AmigaOne G3-SE ja Linux PPC

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 04/2002 asti » AmigaOne G3-SE ja Linux PPC « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Pekka Nissinen
Maanantaina, 1. huhtikuuta, 2002 - klo 21.01:   
Nyt kun noiden Developer-emojen rantautuminen alkaa lähestyä on mieltäni (ja kenties myös muiden AmigaOne:n esisarjan tilanneiden mieliä?) askaruttanut eräs asia... Olen jo hankkinut A1-emon kodiksi uuden (hienon :)) tornin, sekä ostanut myös näppiksen/hiiren ja muistikamman. Hankintalistalla olisi vielä tuo näytönohjain ja siihen tämä huoli sitten liittyisikin. Olen ajatellut hankkia Ati Radeon 7500 tai 8500 ohjaimen. (lukemani perusteella Atin Radeoneille pitäisi olla tuki OS4:ssa) Mietinkin tässä, että kun nuo Developer-emot toimitetaan Linux-PPC:n kanssa (koska OS4 ei ole vielä valmis) niin mitenkähän mahtaa olla tuon Linux-tuen laita Atin korteille? Eli toisin sanoen: Voinko siis tehdä tulevalla koneellani mitään ennen OS4:n julkaisua?

 

jmo1
Tiistaina, 2. huhtikuuta, 2002 - klo 17.01:   
http://www.xfree86.org/4.2.0/Status6.html#6

XFreen 4.2.0 versiossa ainakin näyttäisi olevan Radeon tuki: "4.2.0: Accelerated support is provided for Mach64, Rage, Rage 128 and Radeon chips by the "ati" driver, as is unaccelerated support for all of the others except the Mach8 and some early Mach32 chips."

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: