Verkkokaupan tietokone- ja pelikonsol...

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2012 » Verkkokaupan tietokone- ja pelikonsolimuseo « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jansa
Käyttäjätunnus: jansa

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 14. elokuuta, 2012 - klo 10.52:   
Verkkokaupan uudessa mainoksessa kerrotaan, että 13.8 aukesi Jätkäsaaren myymälään tuollainen museo. Kuvassa on kuusnelonen :-) Ilmainen sisäänpääsy ja yli 500 näyttelyesinettä. Mistäköhän kokoelma on peräisin? Olisko jotain pelikonepeijoonien laitteistoa? Pitänee käydä jossain vaiheessa tutustumassa.

 

Antti
Käyttäjätunnus: mustaan

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 14. elokuuta, 2012 - klo 13.18:   
Tuosta Verkkokauppa.comin tiedotteesta selviää: http://www.verkkokauppa.com/fi/lehdisto/2012-08-09/verkkokauppa-com-ja-ari-tommiska-avaavat-tietokone-ja-pelikonsolimuseon-helsinkiin

 

jansa
Käyttäjätunnus: jansa

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 14. elokuuta, 2012 - klo 18.37:   
Enpäs huomannutkaan tuota tiedotetta. Näemmä ATAn kokoelma. Hieno homma!

 

Jani Kuituniemi
Käyttäjätunnus: janik

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 14. elokuuta, 2012 - klo 21.18:   
Pitäneepä käydä mulkoilemassa seuraavan kerran Hesassa ollessa.

 

jansa
Käyttäjätunnus: jansa

Rekisteröity: 10-2009
Sunnuntaina, 19. elokuuta, 2012 - klo 18.41:   
Tuli tänään käytyä katsomassa tuo. Hieman ristiriitainen fiilis jäi. Näyttely on yksi huone 4. kerroksessa ja toinen huone 5. kerroksessa. Jotenkin 500 esinettä kuulostaa paljolta, mutta ei se nyt niin paljon kuitenkaan ole (tai jotenkin ehkä odotin paljon enemmän). Tuo kahteen kerrokseen jakaminen oli kyllä kurjaa. Portaat oli lukittu ja ainoa keino liikkua oli hissi. Hissit vaan oli niin hitaita ja varattuja, että aika kauan sai niitä odottaa (kolme hissiä, joista yksi poissa käytöstä). Ja en ollut ainoa, joka noita hissejä ja portaiden lukitsemista siellä manaili :-) Kun kännykkäkään ei tuolla toimi eikä ikkunoita ole, niin tuli vähän klaustrofobinen fiilis...

Amigoista oli esillä 500, 1200 ja CD32. Museon kannalta miinusta siitä, että yhtään sitä aitoa Amigan "tankkihiirtä" ei ollut esillä (varmasti aika monella on siitä muistoja). Ehkä noi on monelle tutuimmat Amigat, mutta silti ainakin tonnista olisi kaivannut. Mitään infoja koneista ei myöskään ollut. Joku A4:nen, missä olis kerrottu valmistusvuodet ja jotain speksejä ja vaikka suosituimpia sovelluksia olisi ihan jees. Nii ja sen A1200:n vois puhdistaa. Amiga-tekstissä oli jotain tussisotkuja.

Ilman muuta lähiseudulla asuvien kannattaa museossa käydä ja miksei kauempaakin asuvien. Onhan tuolla Verkkokaupassa kaikkea muutakin nähtävää (kuten Mig-hävittäjä). Todella hienoa, että tuommoinen kokoelma on saatu näytteille ja toivottavasti se vaan paranee ajan myötä (lisää tavaraa näytteille pliiis...).

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: