.Net

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 04/2002 asti » .Net « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jari
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 9.28:   
Otetaan nyt puheeksi kun muut ei ilmeisesti närkästy kuitenkin aika tärkeestä asiasta.

Microsoft .NET @

http://arstechnica.com/paedia/n/net/net-1.html

Uskomatonta sittii ne keksii. Ne luulee että ihmisiä kiinnostaa microsoftin rompullinen sourcea joka pitää vielä kääntää itte kotona omalla koneella toimivaksi megahirviöksi. Jonkun pitäisi vähän lyödä kapuloita oikeesti rattaisiin tollasille suunnitelmille.

Minkä takia ihmiskunta on menossa joka asiassa sellaseen suuntaan että on parempi kun on jotain isoa ja kömpelöä kuin pieni ja ketterä.

 

M.Kuuva
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 9.32:   
Mistä on kyse? En ymmärrä??

 

Jari
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 9.48:   
Ömm.. Voisin sanoa että tässä on Gatesin uusi konsti tehdä peruskäyttäjän olemää vaikeammaksi ja omaa tilipussia lihavammaksi.
Julkaisemalla AmigaDE ympäristöä vastaavan ohjelmointikielen joka voidaan portata mille tahansa käyttöjärjestelmälle, aliarvoi Microsoft taas käyttäjän älykkyysosamäärää.
Sivuilla puhutaan suorituskyvystä sellaisilla pc prosessoreilla mistä en ole kuullutkaan ja siitä kuinka ohjelmakoodia ei pahimmassa tapauksessa käännettäessä optimoida ollenkaan. Tästä saamme sen hyödyn että ohjelmat käännetään nopeammin mutta käyttönopeus kärsii.
Taas lisää syitä ostaa uutta pc rautaa, paljonkohan microsoft on sijoittanut eri hardware valmistajien osakkeisiin kun se tällä tavalla ottaa hyödyn omalla liiketoiminnallaan kaikkien tietokoneita tarvitsevien yritysten päivitystarpeeseen.
Olis kiva joskus nähdä kuinka microsoft tulee kovaa ja korkeelta alas, kun ihmiset lopulta tajuu miten niitä manipuloidaan kuluttamaan.

 

Matti Kuuva
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 11.25:   
Tuollainen saa höyryn nousemaan korvista! Niin upea idea kuin VP-ohjelmakoodi onkin, ajattelin ettei M$:llä riitä mielenkiintoa moiseen. Nytkö se menee senkin pilaamaan!! HITSI VIEKÖÖN!

 

KimmoK
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 11.37:   
Maailman tietotekniikkajätit pyyhkii Mikkisoftilla takapuoltaan AINA kun vain Gatesin silmä välttää. Enään kaikki ei ole varauksettomasti tukemaan Gatesin rahasäiliön täyttämistä.

Muuten, jos M$ kännykät löisivät itsensä läpi (mitä ne ei tee), suomen työttömyysaste ja valtiontalous menisi täysin pyllylleen.

 

M Kuuva
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 14.03:   
Ei tuo nyt aivan niinkään ole Kimmo hyvä. On meillä muutakin kuin Nokia ja Sonera.

 

KimmoK
Perjantaina, 15. helmikuuta, 2002 - klo 16.45:   
Jees, Nokia on vaan yksi firma muiden joukossa, mutta:
Veikkaan että ilman mobiilihommia ei Suomessa paljoa elektroniikkateollisuutta olisi (varmaan about tuhat konkurssia olisi tiedossa). Ehkäpä myös softan tuotanto tippuisi puoleen nykyisestä.

Tää on vaan MUTUtietoa, kuitenkin.

 

cAHVA
Lauantaina, 16. helmikuuta, 2002 - klo 1.07:   
niiin, onhan suomella vielä se metsäteollisuus minkä ansiosta Suomi on niin vauras maa. Mutta Nokia on erittäin tärkeä Suomelle ja sanoisin että Suomen valtion talous romahtaisi aika pahasti jos Noksu menisi nurin.

Ja eihän sitä tiedä, voi se mikkisofta alkaa kännyköitäkin kohta tekemään kun se sen äpärälapsi-XBoxinkin meni tekemään. Jos täällä foorumissa on joku joka meinaa ostaa sen niin tulen henk.koht. tappamaan hänet, raiskaan ja sitten tapan hänen vaimonsa ja lapsensa, ja sen jälkeen vielä tapan huonekasvit ja lemmikit :-D

 

Matti Kuuva
Keskiviikkona, 20. helmikuuta, 2002 - klo 11.06:   
Nyt eilen Microsoft sitten paljasti käyttöjärjestelmänsä kännyköihin. Nimenä on 'Windows Powered Smartphone 2002'.

Tuolla se on: http://www.microsoft.com/mobile/phones/smartphone/default.asp

 

KimmoK
Keskiviikkona, 20. helmikuuta, 2002 - klo 19.17:   
.net vs intent vertailua:
http://jonathanclark.com/diary/amiga/

 

Matti Kuuva
Keskiviikkona, 20. maaliskuuta, 2002 - klo 11.53:   
www.Amiga.com ilmoittaa:
Amiga Games and Productivity Applications Will Target Windows CE .NET

Tämä kuulostaa pahalta. Syökö Microsoft taas hyvän idean suihinsa?

 

KimmoK
Keskiviikkona, 20. maaliskuuta, 2002 - klo 13.08:   
Matti, tuo tarkoittaa vain sitä että AmigaDE playeri (AmigaAnywhere) tulee myöskin "WindowsCE .NET" -käyttöjärjestelmälle. Ei sen enempää.

On vallan mainio strategia hyödyntää tuon IT jätin PR arvoa Amiga Anywhere -viestin levittämiseksi mahdollisimman laajalle.

AmigaDE on sen verran iso juttu että Mikkisofta tietää siitä joka tapauksessa.


Bill McEven ja kumppanit voivat myydä koko firmansa pois milloin lystäävät, jos siltä tuntuu. Mikään laki ei sitä estä. Mutta toivotaan että heillä on veressään kylliksi Amiga verta, jotta he eivät sitä myisi...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: