Videokaappaus

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2009 » Videokaappaus « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

PR
Tiistaina, 12. toukokuuta, 2009 - klo 8.40:   
Kyselin tätä MBNetistäkin:

Onko kokemuksia kun pitäisi saada VHS,Beta ja 8mm kaseteista tallteen omia kuvauksia joko läppäriin josta polttaa levylle vaikka .avina tai jonain mikä toimii tavan DVD:ssä tai suoraan DVD:lle sitä kautta?

Halpa piuha olis ainakin: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5707

Tekisköhän tuolla mitään. Viimeksi serkun Tallentavalla DVD:llä tehtiin puolet hommasta mutta jos jättäis oman ostamatta kertakäyttöisyyden vuoksi.

HDMI kaapelilla ei varmaankaan saa koneelle päin kuvaa mikä omassa läppärissä kytkettynä. Liian helppoahan se olisikin.

Tietysti löytyisi Myös A1200´060+PIV ja AmigaOne Radeon 9250.Molemmissa polttavat combo asemat. Picassolla tuskin kannattaa ruveta leikkimään.

 

Tohtori AivoTurmio
Tiistaina, 12. toukokuuta, 2009 - klo 17.02:   
Edesmenneessä Cassa liikkeessä oli myynnissä sellainen, olisikohan ollut nimellä "Elements DVD movie maker" hintaa oli joku vajaa 40 Eur.

Siinä on sellainen mötikkä mikä pisitettiin USB porttiin kiinni ja sitten löytyi analogi, ja olisikohan tuo toinen tuossa peräti S-VHS-liitin + äänipiuhat (2 kpl).

Sillä olen itse jotain CHS-vidoeita koneelle siirtänyt ja sinänsä ihan riittävän hyvin onnistunut, edellyttäen että alkuperäinen video on kunnossa.

Lähinnä ainoa ongelma on ollut siinä että mikäli alkuperäisessä videossa on jonkin verrankin ongelmaa niin silloin se ongelma isonee tuolla vehkeellä.

Esim. oli video itselläni jossa alaosassa kuvaa oli jonkin verran lumisadetta, siis siten että kuva kyllä näkyi, mutta kunhan oli mukana vähän lumisadetta, niinkuin vanhoille VHS-videoille nyt joskus käy. Videoilla ihan siedettävä katsella jne. mutta kun sitten tallensin sen tuolla vehkeellä tietokoneelle, niin yllätyksekseni olikin kolmasosan verran kuvasta alhaalta-ylöspäin katsottuna pelkkää vihreätä.

Mutta kyllä se vehje hintansa väärti ehdottomasti on. Pääsääntöisesti videot siirtyvät ihan riittävän hyvin.


Sillä olen jotain VHS-videota koneelle siirtänyt.

 

PR
Tiistaina, 12. toukokuuta, 2009 - klo 19.20:   
Pitää varmaan tilailla. 15e. on hinta halvimmassa verkkokaupassa Suomessa! Uudempi versio jos vain on niin ilmaista vastaava vehje kun tulee vielä "ammattitason" ohjelma mukana. Laitoin kyselyn versiosta kun jonkun palstan mukaan pitäis olla EasyCap DC60+ v 3,1B (tai vanhempikin A käy)

80 luvun suht hyvälaatuisille omille kuvauksille varmaan välttää, voi vielä editoida kun siihen aikaan kaikki oli vähän hidastempoista..

Sitä vanhempaa mallia ei kannata ostaa, on just jotain äänisynkkaus ongelmaa ja vihreitä kohtia.
Piirit on hitaampia tms.

Uusin 3,2A onkin sitten 40 punnissa ulkomailla.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: