Steven Solie sai potkut AmigaOS kehit...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2019 » Steven Solie sai potkut AmigaOS kehitystiimin vetäjänä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

TSK
Käyttäjätunnus: tsk

Rekisteröity: 4-2010
Sunnuntaina, 17. maaliskuuta, 2019 - klo 1.09:   
Hyperion Entertainment antoi potkut Steven Solie:lle AmigaOS kehitystiimin vetäjän paikalta sekä AmigaOS kehityksestä. Syynä mm. että Stevenillä ei ole ollut riitävästi aikaa tähän työhön viime aikoina. Stevenin omien kommenttien mukaan yhtenä syynä saattoi olla myös "kaveeraaminen" Hyperionin "vihollisten" kanssa. Hyperion ei ole kommentoinut tätä asiaa. Viestissään julkisuuteen Steven kiittää Ben Hermans:ia mahdollisuudesta työskennellä AmigaOS:n kehityksessä. Steven kertoo käyttäneensä tuhansia omia dollareitaan AmigaOS:n markkinoimisen hyväksi sekä maksaakseen joillekin sovelluskehittäjille. Hän sanoo myös vetäneensä tarkoituksella foorumitrollien huomiota itseensä vuosien aikana jotta hänen kehitystiiminsä sai työskennellä enimmäkseen rauhassa.

- Lähteenä: Uutinen www.amigans.net:issä sekä Stevenin omat kommentit www.amigaworld.net:issä.

PS. Olisiko tässä paikka Skrollille haastatella Solieta ?!

 

TSK
Käyttäjätunnus: tsk

Rekisteröity: 4-2010
Sunnuntaina, 17. maaliskuuta, 2019 - klo 1.11:   
Pakko arvostaa Steveniä kaikesta mitä hän on tehnyt. Toisaalta jos ei enää löydy aikaa Amiga-harrastukseen niin on se hyvä hankkia tilalle joku jolla mahdollisesti on enemmän aikaa.

 

Janne Peräaho
Käyttäjätunnus: jakp

Rekisteröity: 10-2009
Sunnuntaina, 17. maaliskuuta, 2019 - klo 2.24:   
Se että Steven sai samalla kenkää avainkehittäjäjoukosta voisi viitata siihen, että AmigaOS 4:n A1222-porttaus on edennyt liian hitaasti. En yllättyisi jos projektin vetovastuun ottaisi seuraavaksi Costel Mincea Hyperionilta.

Minusta Hyperionin olisi pitänyt vetää projektia ihan alusta lähtien itse, että tulisi joskus valmista. Mutta ehkä heillä ei ole projektinvetokokemusta.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: