Digital Universen OS4 -versio

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2016 » Digital Universen OS4 -versio « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

macce2
Käyttäjätunnus: macce2

Rekisteröity: 9-2010
Sunnuntaina, 17. tammikuuta, 2016 - klo 6.52:   
Olen aiemmin käyttänyt Digital Almanac 3-ohjelmaa A4000:ssani ja odotukset olivat korkealla, kun hiljattain hankin tuon AmigaOne SE:n, mutta en saanut DA3:a toimimaan lainkaan. Nyt ensiksi haluaisin tietää, onko joku muu mahd. saanut DA3:n OS 4:ssä tai OS 4.1FE:ssä tai missään OS 4 versiossa toimimaan ?!
Huomasin sattumalta, että on olemaasa tuo Digital Universe-ohjelma, vaihtoehtona nyt myös OS4.lle (luulisi ehkä toimivan sitten myös 4.1FE:ssä todennäk..?). Liekö jatkoa DA.lle ?! Onko joku käyttänyt tätä DU-ohjelmaa ? Taitaa olla maksullinen ?!

 

Esa Haapaniemi
Käyttäjätunnus: eha

Rekisteröity: 10-2009
Sunnuntaina, 17. tammikuuta, 2016 - klo 20.30:   
Minä toimin betatestaajana tuolle parisen vuotta sitten ja löysinkin muutamia kriittisiä bugeja. Ne on kaikki korjattu, ja uusia ominaisuuksia lisätty niin, että se on jo enemmän kuin tähtitieteen harrastajien ohjelma. Siitä pitäisi olla demoversio saatavana (vain aurinkokunta tietokannassa ja tarkasti mallinnettuna). Lisätietoja suoraan ohjelmoijalta, joka on mukana amigaworldin keskusteluissa. Ja ohjelman websivu kertonee myös jotakn...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: