Sananvapaus ja Internet

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2008 » Sananvapaus ja Internet « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Ibe U
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2008 - klo 9.53:   
Varsin loistavaa ironiaa tihkuvaa tekstiä.

http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html

 

mkl
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2008 - klo 18.31:   
Trolli se on.
Mutta huono päivä on kääntynyt iltaan.

"Pääministeri Matti Vanhanen haluaa selvittää mahdollisuuksia internetin kehittämiseen niin, että etukäteisviestit ja uhkaukset saataisiin ajoissa selville.

Vanhanen sanoi keskustelleensa internetin valvonnasta Jokelan tapauksen jälkeen muun muassa Microsoftin ja Googlen johdon kanssa."

Alapääministeri Vanhanen tapattaa sarjassa koululaisia veronkevennysten kustannuksella, jotta hänen uuniperunoidensa kiusallisesta vaalirahoituksesta ei sanottaisi enää yhtään mitään.

 

Ibe U
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2008 - klo 21.57:   
Jeps trollihan se oli :D mutta musta hauska. Tiettyjä faktoja ei käy kieltäminen ja joissain asioissa mennäään jo aivan liian pitkälle.

Koulu ammuskelusta taas :(

Ihmisten asenteissa näyttäis jylläävään se tavanomainen "pahaa etsitään ulkoa" fiilistely, tyyliin paha ase tappoi, paha tietokene peli tappoi, paha musiikki tappoi yms. eiköhän tunnusteta että tappaja oli Matti.

Vastuun kanto halutaan sysätä jonkun helposti käsiteltävän asian harteille, kuten tässä tiukennetutuiksi ase rajoituksiksi, puhumattakaa siitä että rajoitukset eivät maksa mitään. Ei rajoitukset ratkaise henkistä pahaa oloa tai niillä saada ihmisiä ottamaan vastuuta.

Suomalaiset miehet tekevät maailman tilastoissa paljon itsemurhia, sen päätöksen tehneelle muutama raato lisää ei paljoa paina. Pitäisikö Suomalainen mies kieltää? Toisaalta kaverihan olisi voinnut vaikka tehdä myyrmannit, mitä sitten kiellettäisiin, naulat? putket? pesuaineet? lannoitteet?

Jos joku haluaa tappaa itsensä ja muutaman muun onnistuu se ilman asettakin.

Parempi kysymys olisi MIKSI?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: