Soneran sähköpostiongelmat

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2003 » Viestit 12/2003 asti » Soneran sähköpostiongelmat « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Seppo
Sunnuntaina, 26. lokakuuta, 2003 - klo 21.39:   
Onkos täällä muita Soneran sähköpostilaatikon vuokranneita? Meinaan vaan että itse en ole heidän palvelimeltaan pystynyt lähettämään emailia kolmeen päivään. Meinasi ruveta jo aidosti ketuttamaan kun Soneran edustaja vakuutti tv-uutisissa ongelman olevan hanskassa ja itsellä yhteys toimii vain yhteen suuntaan - spammiä kyllä tulee ovista ja ikkunoista... :(

On se muuten aika kumma että tuollainen iso firma kuin Sonera ei saa ongelmiaan hoidettua ja hommaa kondikseen...

 

zipper
Sunnuntaina, 26. lokakuuta, 2003 - klo 23.12:   
No on, mutta mailit sentään lähteneet joka päivä vaihtelevasti tökkien. Ja homma ei todella ole hanskassa, jatkuvasti boksi täynnä viruksia, 5 - 20 megaa päivässä. MBnetin käyttöönotto tullee tehdyksi pian, löysin jo vanhat salasanat jotka olivat hukassa.

 

zipper
Sunnuntaina, 26. lokakuuta, 2003 - klo 23.14:   
Ja taas 2 network upgradea tällä välin...

 

Joanna
Sunnuntaina, 26. lokakuuta, 2003 - klo 23.52:   
Suosittelen lukemaan tämän koskien Soneran ammattitaitoa sähköpostien yms ylläpidossa.. Tuo kuulostaa riittävän uskottavalta voidakseen olla totta..

http://www.ohjelmatiedot.com/sonera.html

 

tnt
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 5.34:   
Mbnetin kuvioista: sähköpostin lähettäminen mbnetin osoitteella muun palveluntarjoajan yhteyden kautta ei ole enää mahdollista. Eli kuten minulla, jos on vaikka soneran yhteys, ei onnistu, tarvii kaivaa se vanha motukka kaapista ja opettaa koneelle oikee protokolla ja puhelinnumero. sit pitäs toimii kyllä.
Olin hiukan yllättynyt, kun muutama viikko sitten ei suostunut enää posti lähtemään, vastaanottamaan pystyi kyllä. Eivätkä infonneet asiasta sähköpostilla vahingossakaan.
Että semmosta. Sonera näkyy tökkivän tarpeeksi.

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 5.38:   
Haha.. tämä oli paras. Priceless:

"ongelma ratkeaa jos luot käyttöösi lisäpostilaatikon osoitteella postmaster@pp3.inet.fi"


Go Sonera!

 

tnt
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 5.45:   
Joopajoo. Kun tuli tuosta postista puhetta, tarkistin taas omani ja kas: Salasanakeiju on hillunut Sonrean palvelimilla: ei kelpaa vaikka eilen kelpasi, eli en voi enää edes tarkistaa tai vastaanottaa postia.
Että kiitos Sonera

 

JPQ
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 6.58:   
No tässä pieni vinkki josta voi olla ehkä iloa?:
www.myrealbox.com
eli tuolta saa hyvin spämmittömän sähköpostin. Tiedän eräänkin joka ei saane sitä yhtään kun ei levittele osoitettaan julkisesti. Ja viestihommelit sujuu YAMillakin nimimerkki kokemusta on. Eli ei ole pelkästään selain pohjainen.
PS. Ajattelin nyt vain...

 

Joanna
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 11.48:   
Kannattaa huomata se viimeinen asia.. eli jos Soneran sähköpostipalvelin on open-proxy niin kaikki sellaiset paikat joissa on ajantasalla oleva spammifiltteri automaattisesti hylkäävät sieltä tulevat sähköpostit (Blacklisted). Eli Soneralla on todella paljon työtä korjatessaan ne systeeminsä siihen kuntoon että saavat itsensä takaisin kelvollisten joukkoon.

 

zipper
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 13.16:   
Noita loggautumishäiriöitä Soneran palveluihin on satunnaisesti ollut jo 3-4 viikkoa, kai siksi että tuutit ovat täynnä Sweniä ja kumppaneita. Eilisillan jälkeen about 30 taas laatikossa, eli se Soneran tomerista toimenpiteistä. Ja taas 2 lisää kolmessa minuutissa, tehokasta häiriöiden poistoa todella...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: