Suomen Amiga-käyttäjät ry. etsii vapa...

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2003 » Viestit 09/2003 asti » Suomen Amiga-käyttäjät ry. etsii vapaaehtoista tilintarkastajaa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2003 - klo 20.35:   
Suomen Amiga-käyttäjät ry.:n pitkäaikaisen tilintarkastajan toimikausi päättyy yhdistyksen vuosikokouksessa syyskuussa 2003. Niinpä yhdistys etsii uutta vapaaehtoista tilintarkastajaa sekä mahdollisesti uutta varatilintarkastajaa tilikaudelle 1.7.2003 - 31.6.2004.

Mikäli olet tehtävään pätevä ja palkitseva vapaaehtoistyö kiinnostaa, lähetä viesti puheenjohtaja Anu Seiloselle, sähköposti thoriel@sci.fi. Yhdistyksen kotisivut ovat osoitteessa http://saku.amigafin.org.

Tilintarkastuslain 2. luvun 10 § mukaisesti yhdistyksemme tilintarkastajan ei tarvitse olla hyväksytty tilintarkastusyhteisö tai rekisteriin merkitty tilintarkastaja, vaan luonnollinen henkilö riittää. Tilintarkastajalla on oltava sellainen laskentatoimen, taloudellisten ja oikeudellisten asioiden sekä tilintarkastuksen tuntemus ja kokemus kuin yhteisön tai säätiön toiminnan laatuun ja laajuuteen katsoen on tarpeen tehtävän hoitamiseksi.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia ja julkaisee sähköistä Saku- lehteä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: