Mikä MP3 soitin

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2006 » Viestit 12/2006 asti » Mikä MP3 soitin « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

KimmoK
Tiistaina, 3. lokakuuta, 2006 - klo 12.17:   
Onko jokin kannettava MP3 soitin joka tuottaa Amigamaisen laitteen yhteydessä enemmän harmaita hiuksia kuin joku toinen?

Mitä suosittelette?


(kaverilla oli muuten iPodissa semmoinen lisäpalikka joka teki siitä radioaseman. eli autossa ja kotona pystyi radion kautta kuuntelemaan biisejä omasta mp3 soittimestaan)

Onko Amigamaisiin vehkeisiin (laitonta suomessa mutta kuitenkin) yhteensopivaa palikkaa joka tekisi siitä "radioaseman"?
Eli silloin voisi Amigan MP3 soittimen älämölön laittaa radiokanavan kautta jakoon ympäri taloa & korvalappuradioihin.

 

Jupp3
Tiistaina, 3. lokakuuta, 2006 - klo 12.23:   
No, varmaan mp3-soittimia koskee sama kuin USB-muistejakin, eli jos laite vaatii erilliset windows-ajurit, se ei välttämättä toimi (Windows XP tukee standardeja massamuisteja suoraan)

Eihän tuo tietenkään varmaa toimii / ei toimi -tietoa anna... Ja useiden laitteiden mukana toimitetaan ajurit, vaikka WinXP:llä toimisi ilmankin (vanhemmilla windowseilla ei)

Pegasoksella ei ole ollut ongelmia Silvercrestin 512MB soittimen ja PSP:n kanssa.

Niin, ja useimmat muistikortilliset soittimet varmaan toimivat vähintään sillä tavalla, että kopioit kortinlukijalla tiedostot suoraan kortille. Useimmat toki toimivat tökkäämällä suoraan koneeseen :)

 

Esa Haapaniemi
Tiistaina, 3. lokakuuta, 2006 - klo 12.37:   
Minulla ainaskin on toiminut useampikin Creativen tekemä MP3 soitin. Tällä hetkellä on käytössäni 5G kovalevymalli, mihin saa musiikin siirrettyä sekä kotona että töissä. Kotona käytettäessä ainoa ongelma on tuo USB1.1:n hitaus, mutta noin isossa laitteessa oli tietenkin ongelmia jo PuuCeenkin kanssa kun en alussa hoksannut jakaa kappaleita alihakemistoihin.

Tuo minun laitteeni on sen verran "vanha", ettei siihen saa muita lisälaitteita kuin mikrofonin, joka sitten mahdollistaa myös radion käytön. En vain ole lyhyellä hakemisella löytänyt suomesta yhtään myyjää, jolta tuota voisi kysellä.

 

Zero
Keskiviikkona, 4. lokakuuta, 2006 - klo 10.48:   
Tuo "radioasemana" toimiminen on nykyään sallittua Suomessakin. Laki muuttui siltä osin pari kuukautta sitten. http://www.ficora.fi/suomi/document/Viestintavirasto15W2006M.pdf

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: