SDK-päivitykset Party Packin kanssa?...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Ohjelmointi » Viestit 2002 » SDK-päivitykset Party Packin kanssa? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

MarkusK
Maanantaina, 13. toukokuuta, 2002 - klo 9.37:   
Kysyin SDK-päivityksistä support@amiga.com:sta ja sain vastaukseksi, että the Party Pack has no updates at this time. Eli toimivatko SDK-updatet Party Packin kanssa? Sekä pääseekö niihin updateihin siis käsiksi, kun kirjoittaa sieltä Legal-välilehden alta sen NDA-dokumentin?

 

Joanna
Maanantaina, 13. toukokuuta, 2002 - klo 11.25:   
Party Pack oli (imho) eräänlainen purkkaviritys... Ilkeästi sanottuna se on vain uudelleennimetty ja pakattu SDK jossa on lupauksia lisukkeena. Sille tuskin koskaan tulee päivitystä koska heillä on (jälleen imho) riittävästi vaikeuksia täyttää edes edellisen packin myynnin aikaan annettuja lupauksia.

Mutta.. Tuosta SDK updatesta.. Ainakin vielä viime syksynä sinne pääsi kun allekirjoitti NDA:n ja sieltä sai haettua uuden SDK:n. Nyt kun kysyit niin pitihän se tarkistaa. Jeps. vanha tunnus kelpaa ja kyllä sielä on uudempi SDK. Tosin sen imurointi edellyttää sitten hyvää nettiyhteyttä koska se ei ole mikään pieni paketti.

Kuinkahan paljon yleensä saisi sanoa kun kerran on allekirjoittanut NDA:n? No ainakin kai sen voi kertoa että päivityksiä on näemmä tullut parikin sen jälkeen kun olen siellä viimeksi käynyt. Oletan ettei ole suuri salaisuus että kehitystyö jatkuu...

 

Joanna
Maanantaina, 13. toukokuuta, 2002 - klo 12.02:   
Ainiin.. Selvyyden vuoksi pitänee mainita että se päivityspaketti on itseasiassa koko uusi SDK, eli sen mukaan voit arvioida sitä imuroitavan tavaran määrää.

Sisältöä en tässä ala kommentoimaan :)

 

MarkusK
Tiistaina, 21. toukokuuta, 2002 - klo 19.37:   
Luin www.amigadev.net:n keskustelufoorumilta, että sen NDA-dokumentin voi lähettää sähköpostitse, mutta mihin osoitteeseen? Tai kai se ohjataan lopulta oikeaan osoitteeseen jos väärään on lähettänyt...

 

Joanna
Tiistaina, 21. toukokuuta, 2002 - klo 22.00:   
Semmoinen kuin Gary Peake " gary at amiga.com " ainakin otti vielä viime syksynä niitä vastaan ja hän toimii edelleen Amiga Incissä joten varmaan tietä mitä nillä pitää tehdä. Itse skannasin omani ja lähetin sähköpostiliitteenä, kelpasi ihan hyvin kun selitin ettei minulla ole faximasiinaa lähistölläkään.

Tuosta osoitteesta varmaan osaat tehdä lähetyskelpoisen :)

 

MarkusK
Perjantaina, 31. toukokuuta, 2002 - klo 19.37:   
Mieltäni askarruttaa vielä, että miten kontrolloidaan, että onko ostanut SDK:ta tuossa NDA-hommassa; siellä Amigan webbi-sivuillahan lukee, että SDK-päivitykset ovat saatavissa vain SDK:n ostaneille (ja NDA:n kirjoittaneille). Party Packin mukana tulee koodi vain liittyen siihen free offeriin.

 

Joanna
Perjantaina, 31. toukokuuta, 2002 - klo 23.58:   
En tiedä kontorolloidaanko .. En ainakaan enää muista miten olsi tarkistettu että minulla on SDK (tai siis PartyPack mutta siinä on SDK mukana).

 

MJK
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 20.37:   
Onpa outoa jos ei kontrolloida, koska silloinhan voi saada ilmaiseksi SDK:n...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: