Phoenix Paint = DeluxePaint?

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2005 » Viestit 03/2005 asti » Phoenix Paint = DeluxePaint? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

satunnainen kävijä
Lauantaina, 15. tammikuuta, 2005 - klo 0.34:   
Sattuipa silmään uusi Enter-lehti ilmeisesti nro 1/2005, oheisrompulla on kuvaruutukaappaus levyllä olevasta Phoenix Paintista, en ollut uskoa silmiäni, sehän on kuin vanha kunnon Amigan DeluxePaint! Jopa kuvat ohjelmassa näyttävät Deluxepaintin esimerkkikuvilta.
Onko DeluxePaint herännyt henkiin siis uudella nimellä vai mistä lie kyse?

 

näkänää
Lauantaina, 15. tammikuuta, 2005 - klo 1.08:   
https://sourceforge.net/projects/pxpaint/

 

Tohtori AivoTurmio
Lauantaina, 15. tammikuuta, 2005 - klo 3.34:   
Testasin tuossa äsken tuota ja täytyy sanoa että mukavan tuntuinen ohjelma sinänsä, mutta tuhottoman hidas amigaan verrattuna.

Eihän minulla mikään nopea Puucee ole (700 mhz Amd) mutta kyllä tuollakin nopeudella pitäisi perusamigat päihittää mennen tullen, mutta eipä päihitä, sekä vapaa piirto, Fill, suoran viivan piirto että Palasen ottaminen ja sillä piirtely taisivat kaikki olla hitaampaa kuin A1200 030/50 koneellani Personal Painttia käyttäen.

Aika alussahan tuon kehitys taitaa olla, joten tuskin siitä hirveästi voi haukkua ettei värien määrää saanut valkata sen enempää kuin kuvan formaattiakaan. PNG:ksi ja 256 väriksi se sen pakotti.

Ei sen puoleen, kyllä tuosta ohjelmasta pöllittävääkin löytyy, oli se nimittäin aika kätevästi tuossa omassa ikkunassaan, kyllä Amigalla tuo PPaintin ikkunointi jotenkin vähemmän näppärää on, vaikka ei silti, harvemmin sitä varmaan ikkunassa piirreltyä tulisikaan. kyllä se kokoruudulla yleisesti ottaen minä ainakin piirtelen kun piirtelen.

Mutta mahtava tunnelma oli silti tällaista ohjelmaa taas käyttää. Laittoi itseasiassa entistä isommalla innolla odottamaan OS4:n ilmestymistä kun muisti miten mahtavaa Amigan käyttö parhaimmillaan voi olla.

 

Tohtori AivoTurmio
Lauantaina, 15. tammikuuta, 2005 - klo 3.37:   
Niin ja unohdin mainita, että ohjelma vielä päätti kaatua kun käytin filliä pari kertaa koko kuuvaruudulla kun kokeilin kumpi näyttää paremmalta, musta vai valkoinen.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: