisen omistajan). Edelleen vain odotellaan.

 

Anu Seilonen
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 17.00:   
Janne: Eikös me olla vuosikaudet pääkirjoituksissa hehkutettu (ja toivottu ja vähän rukoiltukin), että jotain konkreettista olisi viimeinkin tapahtumassa. Sieltä jostain Escomin ajoista asti. Ja lähes aina on tullut suolaa haavoille sen balsamin sijaan.

Pari käyttöjärjestelmäpäivitystä ja developer-sälää on tullut, mutta lähes kaikista muista uutuuksista ovat vastanneet muut tahot kuin Amiga itse. Ja niissäkin tapauksissa tuntuu Amiga olleen välillä enemmän haittona kuin tukemassa, sen verran taistelua noiden väyläkorttiratkaisuiden sun muiden lisälaitteiden ja ohjelmistojen kanssa on vuosien saatossa ollut.

Sakussa #23 (4/97) kirjoittelit: "...Toisaalta kukaan ei tule ojentamaan tulevaisuutta meille hopeatarjottimella, joten kaikki lähtee meistä itsestämme. Näenkin Amigan haasteena, jonka menestykseen voin konkreettisesti vaikuttaa. Kun saamme ensin äänemme kuuluviin omissa ympyröissämme, jonain päivänä huutomme ehkä kuulevat muutkin."

Ja tähänhän on tultu. Yhteisö nostaa mekkalan ja Amiga joutuu muuttamaan asioita. Ja oikeastaan, *miksi* tähän on tultu?

Kirjoitin numeron #31 (1/2001) pääkirjoituksessani juuri Amigan myynnin jälkimainingeissa Amigan historiasta ("Myydään: Amiga") ja Fleecyn silloisista sanomisista: "Jotain Amigakin on menneestä oppinut: päivämääriä ei julkisteta, ennen kuin tuote todella on valmis." Tammikuussa 2001 julkaistussa executive updatessa taas McEwen hehkuttaa: "Fleecy, minä, Petro ja muu tiimi emme aio tehdä lupauksia ja luoda esityksiä ja demoja. Me aiomme toimittaa tuotteita ja palveluita, ja loput maailmasta tulee tietämään mitä te tiedätte jo."

Niin-pä. Säkki ja tuhkaa, anyone? Ei kukaan voi väittää, ettemmekö olisi yrittäneet olla positiivisia ja optimistisia - jo kohta kymmenen vuoden ajan - mutta tämä kurpitsavaunujen möykkyinen kyyti alkaisi jo pikku hiljaa riittää - eikö se ritari valkoisessa haarniskassaan löydä parkkipaikkaa vai mistä kiikastaa? :)

 

Janne Sirén
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 17.23:   
Anu: Exactly. :) Jossain se rajaa menee itse kullakin. Eikä silti: Edelleen me olemme tässä ja viemme asiaa tavoillamme eteenpäin ja harrastelemme kivojen ihmisten kanssa. Se vain että en voi moittia ketään joka ei jaksa sitä tehdä enää soikeasti uskoen kaikkea mahdollista.

Amiga Inc.:iä on tässä kaksi ja puoli vuotta odoteltu. Heidän on aika tehdä se kuuluisa:

"Put up or shut up."

 

Anu Seilonen
Tiistaina, 2. heinäkuuta, 2002 - klo 17.49:   
Ja sanotaan nyt vielä, että Saku-lehti ja Suomen Amiga-käyttäjät ry. kyllä jatkavat toimintaansa kuten ennenkin. On tässä eletty Commodoret, Escomit, Gatewayt sun muut, joten täällä päässä ei ihan helposti rukkasia naulaan pistetä niin kauan kuin yhteistöstä vain voimaa löytyy. Lehdelläkin starttasi jo 10. vuosikerta - se jos mikä on kunnioitettava saavutus.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 3. heinäkuuta, 2002 - klo 15.23:   
OOttako huomanneet että siellä on nyt oma kuponki diilereille?

Se maksaa 40 taalaa ja sillä saa 50 taalaa aletta...

http://amiga-anywhere.com/shop.php?prod_id=42

 

Joanna
Keskiviikkona, 3. heinäkuuta, 2002 - klo 15.27:   
Hieman kuin seuraisi Scifisarjaa.. Aina välillä tulee tilanteita joissa pitää olla iso annos SOD:ia (Suspension of Disbelief) varastossa ..

No eiköhän sitä tästä taas opi ottamaan lungisti ja antaa muiden yrittää parantaa maailmaa :)

 

KimmoK
Torstaina, 4. heinäkuuta, 2002 - klo 9.43:   
Kuponkeja voi ostaa nyt mm. näistä putiikeista:
KDH Datentechnik: http://www.kdh-amiga-shop.com/default_amiga_e.htm
Vesalia: http://www.vesalia.de/
...

 

KimmoK
Perjantaina, 5. heinäkuuta, 2002 - klo 10.16:   
Jaa... dealer kuponki katosi amigaanywhere shop:sta...

 

Joanna
Perjantaina, 5. heinäkuuta, 2002 - klo 19.32:   
Minulle tulee ajatus että voisiko tuosta seurata edes senverran hyvää että Ainc heräisi tajuamaan kuinka harve heihin enää uskoo sokeasti. Siis jos ajatellaan että kuponkia on parissa viikossa myyty joku 460 kappaletta maailmanlaajuisesti.

Siis olen ihan varma että vielä aktiiveja Amigan käyttäjiäkin on monta kertaa tuo määrä (*), puhumattakaan niistä kaikista jotka voisivat laitetta harkita kun sen ensin näkisi ja kokisi.

No, sen näkee tapahtuuko mitään, itseä epäilyttää edelleen.

---

(*) Paljonkohan ihmisiä yleensä on jotka käyttävät Amigaa pääkoneenaan. Siis itsellä se ei ole edes harrastusasteella, joten minua ei ainakaan voi laskea mukaan.

 

ZAK
Perjantaina, 5. heinäkuuta, 2002 - klo 21.33:   
Aktiivisia AMIGAkäyttäjiä todellakin on.Itse käytän Amigaa pääkoneena(kotona).Lähinnä siksi,että en paljon muuta tee,kuin netissä pyörin.Ja se on helppoa tai vaikeaa.Toinen laji on ohjelmoinin opettelu.Amigan browsereissa on paljon puutteita,mutta virittelemällä niistä saa ihan kelpo vehkeitä,eikä viirukset paljon kiusaa.Tätä muuten hakkailen kannettavalla ACERlla,Puuceellä.Poltin nimittäin juuri äsken Amigan monitorini taajuus kokeilulla.No munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia,ja huomenna uusi kokeilu varavehkeellä.Olen muuten ollut ostamassa UUTTA AMIGAA noin viimeiset seitsemän vuotta.Rahaakin olisi löytynyt.Enää en ole varma.Jos se pakkotehdään nopeasti? sikahinnalla,en ole varma tarvitsenko sitäkään.Rahat kun ei puussa kasva ja yhtiöiden sosiaalitukeen ei sentään ole varaa.

 

Jontsa
Perjantaina, 5. heinäkuuta, 2002 - klo 23.48:   
Amiga harrastajia löytyy varmasti paljon. Amigaa pääkoneenaan käyttävät voivat olla harvemmassa.

Itselläni on kotona vain Amigoita. Tällä hetkellä Amiga 4000 200/060 128 mt pääkoneena jota käytän nettailuun, sivujen tekoon, valokuvien käsittelyyn (scanquix + imagefx + linuxppc/gimp), pelailuun.. you name it. Toisena koneena on A3000 jossa 40 mhz 040 irkki-koneena.

Nyt odotellaan kaukomailta Miragea 4000:lle ja AmigaOnen maihinnousua.

 

JPQ
Lauantaina, 6. heinäkuuta, 2002 - klo 1.24:   
Jontsa: Mullakin on amigoita kaksikin. TOinen hätävarana ja toinen käytössä. Harkinassa on vanhahko Macintosh luultavasti ainakin Photoshopille ja Paintterille ja muutamalle pelille esim. SimCity2000 kun ei toimi kunnolla amigalla. Kyllähän mac emukelpaisi mutta kun PowerPC turbo + käyttis maksaa paljon enemmän kuin käytetty tehomäkki ja aito on aina aito.
Miten hyvin muuten CMYK toimii ImageFX:sessä?
Ja onko plugari ideoita ? (ohjelma on hankinta listan kärjessä siis amiga hankintojen)

 

Jontsa
Lauantaina, 6. heinäkuuta, 2002 - klo 10.48:   
Itsekin olen macintoshia haikaillut, mutta toistaiseksi tuntunut liian suurelta investoinnilta. Photoshoppia varten, mikä on minusta paras kuvan käsittelijä tähän mennessä. Gimp tulee kovana kakkosena.

IFX on hyvä ohjelma ehdottomasti (hintansa väärti?), mutta ottaisin photoshopin jos mahdollista. IFX:n käyttöliittymä on minusta vain huono. Aiemmin käytinkin photoshop 4:sta 68k mac emulaation kautta ja toimi ihan hienosti. Ei liian hidas tai mitään. Mutta nolon mokan johdosta meni mac partitiot ketuilleen ja samala meni photoshop(se kun tuli koneen mukana).

CMYK:sta en osaa sanoa kun en paljoa tarvitse, mutta en uskoisi ongelmia olevan.

Tietenkin jos se AmigaOne tulisi pian, niin voisi sillä pyörittää Gimppiä.

 

Jani Kuituniemi
Lauantaina, 6. heinäkuuta, 2002 - klo 12.50:   
Myös mulla on A4000/060 pääkoneena, jota käytän 99% ajasta. Joskus jotain varten on pakko käväistä Wintöötin puolella (lähinnä pelit ja jotkut weppisivut sekä koulu-tehtäviä jotka pitää olla Officen formaatissa)

Ostin itse muuten käytetyn PPC Macin 20 eurolla. Vaasan yliopisto myy tälläkin hetkellä niitä netti-huutokaupalla pois. Eihän nämä mitään edes Amigan PPC-korttien tasosia ole (omassa on 601/60), mutta eipä ole sen hintaisiakaan.

Hmm.. onhan noita vanhoja UNIX laatikoita nurkissa myös, mutta niitä ei lasketa :)

 

Tohtori AivoTurmio
Lauantaina, 6. heinäkuuta, 2002 - klo 14.16:   
Itselläni parina viime kuukautena kieltämättä on ollut PuuCee kone enemmän käytössä, mutta ei sillä mitään hyödyllistä ole tehty.

Viime tammikuussa tulin PuuCee:n halvalla saaneeksi, niin sitä olen nyt sitten käyttänyt nettisivujen katsomiseen ja pelaamiseen, Kun ei viimeaikoina ole ohjelmointia ynnä muuta hyödyllistä harrastamaan kerennyt. Odotan par aikaa OS4.0:n ilmestymistä saadakseni amigan nettiin vaivatta. Siihen asti PuuCee tulee olemaan kohtuullisen paljon vielä käytössä.

AmigaOne/OS4.0:n ilmestyessä on tarkoitus alkaa taas Amigaa päätoimisesti käyttämään.

Käytännössä kaiken vähänkin oleellisemman/tärkeämmän asian teen kuitenkin edelleen amigallani.

 

JPQ
Lauantaina, 6. heinäkuuta, 2002 - klo 14.57:   
Jani Kuituniemi: Harmi sinänsä kun eivät lähetä postitse noita koneita tietääkseni tuolta vaasan yliopistosta , muuten kuulin jo aikaisemmin tästä jutusta. PS. Käytetyt Mäkit on kohtuu hintaisempia kun amigat jos lasketa tuota mäkin tehon syötntipolitiikaa ja kalliimpia softia.
Jontsa: Kaikissa muissa amigan softissa mitkä tiedän tuo CMYK moodi näyttää väreinä puutaheinaa ruudulla eli Syaani on monitorin synaani joka ei tosiaankaan oke sama asia kuin printterin/painokoneen syaani.

 

jPV
Sunnuntaina, 7. heinäkuuta, 2002 - klo 2.30:   
Amiga on myös täällä ehdottomasti pääkoneena. Se on 24h/vrk päällä ja sillä teen käytännössä kaiken... PC:llä en ole viimeiseen vuoteen tai useampaan tehnyt muuta kuin käyttänyt satunnaisesti Direct Connectia (joku vois portata Amigalle ;) ja muutaman käyttiskokeilun (XP, QNX, Amithlon). Viime aikoina on tullut myös leikittyä vähän Sunin SparcStationeilla, kun sai halvalla pari sellaista..

 

ajk
Keskiviikkona, 10. heinäkuuta, 2002 - klo 1.07:   
Se että kuponki kelpaa myös pelkän AOS4:n ostamiseen ei toki suoraan auta A1:ien tuotantomäärää laskiessa, mutta antaa se suuntaa. Minä ainakin ajattelin jos vaikka hommaisi tuon AOS4:n (vaikka kuponginkin kautta) ja kokeilisi ensin tällä nyky-PPC:llä, sitten voisi investoida ihan A1:eenkin (niin hyvin kuin tämä kone onkin palvellut jo vuosikausia, uutta alkaa kaivata).

Ja tuskinpa nuo muutenkaan tekisivät vaikka 558 kupongin perusteella juuri 558 emolevyä - varmasti käsittävät että ostajia on muutenkin kuin kupongin ostajien joukossa. Näillä näkymin ehkä tuhat tai pari voisi olla sopiva alkusatsi.

 

miksuh
Keskiviikkona, 10. heinäkuuta, 2002 - klo 13.21:   
Juu Amiga täälläkin pääkoneena. Itseasiassa ainoat muut tietokoneet mitä tästä kämpästä löytyy on Commodoren C-16 ja C-64:n C-malli :) Amigana sitten A1200 OS3.9:lla ja Mediator PCI:llä. PCI-paikkojen täytteenä sitten ne tavalliset Voodoo3 3000, 10Mbit PCI-verkkokortti ja Sounblaster 128.

 

JPQ
Keskiviikkona, 10. heinäkuuta, 2002 - klo 13.59:   
ajk: niitä tosiaan on niissä jotka ei kumponkeja osta ainakin yksi halukas ostaja joka ei silti voi ostaa.

 

KimmoK
Tiistaina, 30. heinäkuuta, 2002 - klo 14.07:   
Hoplaa, kampanja jatkuu vielä pari päivää (kunnes ehkä taas jatketaan...?)...

Get your coupon now to receive lifetime club membership!
...
Lifetime membership promotion ends 0700 GMT, Aug 1, 2002 (0000 PST, Aug 1, 2002)(1 day, 19 hours, 56 minutes, 31 seconds)

Anyone who signs up after midnight the 31st of July will not receive the coupon or the lifetime membership to the club. After the July 31, 2001 deadline, club membership will become an annual subscription. Those who purchase/join before July 31, 2002 will not have to renew annually.

http://www.amiga-anywhere.com/main.php?PS=1 (kampanjan tilannetieto yms.)
http://amiga-anywhere.com/shop.php?prod_id=41 (kupongin osto -sivu)

 

Joanna
Tiistaina, 30. heinäkuuta, 2002 - klo 14.54:   
jPV: DirectConnectista on olemassa Opensource versio ... DC++ http://dcplusplus.sourceforge.net/
Erittäin mukava ohjelma. Hirvesti vaan kuluu levytilaa kun on tuommoinen käytössä... :) Linkkisivulla on myös muutaman muun DC clientin osoitteet, niistä ei ole kokemusta.

Sorsat löytyy (ymmärrettävästi) tuolta samasta paikasta joten jonkinmoinen pohja on olemassa. Tosin minulla on semmoinen ennakkotuntuma että Windows-gui/C++ ohjelman kohdalla uudelleen kirjoitus lienee helpoin tapa saada aikaan Amigalle toimiva ohjelmisto.

Tietenkään sorsien saatavuus ei poista sitä tosiasiaa että jonkun pitäisi se portata Amigalle mutta uskon tuosta saitista olevan apua kunhan vain kiinnostustuneita löytyy. Ja itse luulen että kiinnostus kasvaa huimasti kun joskus (*) tulee uudet Amigat jotka ovat riittävän tehokkaita uusien kuva/ääni/elokuvaformaattien kanssa pelaamiseen.


(kuponkikamppanjasta joka jatkuu ja jatkuu ...)
Jotenkin tuntuu että elinikäinen jäsenyys klubissa josta kukaan ei tiedä mitään ei edelleenkään houkuta. Tekisivät ennemmin sen koneen ja käyttiksen joskus siihen kuntoon että kehtaa esitellä. Olisi paljon parempaa mainosta kuin toistuvat viivytykset ja selitykset.


(*) Normaali aikavaraus.. Oman mielen mukaan.. Mutta ainakaan minun näkemykselläni (sisältäen Frienden:in ja Hermans:in puhelin haastattelut AmiWestiltä) A-one+OS4 pakettia ei kannata odottaa ihan parin kuukauden sisällä saataville.

 

jPV
Tiistaina, 30. heinäkuuta, 2002 - klo 15.08:   
Joanna: itse koitin joskus kääntää dctc:n GG:n avulla Amigalle, mutta se tökkäsi johonkin kohtaan ja tiedä sitten vaatisiko sorsien muokkausta vai mitä. hublistin ja muita osia sain kääntymään ja toimimaan suoraan, mutta itse clientin kanssa tuli sitten ongelmia. Oli kyllä aika pikainen kokeilu, enkä sitten paneutunut paremmin asiaan...

 

cut & paste
Tiistaina, 30. heinäkuuta, 2002 - klo 17.15:   
"I was just sitting here watching my 8 and 6 year old sons having a ball playing North & South on the Amiga 500. That was inspiration enough for me to become coupon buyer #971."
http://os.amiga.com/forums/viewtopic.php?t=1254

;-)

 

KimmoK
Keskiviikkona, 31. heinäkuuta, 2002 - klo 8.55:   
Tulipas juuri liityttyä Amigakerhon jäseneksi.

 

J.
Keskiviikkona, 31. heinäkuuta, 2002 - klo 9.10:   
Itsellänikin taitaa kyllä olla Amiga pääkoneena. Töissä pitää käyttää Wintööt-konetta mutta kotosalla on vain Amiga. Tai no, PS2 nököttää telsun alla ja huolehtii pelipuolesta. Ja hesan reissulta tuli ostettua matkaviihteeksi GB Advance.

J.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 31. heinäkuuta, 2002 - klo 16.35:   
kerhossa on nyt 1001 jäsentä ja aikaa on "17 hours, 25 minutes, 28 seconds"...

 

KimmoK
Torstaina, 1. elokuuta, 2002 - klo 10.05:   
1030 näkyypi olevan viimeinen lukema...

 

C&P
Perjantaina, 16. elokuuta, 2002 - klo 16.38:   
16.8.2002: "1112 memberships/coupons sold"

 

JPQ
Perjantaina, 16. elokuuta, 2002 - klo 23.50:   
Ei sentään onneksi 112...

 

Joanna
Lauantaina, 17. elokuuta, 2002 - klo 0.33:   
Olisi sitten aikanaan kiva kuulla jos vaikka siitä klubista on jotain hyötyäkin niille jotka on sen maksaneet (=ettei mene pelkäksi firman tukemiseksi). Mutta lienee parempi aloittaa siinä vaiheessa uusi keskustelu.. tässä rimpsussa lienee jo lähemmäs 100 viestiä.

 

JPQ
Lauantaina, 17. elokuuta, 2002 - klo 15.12:   
Joanna: oikeassa olet tuosta viesti hommasta koska mulla ainaakin jotkut pitkät ketjut jummitivat tässä Windows PC:sessä. Että sillain että hyvä syy siihen olisi että me Amigistit jolla ei ole nettiä anugaab oustettynä voisimme nauttia...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: