8.9.2017 Chris Huelsbeck Tampere-talo...

Saku-foorumi » Vapaa sana » 8.9.2017 Chris Huelsbeck Tampere-talossa pidettävässä konsertissa kunniavieraana ja kertoo musiikistaan sekä säveltämisestä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Keskiviikkona, 16. elokuuta, 2017 - klo 12.27:   
Onko täältä kukaan menossa tähän konserttiin?

https://tampere-talo.fi/tapahtumat/traconin-peliperjantai-esittaa-chris-huelsbeck/

ja lainaus sieltä:

"Peli- ja konemusiikin velhon, Chris Huelsbeckin, sävellykset on nyt kuunneltavissa sovitettuna kolmelle pianolle. Palkittu säveltäjä ja äänisuunnittelija Huelsbeck saapuu syyskuussa Tampere-talossa pidettävän konsertin kunniavieraaksi ja kertoo musiikistaan sekä säveltämisestä.

Chris Huelsbeck tunnetaan parhaiten yli 30-vuotisesta urastaan videopeliteollisuuden parissa. Hän on tarjonnut korkealaatuista musiikkia ja äänitehosteita yli 80 projektiin luoden muistettavaa musiikkia monimutkaisista elektronisista sävellyksistä aina täysimittaisiin orkesteripartituureihin saakka monissa eri musiikkityyleissä. Huelsbeckin projekteihin kuuluvat mm. Star Wars: Rogue Squadron -sarja, Turrican, Giana Sisters, Tunnel B1, Extreme Assault, War of the Worlds, Doctor Who: Legacy sekä Symphonic Shades, täysimittainen 70 minuutin konsertti ja CD-julkaisu, joka kattaa Huelsbeckin parhaiten tunnetun tuotannon.

Hänen saavutuksiinsa kuuluvat myös lähihistorian kolme eniten rahaa kerännyttä musiikkiaiheista Kickstarter-kampanjaa: Turrican Soundtrack Anthology, jonka hänen faninsa ottivat vastaan innolla ja joka voitti VGMonline.netin parhaan kokoelmasoundtrackin palkinnon, sekä The Piano Collection ja hänen viimeisin projektinsa Turrican II – The Orchestral Album."

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: