PC104 kokoisen rakentelua

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2015 » PC104 kokoisen rakentelua « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

flux
Käyttäjätunnus: flux

Rekisteröity: 2-2010
Perjantaina, 13. maaliskuuta, 2015 - klo 22.20:   
ftp://ftp.aplica.at/Manuals/DigitalLogic/English/MSMP5-3_SE_-XE_.pdf
http://koti.mbnet.fi/flux/saku/minimmx1.jpg
http://koti.mbnet.fi/flux/saku/minimmx2.jpg
http://koti.mbnet.fi/flux/saku/minimmx3.jpg
http://koti.mbnet.fi/flux/saku/minimmx4.jpg
http://koti.mbnet.fi/flux/saku/minimmx5.jpg

Tuli vastaan PC104 kokoinen pentium 1 mmx ja pitihän sitä kokeilla. Toimii pelkällä +5v linjalla, poweriksi laitoin alustavasti AT 200W, jossa 5v perusjännite. Uusimmat atx perustuvat 12V linjaan. Tarvittavien johtoadapterien raaka-aineet löytyivät laatikosta. PC-speakerilla dos-pelit ovat kauheita ja piti tutkia äänikortin liitäntämahdollisuutta. Stardardin mukaiset isa-väylän signaalit löytyvät piikkirimasta, 16bit laajennusosan kera. Yläpuolella naarasrima ja alapuolella urospuoleisena.

Ongelma oli saada isa-väylän juotospuoli ja komponenttipuoli oikeinpäin. Tarvikkeina laatikossa oli runsaasti kulmapiikkirimaa ja 50pin scsi lattakaapeleita. Ilman lattakaapelia olisi mennyt väärinpäin. SB 1.5, jossa pelkkä 8bit isa, en raskinut ekassa testissä käyttää, ettei hajoa, koska siihen on alkup pahvilaatikko. SB16vibra pnp oli passeli testiin, ottaa 16bit osasta vain korkeampi irq-linjoja, joita ei tarvita.

Sound Blasterin omat äänet eivät vielä toimi, koska analogivaffit tarvitsevat -12v ja +12v. Joikkaporttiin kytketty midi-adapteri ja roland mt-32.

Hiiri on toistaiseksi sarjamalli, vaikka ps2 olisi vain juottamista vaille. Piezo beeperin tilalle täytyy vaihtaa perinteinen pikkukaiutin, jossa piezoa parempi ääni. Väsyneen bios patterin kaveriksi kytkeä piikkirimaan ulkoinen litium 2032 nappi. Diodi tarvitaan latauksen estämiseksi, 3.8 versiossa olisi valmiina.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: