Hyvää uutta vuotta!

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2008 » Hyvää uutta vuotta! « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Maanantaina, 31. joulukuuta, 2007 - klo 20.59:   
Hyvää uutta vuotta!

 

Jarmo Piippo
Maanantaina, 31. joulukuuta, 2007 - klo 21.21:   
Mainiota uutuusvuotta!-)

 

TSK
Maanantaina, 31. joulukuuta, 2007 - klo 21.24:   
Hyvää uutta vuotta !

 

Esa Haapaniemi
Tiistaina, 1. tammikuuta, 2008 - klo 11.24:   
Oikeastaan minulla oli uusi vuosi ennen teita. Olen paraikaa kiinassa, ja pistaysin pari paivaa sitten paikallisessa tietokonetavaratalossa, missa on enemman kuin Stockalla tilaa, ja kaikki tietokoneille ja elektroniikalle. Alimmassa kerroksessa olivat uudet koneet, naytot, tulostimet jne. Kakkosessa jo joitakin emolevyja, MP2 ja MP4 laitteita, kameroita (Canon EOS 5 hintaan 1300 euroa, teki mieli ruveta tinkaamaan... mutta en sitten suomen tullien vuoksi tehnytkaan kauppoja). Ja kolmannessa itserakentajien paratiisi. Kullattuja liittimia, kaapeleita kilometrikaupalla, emolevyja, prossuja, nayttokortteja... ja erikoisuutena se, etta osa niista oli todella vanhaa varastoa. Jos oikein ymmarsin, oli mukana myos Amiga A1000 emolevy!! (Olihan tuolla kirjoitinpuolellakin viela 8 neulaisia matriisikirjoittimia saatavana ja kovassa testikaytossa jollekin ostajalle.)

En kuitenkaan osannut kiinaa, enka siksi tieda olivatko havaintoni oikeat tai minka hintaisia juuri nuo emolevyt olivat. Mukana oli kuitenkin Motorolan 68000 prossu... Ja ne olivat vitriinissa niin etta paalla olleet toiset levyt peittivat valmistaja merkinnat.

No parempaa Amigavuotta kuitenkin...

 

Jarmo Piippo
Tiistaina, 1. tammikuuta, 2008 - klo 14.09:   
Esa: Paitsi että eikös Kiinan uusivuosi tule vasta tammi/helmikuun vaihteessa? ;-) Kivan kuuloisen kaupan olet löytänyt, tuonne kun pääsisi meuhkaamaan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: