Win Tietosurmapäivitys

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2007 » Win Tietosurmapäivitys « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

KimmoK
Maanantaina, 14. toukokuuta, 2007 - klo 13.44:   
Taas näkyy tulleen yksi tietoturvapäivitys. Monitorin asetusfile näkyy lähteneen kiitämään. Näytön resoluutio ja virkistystaajuudet on mitä sattuu. Silmät lähtee päästä!!

Wintous sanoo että virkistystaajuus on 85hZ mutta kun menee monitorin näppäimiä painelemaan niin se sanoo ettei taajuus oikeasti ole kuin 60Hz.

Ah autuutta.

 

KimmoK
Maanantaina, 14. toukokuuta, 2007 - klo 13.59:   
Boottasin koneen vielä yhden kerran ja nyt on hertsit 75.

Wintous näkyy onkineen monitorifilen jostain bootin aikana.

1) jännä homma että WYSIWYG ei toimi tässäkään eli vaikka wintous sanoi että hertsit on 85 niin ne oli 65. Eikä se boottaamaan pyytänyt.
2) jännä homma ettei kone kysynyt saako taajuuden tunata 75:n bootin jälkeen, se vaan teki sen

Parempi boottausnopeus olisi kyllä tärkeimpiä ominaisuuksia näihin wintous koneisiin. Sen palkjon näitä joutuu boottaileen.

3) jännä homma että myöskään powerpointin WYSIWYG on rikki (ollut jo vuoden ainakin) eli kun laatii esityksestä sivun niin se on tulostettuna ihan pyllyllään vaikka näytöllä se on ok

ah niitä ihania aikoja kun ProWritessä tuli WYSIWYG joskus melkein kakskyt vuotta sitten. Ehkä se joskus (taas???) tulee peeseeellekin.

 

The Real J.
Maanantaina, 14. toukokuuta, 2007 - klo 15.25:   
No jaa, mitä muuta Wintuskalta voi odottaa. Itse en kotona käytä Wintoussia muuhun kuin pelaamiseen (viimeksi NWN) ja jos saisi asennettua Cedegan Linuxin puolelle ja tuunattua käyttökuntoon ei sillekään olisi tarvetta. Tosin nykyisellään Linukan puolella tiedostojen kopiointi muistitikulle on aika tuskaa kun kirjoitusnopeus pyörii siinä 30 kT/s lukemissa (jokin asetusongelma kai) joten esmes ämpärisoittimen sisällön päivitys sujuu hieman jouhevammin Winukan puolella.

Meikän Winussa ei ole edes verkkoyhteyttä käytössä. Koko verkkohommaa ei ole konffattu ja otan verkkopiuhan irti aina kun boottaan Winun puolelle. Ei ole tosin tullut päivityksiäkään asennettua mutta ottaen huomioon konen käytön ei sille juuri ole tarvettakaan.

 

JPQ
Tiistaina, 15. toukokuuta, 2007 - klo 0.38:   
No on pakko synkkeihin liittyvä tuska sanoa kertauksena (olen joskus täällä tästä puhunut) morphosista radeon7000 kortin kanssa (samaa ei tapahdu voodoo 3 2000 agp) eli ajurit sanoo synkit on 85hz näyttö sanoo ihan muuta joten näytön tehdas asetus tilojen käyttö ei suju joka auttaisi kroonisen asetusmuistipaikka pulaan. tämän takia classic amigani on ilman 1024x768 tilaa...
Ps. eikä ole logiikkaa tiedossa jolla noita vois korjailla oikeammaksi. Ja toi voodoo bugitti pegassani taas siksen sitä voi käyttää. Eli tarpeeksi nopeaa graffan liikettä ja jumahdus.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 16. toukokuuta, 2007 - klo 22.27:   
Eilen on XP kotiläppäri (laillinen XP) pitkästä aikaa ekaa kertaa verkossa kiinni. Latailin tietomurhapäivityksiä ja pelasin.

Tänään kun käynnistän koneen niin loggautumisikkuna ei enään toimi.

Pääsen niihin istuntoihin sisään joissa ei ole salasanaa mutta kun yritän sitä missä on salasana niin backspace ja enter on ainoat näppäimistön näppäimet jotka kone lukee.

Arvatenkaan mun salasana ei ole backspaceja + enteri.


Sanokaapa miten tuon vois korjata?

 

KimmoK
Keskiviikkona, 16. toukokuuta, 2007 - klo 22.39:   
joo, ei murhe ole nuinkaan pieni.

Ei nuo salasanattomatkaan toimi sillä kun wintous on täysin latautunut niin kaikki näppäimet paitsi backspace ja enter tulkitaan ESC näppäimen painallukseksi.

Olisipa ollut kiva rentoutua SimCity nelosen parissa, mutta ehkä on vaan parempi laittaa nukkumaan.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 16. toukokuuta, 2007 - klo 22.52:   
epäilys viasta

Tarkemmin tutkailuani vaikuttaa siltä että kone luulee alt napin olevan pohjassa koko ajan.

En voi päivittää ajuria koska mun pitäisi kirjautua sisään salasanallani joka ei ole niitä bacspaceja.

Pitää huomenna koettaa bootata ubuntun live cd:llä ja pelastaa datat. Jos takuu on voimassa niin vien läppärin kauppaan saunokoot Gatesin kanssa kahdestaan tuon koneen kuntoon. Jos takuu ei ole voimassa niin sitten siirtyy meidän kodin viimeinenkin PC Linux aikaan!

 

Piru
Keskiviikkona, 16. toukokuuta, 2007 - klo 23.03:   
Jos se on Home niin F8 ja vikasietotila, sitten vaihdat/poistat käyttäjän salasanan. Aw0t.

 

itix
Torstaina, 17. toukokuuta, 2007 - klo 0.10:   
Windowsin tietoturvapäivitykset ovat kyllä kieltämättä syvältä varsinkin kun ne boottaavat koneen kysymättä.

 

Ibe U
Torstaina, 17. toukokuuta, 2007 - klo 4.27:   
OK luultavasti Kimmon ainoa ogelma jonka pystyn demoamaan, eli viallinen päivitys. svchost 100% 24h päällä niin korjaantuu bootilla.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: