Club Nokian sivut

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » Club Nokian sivut « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Markus
Tiistaina, 4. maaliskuuta, 2003 - klo 21.01:   
Ostin tänään vihdoin uuden kännykän, mihin voi peräti tilata soittoääniä. :) Vanha kännykkäni, minkä perin pikkuveljeltäni monta vuotta sitten, tuli jo liian vanhaksi ja väsyneeksi.

Tuolta http://www.club.nokia.com/ pitäisi päästä käsiksi Star Wars -maailman soittoääniin ja logoihin, mutta kun loggaan sisään clubiin tunnuksellani, niin tulee "palvelinta ei löydy"-sivu. Onko kellään tietoa, että mikä Club Nokian sivuja vaivaa, onko odotettavissa pidempäänkin ongelmia?

Jossain välissä pomppasi kiva ikkuna, missä pystyi kuuntelemaan 7:ää eri SW-aiheista soittoääntä. Pääsin myös Yodan analyysiin: "Olet viisas, rauhallinen ja kärsivällinen mystikko. Sinulla on paljon annettavaa vastaanottavaiselle kuulijalle. Valitettavasti monet eivät halua yrittää ymmärtää ajatuksiasi loppuun asti." :)

 

miksuh
Keskiviikkona, 5. maaliskuuta, 2003 - klo 13.02:   
Pitäs itsekin ilmeisesti ostaa uus kännykkä, kun tossa mun 3210:ssä on jotain vikaa antennissa tai jossain. Se hukkailee jatkuvasti kentän eikä sitten mene takas verkkoon. Kiva kun pitäs odotella mahdollisista työpaikoistakin vastauksia, mut mites kukaa saa mua kiinni kun toi tyhmä luuri tipahtelee verkosta :P

Voipi olla, että seuraava känny on GPRS, saispa sitten netinkin kotia DNA:n GPRS:n kautta. Eihä se nopea olis mut kyl sillä irkkais jne :)

 

Joanna
Keskiviikkona, 5. maaliskuuta, 2003 - klo 16.11:   
Gprs toimivuus riippuu paikkakunnasta.. Ainakin JKL alueella muutamat tuntemani ihmiset on siirtyneet takaisin lankamodeemeihin kun niillä saa nopeammin ja varmemmin yhteyden. Siis tekniikassa mitään vikaa ole, mutta niiden verkko vaan menee niin jumiin liian suuresta käyttäjämäärästä ettei sillä mitään tee käytännössä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: