VirtuaVerse-peli

Saku-foorumi » Vapaa sana » VirtuaVerse-peli « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Sunnuntaina, 24. heinäkuuta, 2022 - klo 14.57:   
Unohtunut kirjoitella aiemmin asiasta, kun ei ole itsekään oikein ehtinyt pelailemaan, mutta mainstream-alustoille (Win, Mac, konsolit) on julkaistu monestakin syystä kiinnostava perinteinen point&click-seikkailupeli.

VirtuaVerse on kyberpunk-henkinen peli, joka nojaa vahvasti myös nostalgiaan ja kasari/ysäritunnelmaan ulkoasultaan ja teemoiltaan. Pelissä on runsaasti viittauksia 8- ja 16-bittiseen kotitietokoneaikaan ja kasataanpa siinä esimerkiksi Lorraine 500 -kone 1084-monitorilla ja lisälevarilla :-) Paljon fiilistellään vanhalla tekniikalla, pikseli- ja ascii-grafiikalla, demo/kräkkigruupeilla, BBS:illä, graffiteilla, assembler-koodauksella jne, joten mikäs sen mukavampaa bongailua rennolla kliksuttelulla :-)

Pelin suunnittelun ja musiikin takaa löytyy italialainen muusikko, taiteilijanimeltään Victor Love, joka on tunnettu mm. Dope Stars Inc -yhtyeestä sekä sooloprojekteistaan kuten Master Boot Record, jolla hän on tehnyt mm. syntikkametalliversioita vanhoista pelimusiikeista. Pelin julkaisijana toimii muuten suomalainen Blood Music -levy-yhtiö.

 

Janne Sirén
Käyttäjätunnus: jtsiren

Rekisteröity: 9-2010
Sunnuntaina, 31. heinäkuuta, 2022 - klo 16.48:   
Kiitos vinkistä! :-) Vinkkasin eteenkinpäin...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: