C64 related CD:t

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » C64 related CD:t « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Markus
Keskiviikkona, 5. maaliskuuta, 2003 - klo 20.52:   
Chris Abbott kertoi, että Back in Time 3 CDeitä on jäljellä kymmenkunta - sain varattua itselleni yhden, kun tilasin tänään koko BIT trilogian. :) Nyt kipin kapin tilaamaan, jos joku CDeistä kiinnostunut on jahkaillut näin kauan kuin minä. :) http://www.c64audio.com/

Bjorn Lynnen levykaupasta on BIT 3 loppunut.

 

Jupp3
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 10.53:   
Omasta levyhyllystä löytyy Back in Time 1-3, Reyn Ouwehand - Nexus 6581 ja Galway Remixed, Slow Poison - Karma64 ja Instant Remedy... Niin, ja tietenkin myös Press Play on Tapen Loading Ready Run

(+tietenkin muutakin "scene-musaa" kymmeniä levyjä)

Noista em. levyistä suosittelen varsinkin Back in Time 3 ja Nexus 6581 -levyjä :)

 

Markus
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 11.31:   
Minulla on kans Loading Ready Run, Nexus 6581 ja Galway Remixed. Näiden lisäksi Remix64, Danko 6581 ja BIT-trilogia tulossa.

Odotin Remix64-levyltä vähän enemmän. Idea siinä on hieno: Kaikki remixit ovat 80-luvun tyyliä ja ovat kunnioituksenosoituksia (tribute) jollekin. Esim. Green Beret on kunnioituksenosoitus Vangelikselle ja musiikki onkin hieman Vangelis-tyylistä. Alkuosa tuosta Green Beretistä on oikeastaan liian kaunista sellaiselle pelille kuin Green Beret. No, musiikkiahan tässä remixattiin. Nemesis the Warlock oli pettymys: Se olisi saanut olla paljon "raskaampi" versio. Tämä Remix64-levyn versio on kuin balettiversio verrattuna alkuperäiseen SIDiin. Lisäksi siinä häiritsee ärsyttävällä äänensävyllä sanottu "You can run from Nemesis but you can not hide" tms...

 

Teemu I. Yliselä
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 19.48:   
Minultakin löytyy BIT 1-3 sekä nuo molemmat Ouwehandin levyt. Nuo BITit nyt on melko sekalaisia kokoelmia, jotkut mixit ovat erittäinkin onnistuneita, toiset taas vähemmän niin. Reynin levyt taas toimivat paljon paremmin kokonaisuuksina. Sillä miehellä on selvästi enemmän näkemystä mukana tuossa remixauksessa kuin useimmilla tässä remix-scenessä.

 

Markus
Lauantaina, 22. maaliskuuta, 2003 - klo 13.50:   
Tuon BIT 3-levyn mukana tuli samassa kotelossa Back in Time Companion CD-ROM. Siellä oleva Chris Abbotin versio International Karatesta on kyllä ehdottomasti paras, minkä olen koskaan kuullut! Teki todella oikeutta alkuperäiselle SIDille. One man and his droid-video oli myös ihan hauska. Loppu olisi tosin saanut olla parempi...

 

Jupp3
Tiistaina, 25. maaliskuuta, 2003 - klo 19.48:   
Niin, ja noi BIT3:n (AVI-) videot pyörivät varsin mallikkaasti Froggerilla 175MHz PPC:lläkin...

Niin, pakkohan tässä on vielä kehaista tuota Back in Time 3:n kantta, aivan upean näköinen, ei siis pelkkä kansi, vaan koko vihko, ensimmäistä kertaa BIT:n historiassa täysin väreissä :)

Mukana tekijöiden kommentteja remixeistä & itse peleistä + tietenkin levyn "tarina"

 

Jon
Tiistaina, 25. maaliskuuta, 2003 - klo 21.58:   
Vähän asian vierestä...Olettekos nähneet MoonTV:n lataamosta sen Commodore 64 -aiheisen musavideon? Se oli ihan hauska. En vain muista että kuka sen on tehnyt, voipi löytyä vaikka netistä.

 

Teemu I. Yliselä
Keskiviikkona, 26. maaliskuuta, 2003 - klo 1.08:   
Jon: Tarkoitatko sitä Dacollaboration-nimisen yhtyeen videota? Olen yrittänyt jotain tietoa ryhmästä etsiä Internetistä, mutta ei ole kyllä yhtään mitään löytynyt. Voi tietysti olla, että tuo nimi kirjoitetaan jotenkin toisin.

MoonTV:llä aikoinaan taisi muuten pyöriä myös Jeroen Telin jostain Outrun-teemasta (en nyt muista mikä Outrun-sarjan peleistä oli kyseessä) tehty musavideo.

 

Jon
Keskiviikkona, 26. maaliskuuta, 2003 - klo 9.29:   
Teemu, en millään muista nimeä, mutta se video oli huumoripitoinen, sisälsi live-soittoa sekä C64:lla pelaamissessioita :)

Hmmm...URLin tyypit vierailivat scenemusic.orgissa, outo paikka minulle, mutta sivuston käyttöliittymä näytti tutulta.

 

Jupp3
Keskiviikkona, 26. maaliskuuta, 2003 - klo 18.30:   
Press Play on Tape on ainakin tehnyt C64-aiheisen musavideon remixistään "Comic Bakery":sta

Löytynee bandin kotisivuilta:
http://www.pressplayontape.com
Varsin hupaisa :)

 

Markus
Lauantaina, 29. maaliskuuta, 2003 - klo 13.32:   
Oli muuten iloinen yllätys huomata, että yksi BIT 3:n remixaajista oli Mike Andrews. Löysin miehen mp3.com:sta vuonna 2000, kun etsin Vangelis-tyyppistä musiikkia, mutten osanut kuvitella, että hän olisi osa c64 remix sceneä tai kiinnostunut siitä. Yksi Miken omista kappaleista, joista pidän on Forta Nya (ei reprise).

 

Jani Kuituniemi
Lauantaina, 29. maaliskuuta, 2003 - klo 14.49:   
Tuo musavideo on upea, saisivat pojat tehdä enemmänkin moisia :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: