Internec, tuo kuluttajan helvetti

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2004 » Viestit 12/2004 asti » Internec, tuo kuluttajan helvetti « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

mkl
Keskiviikkona, 27. lokakuuta, 2004 - klo 22.49:   
Yritin etsiä NEC FP1370 monitoorista datoja, webbikaupan sivulla kun höpötettiin jotain multisyncistä. NEC:in sivut oli rakennettu apinan raivolla päin helvettiä. Kun etsin hakusanalla FP1370, tuli 3 kpl press-releaseja, joita en vaivautunut lukemaan, koska en uskonut sieltä löytyvän vertical refresh rate tietoa. Kun valitsin tuotetiedoista monitorit, päädyin eri maailman kolkkiin osoittaviin alasivuihin (EI NÄIN, EI, PLIIS!) Yrittämällä järjestyksessä Europe, Scandinavia ja Global saavuin aina neck-mitsubitchin sivuille. Näistä mistään ei löytynyt mitään tietoa FP1370:sta. Scandinavian sivut olivat kokonaan tyhjät dokumenteista. Lopuksi guuggeloin muilta sivuilta, että monitorin kilohertsimäärä alkaa jostain 30:sta kympistä, joten ei se multisynkkaa Amigaan.

 

JPQ
Keskiviikkona, 27. lokakuuta, 2004 - klo 23.31:   
mkl: tiedän tunteesi minulla oli sama juttu kun just (noin 1-2kk sisällä) yritin kaivaa Samsung,Viewsonic,LG ja Nec,Iiyama näytöistä tietoja. Ja juurikin synkeistä ja asetusmuistipaikkojen määristä ja säätö mahdollisuuksista ja oliko erään Necin ja Iiyaman kohdalla jopa siitä onko tuotannossa. ja sama oli muutamia vuosia sitten toiseen Samsung näytöön päätyessäni eli Nokialta ei löytynyt kunnolla tietoja kuten monilta muiltakaan firmoilta nytkin on eräiden muiden tuotteiden tietojen saaminen äärimäisen hikistä. Eli firmat jos luette tämän laittakaa kunnolla speksit sivulle saataville. VÄhenee pettyneet asiakkaat (niitäkin tiedän tulleen sen takia ettei valmistaja kaikkea kerro) ja sellaiset.
PS. tosiaan usein miten nämä skandinavia/suomi sivut eivät tietoa sisällä joskus ei edes eurooppa sivut vaan pitää mennä kansain välisille sivuille. En ymmärrä miksi firmat tekevät itse itselleen hallaa. Ja laitoin suomen samsungillekin sähköpostin johon ei ole vastausta kuulunut.:( (aikaa runsaasti yli viikko...)

 

Thoriel
Torstaina, 28. lokakuuta, 2004 - klo 0.35:   
Firmat (GE poislukien) tuskin ovat Saku-foorumista kuulleetkaan, joten tällaisen palautteen antamiseen oikea paikka on kunkin valmistajan sivusto, Skandinavian edustaja, Suomen edustaja tai muu vastaava. Täällä vinkuminen on kuin pipanoisi Itämereen. :-)

 

miksuh
Torstaina, 28. lokakuuta, 2004 - klo 9.09:   
"PS. tosiaan usein miten nämä skandinavia/suomi sivut eivät tietoa sisällä joskus ei edes eurooppa sivut vaan pitää mennä kansain välisille sivuille."

Alkaa ilmeisesti ajatus EU:sta liittovaltiona pikkuhiljaa ujuttautua ajatuksiin, kun puhutaan eurooppalaisista ja kansainvälisistä sivuista erikseen :)

 

JPQ
Torstaina, 28. lokakuuta, 2004 - klo 10.10:   
Thoriel: ei varmaan ei tarkoitinkin vitsinä ja kun tuntuu ettei ainakaan yksi firma edes halua vastata. (Tosin sain tiedot ilmeisesti kokeilemalla mutta siltikin) ja aina edes edustajat ei tunnu mitään tietävän.:( ja lisäksi todistin? ettei NEC ole edes näytöissä ainoa firma jolla sama ongelma ja tuo pettynyt asiakas ei ollutkaan enään ATKsta kyse mutta tekniikkaa sekin...
Miksuh: ei vaan jollain sivuilla on erikseen euroopalle omat sivut plus joillekkin euroopain maille ja jopa joskus suomi,ruotsi ja skandinavia sivut...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: