Outoa oudompi pc pulma Asus näyttökor...

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2008 » Outoa oudompi pc pulma Asus näyttökortin ja Eizo näytön kanssa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Sunnuntaina, 13. heinäkuuta, 2008 - klo 1.20:   
Windows XP proossa vilkkuu DVIn kautta kytketty näyttö vähän väliä mustaksi jos softa käyttää omaa "näyttöään" (vaikka tarkkuus olisi sama kuin näytön natiivi jota työpöydällä ajan) ei windowsin työpöytää siis.
Kerran jopa synkit oli menneet oudoksi kun olin poissa (olikohan näyttötilan kaistan leveys näytön ilmoituksessa 1.5mhz tai 15mhz olivat tiedot liian vähän aikaa että voisin sanoa kumpi oli luku) samalla
kortilla joskus bootti päätyi mustaan (VGA synkein) ruutuun vga synkeillä. korttina Asus EAH2400PRO
ja ajurit eivät uusimmat koska ainakin yhdessä vaiheessa niiden kanssa tuli yksi kismittävä ongelma eräät tekstit tulivat väärällä värillä.
ja näyttömän Eizo S1932Sek. Toivotaan että vika on näyttökortissa tai kaapelissa joka tuli näytön mukana on muuten aikas erinomainen näyttö vaikka yksi ongelma siinäkin tunnetusti brightregular ei toimi tosin en tarvitse enkä viitti valittaa etten saa muuten huonompaa tilalle...
onko kokemusta vastaavasta?
pegasoksen kanssa ei taas mitään graffa ongelmaa noh eräs kortista johtuva on...
ps. siksi dvi tulo koska vga tulo on pegasokselle.

 

Jarmo Piippo
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2008 - klo 17.50:   
Monitorien valmistajilla on aivan käsittämätön pakkomielle määrätä littunäyttö sammuttamaan taustavalonsa pariksi sekunniksi aina kun näyttötila vähänkin muuttuu tai signaali katkeaa. ÄrrrrrRRRsyttävä ongelma. Esim. PC:n käynnistyksen aikana tulevia DOS-tekstejä ei näe nykyään enää ollenkaan, sillä näyttötila vaihtuilee käynnistyksen aikana niin useasti, ettei se "sammutushetki" lopu ennen kuin seuraava alkaa, joten pitkän ja räpsyvän mustuuden jälkeen näkyviin tulee vasta suoraan työpöytä. :-(

Juuh niin. Itselläni on tuossa video-PC:ssä joutunut aina näytönohjaimen ajurin päivityksen jälkeen asentelemaan esim. jotkin videontoisto-ohjelmat uusiksi, koska ne tuon päivityksen jälkeen tekevät juuri kuvailemallasi tavalla, että näyttö sammuu niiden käynnistyksen yhteydessä hetkeksi. Päivityksen jälkeinen uudelleenasennus korjasi ongelman. (Ja ei, vika ei ole outoakin oudompi, vaan tuttuakin tutumpi PC-maailmassa.-)

 

JPQ
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2008 - klo 22.44:   
toi menee täysin pimeäksi ja tämä ei vilku varsin
olen nähnyt kyllä senkin tällä kortilla että ruutu meni toisella litulla (luokaton omaan käyttööni) hyvin pimeäksi bootin kesken. ei aina...
ps. sitä paitsi tämä ainoa pc jossa näin näyttäis käyvän no kukaan muu ei ole mitään noin outoa ehdotellut. no täytynee ostaa toinen kortti ja katsella sitä paitsi kerran kun olin syömässä näytön väite synkeistä (muuttuneet itsekseen) oli ihan täyttä sellaista ettei varmaan mikään näyttö kykene...

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 17. heinäkuuta, 2008 - klo 16.10:   
Omat näyttömustuuspulmani toki johtuvat varmaan muista syistä kuin sinulla, mutta on niitä tullut vastaan muissa(kin) PC:issä jo kauan, siksi sanoin niitä tutuiksi jutuiksi. Yksi konsti jota voi vielä kokeilla, on poistaa näytönohjaimen ajuri kokonaan ja asentaa se alusta asti uudestaan.

(Kai olet vakiotarkistukset jo tehnyt, eli ettei ole pöpöjä koneella, eikä hardwarevika, ja ettei käyttämäsi softa itse ole se joka sekoilee, eikä ole sekoilevaa näytönsäästäjää taustalla käytössä, eikä automaattisia virransäästötiloihin menemisiä jne.?)

 

JPQ
Torstaina, 17. heinäkuuta, 2008 - klo 22.17:   
pöpöjä ei ole päivittäin tarkistus kello 17:00 alkaen :) (tiedän windowsin ongelma et virus pesäksi mutta mäkkien hinnat ja se ettei eräitä softia ole mäkille,saatikka pegalle tai classic amigalle tai amigaonelle edes niin)
ja ajurin poistoa kokeilen huomenissa ja mä haluaisinkin tietää että voisiko näyttökortti/näyttö olla vialla.
ps. Ainakin kolmella softalla (joku assembly demo,kaksi peliä ainakin) sekoilee mutta normaali työpöytä käyttö ei sekoile eikä näytön säästäjiä jne ole käytössä. jolleivat ole itsekseen päälle menneet eikä tuo käytös siltä vaikuta.

 

JPQ
Torstaina, 17. heinäkuuta, 2008 - klo 22.18:   
Tosin sanotaan mitään muuta ongelmaa ei ole kuin tämä tullut vastaan (paitsi yksi jota ei ole enään näkynyt) ja yksi xpeen bugi joka aika harmiton. liittyy työpöytä ääniin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: