Catwesel ja Linux kernel 3.x ajurit

Saku-foorumi » Vapaa sana » Viestit 2015 » Catwesel ja Linux kernel 3.x ajurit « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Torstaina, 26. helmikuuta, 2015 - klo 14.10:   
Ostin tuossa CaweaselMK4:sen ja itse kun en ole Windows-miehiä niin... Aloin ihmettelemään mitäs ajureita Linux:lle oikein löytyy. Kaikki oli jotain 2.4 tai alupään 2.6:s ajureita. No ei ne tietenkään suoraan kääntynyt.

Porttailin tuossa vanhaa catweasel-hardsid ajuria Linuxin 3.x kernelille. Käytännössä se oli 2.4 ja alupään 2.6:lle. Ajureita oli viimeksi muokattu joskus 2009. Ajurit on pelkästään MK4:lle. Sourceforgen hardsid ajurin CVS versio oli melko huolella rikki. Jotain pörinää sieltä ulos tuli, mutta ei mitään järkevää. Tätäkin voisi kyllä kokeilla saada toimimaan.

Pohdin myös että sidplay2 ei ole mukavin sid-playeri ja tein eilen illalla pikaisen patchin XMMS2:een. Eli patchi lisää option käyttää hardsid:iä SID pluginin kera. Tämäkin vaatii mielestäni pikkuisen vielä työtä. Uskoisin että ppc:llä tämä ei toimi.

Nyt työn alla on myös Catweasel ajurit http://llg.cubic.org/cw/ sivustolta.

Jos jollain on asiaan liittyen toiveita tai vaikka haluaa auttaa, niin voi ottaa yhteyttä. Mutta esim. MK3:sta ei löydy hyllystä joten sillä en pääse testaamaan. Jos joku lainaa moisen niin sitten. Ihan testauskin eri 3.x kerneleillä voisi auttaa. Olen testannut ainostaan Debian Wheezyn 3.2:lla. Uskoisin myös että viimeisimpien 2.6 kernelien kera nuo saattaisi toimia.

Päivittelen noita sitä mukaa kun ehdin saamaan jotain aikaiseksi. Sorsat ja patchit siis löytyvät: http://koti.kapsi.fi/jvaltane/cw/

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: